Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Nowy i juz dzwon
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5690A0BC" onclick="window.open(this.href);return false;
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5690A0BC" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Widać konik deszczu nie lubi 

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
siara pisze:Nowy i juz dzwon
Coś mi sie wydaje, ze kolega jager jest ze Szczecina i kupil mustanga w takiej konfiguracji

Z: 05/2015
O: 04/2016
Ciekawe ile będzie trwać naprawa w ASO.
Dzwon nie wygląda na duży, ale maskę wykrzywiło.
Dzwon nie wygląda na duży, ale maskę wykrzywiło.
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Poprawcie mnie jeśli się mylę ale to jest GT? Ma chociażby znaczek GT na dupie 
Pytam bo na wykopie ktoś napisał, że to EB

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
-
- Forumowicz
- Model: 2015 Fastback
- Kolor: Black
Widać znaczek GT, widać też 5.0 na nadkolu.
Jager miał odbierać na dniach, pytanie czy to już zrobił. W profilu ma że czarny.... a na zdjęciu czarny nie jest
Jager miał odbierać na dniach, pytanie czy to już zrobił. W profilu ma że czarny.... a na zdjęciu czarny nie jest

- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
kkk pisze:Widać znaczek GT, widać też 5.0 na nadkolu.
jager pisze:Trochę wam zazdroszczę, ponieważ nie mogę się doczekać odbioru mojego GT Cabrio![]()
W piątek dostałem dokumenty, w środę mam umówiony termin rejestracji, odbieram w Łodzi dopiero w czwartek lub piątek.
Z Łodzi do Szczecina jest parę km ładnej drogi... wyrobię swoje zdanie już w pierwszy dzień w trakcie powrotu
![]()
J.
Kolega jager odnosił się do zdjęć szarego cabrio z tego co pamiętam, ale może to nie jego spotkało to nieszczęście.jager pisze:To właśnie moja MućkaB0kiem pisze:@jager no w końcu!!! gratkiwidzę, że ford łódz własnie wrzucił zdjęcia na fb takiego samego cabrio
![]()
W przyszłym tyg mam otrzymać dokumenty i jak dam rade do piatku zarejestrować, to w sobotę odbieram![]()
J.
Z: 05/2015
- jager
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 5.0 conv.
- Kolor: 1.czarny i 2. biały
- Kontakt:
Rezor pisze:Poprawcie mnie jeśli się mylę ale to jest GT? Ma chociażby znaczek GT na dupie
Ha.ha, ... nie EB a ET

Ale niestety na zdjęciu to mój GT

Historia jak z taniego brazylijskiego serialu ..... do dziś nie mogę uwierzyć w taki banalny splot okoliczności.
Odebraliśmy samochód w sobotę o około 13;00. pełna euforia, zachwyt i banan na twarzy

Później na stacji benzynowej dopadło nas kilku harleyowców, .. wspaniali ludzie, reakcja ta sama, odsłuch bulgotu V8 ... oraz kilku kawałków AC/DC ;o), na koniec spotkania życzenia, pamiątkowe zdjęcia i odjazd. A już w Szczecinie ruszając na skrzyżowaniu na ul. Mieszka I, dosłownie 500 m. przed domem, kretyn Nissanem Primerą wymusił mi pierwszeństwo przejazdu, .. normalnie szok, niedowierzanie, żona płakała z bezsilności. Nam i sprawcy nic się nie stało, ale kuc jest chwilowo unieruchomiony.
Przyjechała Policja, ustaliła szczegóły, kierowcy Primery wlepiła mandat i pkt karne. Zatem te pozostałe 500 m drogi do domu dojechałem na lawecie ;o(
Primera otarła się o mój przód prawymi drzwiami - nie było dzwonu, ale wskutek tego Primera uślizgiem bocznym owinęła się na słupie, .. to już nie mój problem.
Gdy zadzwoniłem do Łodzi z informacją o stłuczce, to sądzili że sobie jaja z nich robię

Reakcja ludzi z Auto Brzezińskia na poziomie - dziękuje wam bardzo - zatem już w poniedziałek kuc wrócił do dealera w Łodzi. Już po oględzinach w Łodzi okazało się, że samochód mechanicznie sprawny, poduszki, zawiasy, silnik i skrzynia bez uszkodzeń, ma tylko powierzchowne uszkodzenia, całą przecierkę zamortyzowały przednie plastyki, chłodnica, maska, ... w końcu ruszaliśmy dopiero ze świateł, więc prędkość była minimalna.
Na ten dzień kuc jest w Łodzi i czeka na końcową wycenę rzeczoznawcy.
Na 100% będę robił naprawę serwisową w Łodzi, oczywiście z polisy sprawcy, na org. częściach.
Chyba że ktoś będzie chciał zarobić parę ładnych pln-ów i będzie zainteresowany zakupem kuca przed naprawą. Wszystko zależy od tego ile będzie chciał zapłacić ubezpieczyciel.
W dalszym ciągu w głębokim żalu ...

Jager.
Ostatnio zmieniony 2015-09-25, 10:08 przez jager, łącznie zmieniany 2 razy.
GT 5.0 Cabrio zamówiony w kwietniu 2015.
Odebrany w Łodzi u najlepszego dealera Forda 18 września 2015, ... a następny GT odebrany 5 m-cy później.
--
Obecnie w stajni 911 S Coupe, Boxster S, Mustang GT,
Jednak musclecar-y to moja miłość od dzieciaka ;o)
Odebrany w Łodzi u najlepszego dealera Forda 18 września 2015, ... a następny GT odebrany 5 m-cy później.
--
Przykra sprawa.Nadzieja tylko że ubezpieczenie pokryje straty.Na ile go wyceniasz w tej chwili?czy uszkodzenia to tylko te widoczne na zdjęciach czy z drugiej strony też bo pisałeś coś o owinięciu na słupie.
Napisz na pw jak możesz cenę
ten biały to coupe a nie cabrio jak dobrze widzę?
Napisz na pw jak możesz cenę
ten biały to coupe a nie cabrio jak dobrze widzę?
- jager
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 5.0 conv.
- Kolor: 1.czarny i 2. biały
- Kontakt:
To sprawca owinął sie Primerą wokół słupa, kuc ma tylko lekko połamany nos i zadartą do góry maskę.
A tak w ogóle to nigdy bym się nie spodziewał, że to mnie spotka taki banalny scenariusz
Biorąc pod uwagę moje życiowe doświadczenia, to bardziej spodziewałbym się że spadnie na mnie jakiś samolot, amerykański DRON , ruski satelita szpiegowski, meteoryt lub kometa, że zbombardują mnie rosyjskie Grady, ewentualnie jadąc z piękna kobietą w trakcie jakiegoś uniesienia wypadnę na zakręcie
... a tu taki banał, .. i to w pierwszy dzień, ruszając ze świateł i do tego tylko 500 m przed metą !!! ... czuje się moralnie poniżony takim banalnym zbiegiem okoliczności !!! ... i do tego ta 20 letnia Primera COMBI "w dieslu"
.. no masakra jakaś !!!
Generalnie samochód nowy, 455 km przebiegu, robię wszystko w ASO z polisy sprawcy.
Na tą chwile ubezpieczyciel sprawcy nie robi jakiś kłopotów czy sztuczek.
Jednak jeśli będzie coś głupiego wymyślał, to zrobię w ASO ze swojej polisy Full AC.
Co do ewentualnej ceny sprzedaży, to jeszcze nie wiem.
Wszystko zależy od kwoty jaką za naprawę w ASO zaproponuje mi ubezpieczyciel.
Pogrążony w smutku
Jager
A tak w ogóle to nigdy bym się nie spodziewał, że to mnie spotka taki banalny scenariusz

Biorąc pod uwagę moje życiowe doświadczenia, to bardziej spodziewałbym się że spadnie na mnie jakiś samolot, amerykański DRON , ruski satelita szpiegowski, meteoryt lub kometa, że zbombardują mnie rosyjskie Grady, ewentualnie jadąc z piękna kobietą w trakcie jakiegoś uniesienia wypadnę na zakręcie

Generalnie samochód nowy, 455 km przebiegu, robię wszystko w ASO z polisy sprawcy.
Na tą chwile ubezpieczyciel sprawcy nie robi jakiś kłopotów czy sztuczek.
Jednak jeśli będzie coś głupiego wymyślał, to zrobię w ASO ze swojej polisy Full AC.
Co do ewentualnej ceny sprzedaży, to jeszcze nie wiem.
Wszystko zależy od kwoty jaką za naprawę w ASO zaproponuje mi ubezpieczyciel.
Pogrążony w smutku

Jager
Ostatnio zmieniony 2015-09-25, 13:58 przez jager, łącznie zmieniany 3 razy.
GT 5.0 Cabrio zamówiony w kwietniu 2015.
--
--
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
nie bój nic, z polisy sprawcy zrobia jak ta lala, najlatwiej sie robi ze sprawcy bo sprawca nie ma nic do powiedzenia bez znaczenia jakie koszty beda......... wiec rob na orpede jak by nigdy nie byl dotkniety blacha primiery
jak zarysowal felge, kup tak jak sie da nawet jesli to beda 4 nowe.....
ale sie wku mozna

ale sie wku mozna

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
No nie bądźmy śmieszni.jager pisze: Na tą chwile ubezpieczyciel sprawcy nie robi jakiś kłopotów czy sztuczek.
Jager
Opcja naprawy z OC sprawcy jest najlepszą z możliwych, a sztuczki to są jak się chce od nich gotówkę.
Przy naprawie bezgotówkowej w ASO czy innym zakładzie nie ma mowy o "skutecznych" sztuczkach.
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
Muszę przyznać - w krótkiej przerwie pomiędzy kolejnymi jazdami - dobrze wydana kasa. Nawet nie żałuje, że brałem manual.
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to nie ma nad czym - brać i to najlepiej w Opolu bo obsługa fachowa i sympatyczna
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to nie ma nad czym - brać i to najlepiej w Opolu bo obsługa fachowa i sympatyczna

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2015
- Kolor: race red, pod choinką znajdę kluczyki.
jaki dol, ja jeszcze nigdy nie jezdzilem v8. byla v6 ale nie v8
i nie raz sobie obiecuje Panie Pawle spokojnie przez przynajmniej pierwszy miesiac bez naciskania gazu na sprzegle;D bo o koszmar nie trudno.
a tu prosze, sytuacja naprawde jak z filmu. nawet ostatnio sie zastanawialem i bylem ciekaw czy komus sie tak zdarzylo ze odebral samochod w salonie i w drodze do domu mial krakse.
i nie raz sobie obiecuje Panie Pawle spokojnie przez przynajmniej pierwszy miesiac bez naciskania gazu na sprzegle;D bo o koszmar nie trudno.
a tu prosze, sytuacja naprawde jak z filmu. nawet ostatnio sie zastanawialem i bylem ciekaw czy komus sie tak zdarzylo ze odebral samochod w salonie i w drodze do domu mial krakse.
Ja przeskoczyłem z V6 na V8. Z moich dotychczasowych doświadczeń wynika, że generalnie jest podobnie, tylko więcej mocy. Dosyć często mi się zdarza na lewoskręcie przy dodaniu gazu, że po prostu tył ucieka, ale jak ktoś miał doświadczenie z tym to już kontrę robi podświadomie. Po prostu trzeba mieć doświadczenie z tymi samochodami (lub napędem na tył z większą mocą) i będzie dobrze. Szacunek do samochodu też się przyda.
Tutaj najwidoczniej to nie jest wina kierującego, kwestia tego, czy można było uratować sytuację, nie jest ważna. Samochód ma minimalnie uszkodzenia, wymienić elementy i będzie jak nowy.
Wyobrażam sobie ten ból z bezradności przy tej kolizji. Tylko współczuć.
Tutaj najwidoczniej to nie jest wina kierującego, kwestia tego, czy można było uratować sytuację, nie jest ważna. Samochód ma minimalnie uszkodzenia, wymienić elementy i będzie jak nowy.
Wyobrażam sobie ten ból z bezradności przy tej kolizji. Tylko współczuć.