Trochę mnie tu nie było bo i ręcę pełne roboty
 Część z Was już widziała moje autko po drobnym odświeżeniu. Trochę zdjęć z przebiegu prac. Im bliżej było terminu MR2015 tym więcej robiłem a mniej fotek strzelałem
 Część z Was już widziała moje autko po drobnym odświeżeniu. Trochę zdjęć z przebiegu prac. Im bliżej było terminu MR2015 tym więcej robiłem a mniej fotek strzelałem  Zakres prac spory, uważam, zwłaszcza, że robiony wieczorowo, weekendowo i kosztem urlopu na wakacje
 Zakres prac spory, uważam, zwłaszcza, że robiony wieczorowo, weekendowo i kosztem urlopu na wakacje 
tak wyglądały wnętrza tylnych nadkoli
uszczelki sparciały i skruszały doszczętnie
Przy okazji zrobiłem Shelby Drop
Podstawa baku była mocno skorodowana
wlot na masce w końcu będzie zamontowany jak trzeba
Dokopanie się do mocnej warstwy farby to były godziny żmudnej dłubaniny...
wierzchnia warstwa farby nie trzymała się najlepiej

Na dzień dzisiejszy wygląda tak:

Lista rzeczy jakie jeszcze trzeba zrobić jest spora, ale już jest na kołach i już jeździ, więc ja jestem happy

Olej zmieniany tuż przed OZM.
 Olej zmieniany tuż przed OZM. Już z OZMa wracałem na leżąco
 Już z OZMa wracałem na leżąco 

Ogólnie nie narzekam na nadmiar wolnego czasu...
 Ogólnie nie narzekam na nadmiar wolnego czasu... , dowiedziałem się, że moje światła stop bardzo późno reagują. Rozkminiliśmy problem i okazało się, że wspomaganie hamulca działa na tyle sprawnie, że sprężyna włącznika stop ugina się dopiero w krańcowym położeniu pedału hamulca.
, dowiedziałem się, że moje światła stop bardzo późno reagują. Rozkminiliśmy problem i okazało się, że wspomaganie hamulca działa na tyle sprawnie, że sprężyna włącznika stop ugina się dopiero w krańcowym położeniu pedału hamulca.