Nie całe dwa tygodnie temu odebrałem swojego pierwszego mustanga! Niby zwykłe V6, a tak cieszy

Pozdrawiam,
Tomek
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
to właśnie przykład przewagi pasji nad rozsądkiemKubek pisze:Dzień dobry,
Jestem Kuba z Warszawy. 2 miesiące temu sprawiłem sobie na 30 urodziny Mustanga V6 Premium z 2011 roku. Samochodu szukałem przez 3 miesiące i ani razu przez ten czas nie pomyślałem o kupnie czegoś tak ekstrawaganckiego. Miał być praktyczny i koniecznie z automatyczną skrzynią biegów. Po 3 miesiącach byłem już zrezygnowany, bo nic mi nie pasowało. I wtedy w mojej głowie zrodził się pomysł na Stanga. Zawsze mi się podobały te samochody, ale nigdy nie myślałem, że mógłbym taki kupić. Nikomu z "doradców" z mojego otoczenia nie powiedziałem o pomyśle. Wiedziałem że zaraz będzie mnóstwo argumentów, że głupi pomysł itp. Umówiłem się na oglądanie, dałem zaliczkę i kupiłem (od użytkownika MKP z Ursusa). Rodzina zobaczyła jak podejchałem kupionym. Szczęki oczywiście na trotuarze.
Samochód jest rewelacyjny. Niesamowite jak przyjmna może być jazda:) Teraz codziennie jadę do roboty z bananem na ryju:)
Dzieki kupilem i wlasnie dotarl do mnie coupe z 1968anbr64 pisze:Cześć, jestem Andrzej. Ja juz ukrywam wiek ale jestem nieco młodszy od mojego Stanga. Dobrze trafiłeś. Skocz do ogłoszeń "Sprzedam "oraz "KUPIE" i do galerii mustang I generacji żeby zobaczyć co przed tobą. Masz więcej pytań? Pisz Koledzy i ja postaramy sie doradzić. Powodzenianikomarek pisze:Witam wszystkich jestem Marek 43 lata i poszukuję Mustanga rok 1965-1968 może ktos podpowie gdzie moge kupic w Polsce lub w USA
Andrzej
To dawaj fotki jesteśmy ciekawinikomarek pisze:Dzieki kupilem i wlasnie dotarl do mnie coupe z 1968anbr64 pisze:Cześć, jestem Andrzej. Ja juz ukrywam wiek ale jestem nieco młodszy od mojego Stanga. Dobrze trafiłeś. Skocz do ogłoszeń "Sprzedam "oraz "KUPIE" i do galerii mustang I generacji żeby zobaczyć co przed tobą. Masz więcej pytań? Pisz Koledzy i ja postaramy sie doradzić. Powodzenianikomarek pisze:Witam wszystkich jestem Marek 43 lata i poszukuję Mustanga rok 1965-1968 może ktos podpowie gdzie moge kupic w Polsce lub w USA
Andrzej
A z kąd jesteś?Damianss7 pisze:Cześć wszystkim, jestem Damian, 22 lata pewnie jeden z młodszych posiadaczy Mustanga
Poniżej wrzucam zdjęcie mojego autka, Ford Mustang 1966r v8