Białystok, woj.Podlaskie - Czy znajdę mechanika ?

porady dla kupujących Mustanga V generacji

Moderatorzy: Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz

ODPOWIEDZ
Kuki

Białystok, woj.Podlaskie - Czy znajdę mechanika ?

Post autor: Kuki » 2014-12-10, 19:28

Witam, jest to mój pierwszy post na tej stronie, więc jakby było coś źle to mnie poprawcie i z góry przepraszam. Do rzeczy... planuję zakup Forda Mustanga dysponuje kwotą +/- 35.000-45.000zł. Coraz częściej czytam różne tematy itp odnośnie tego samochodu aby być w miarę dobrze przygotowany gdy stanę przed kupnem ale martwi mnie jedna rzecz a mianowicie mieszkam w Białymstoku i nie wiem gdzie mógłbym lub kto mógłby serwisować mi to auto i je naprawiać. Kolejne moje może dla Was głupie pytanie czy w moim mieście znajdę kogoś/jakąś firmę która będzie miała części do tego samochodu i jak to z nimi wygląda, ciężko jest jeśli chodzi o dostępność części? Nawet głupie filtry paliwa, kabiny itp czy są łatwo dostępne? No i na koniec czy w moim przedziale cenowym znajdę dobrze utrzymanego forda mustanga od 2005r?
Pozdrawiam Kuki.

Awatar użytkownika
Tomasz78
Forumowicz
Model: 68 coupe, 65 Coupe
Silnik: V8 5.0
Kolor: BLACK

Re: Białystok, woj.Podlaskie - Czy znajdę mechanika ?

Post autor: Tomasz78 » 2014-12-10, 22:44

Hej- witaj w gronie zapaleńców;)

Co do mechaników sie nie wypowiem, ja mam 65' i 68' wiec to zupelńie inny tryb serwisowy... ;)
Ale smiga po Bialym kilka nowszych koni wiec mysle ze i z serwisem dają rade. Co do czesci - na miejscu dostaniesz czesc gratow na 42pulku a czego nie ma od ręki zawsze mozna ściągnąć - pomogę w razie potrzeby ;)

Co do zakupu samego auta - popatrz na ogłoszenia na forum, jest kilka sztuk w tym przedziale. Zawsze mozesz tez ściągnąć z USA directly : ;) wtedy wal do Arek900;)

Pozdrawiam,

Tomasz

Kuki

Re: Białystok, woj.Podlaskie - Czy znajdę mechanika ?

Post autor: Kuki » 2014-12-11, 16:11

Dzięki wielkie kolego, zaraz poszukam coś na forum tak jak radzisz :)
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „19. kupowanie samochodu”