Mustang *-1970, 2005+ do ślubu - okolice Konina, styczeń

Komunikaty administratorów, informacje o zmianach, uwagi i sprawy bieżące

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy

ghrh

Mustang *-1970, 2005+ do ślubu - okolice Konina, styczeń

Post autor: ghrh » 2014-10-28, 21:54

Cześć,

zarejestrowałem się, gdyż w ostatni weekend stycznia biorę ślub i chciałbym się do niego wybrać inaczej niż wszyscy (nie licząc gości tego forum). W związku z tym pytanie - czy ktoś byłby chętny (i ewentualnie za ile) udostępnić mi swojego Mustanga? Ślub odbywa się w okolicach Kłodawy (Konin jest większym miastem, stąd w temacie dla prostszej orientacji). Najchętniej sam bym go poprowadził z domu Panny Młodej do kościoła, a następnie na miejsce wesela. Razem ok 12-13km. Oczywiście rozumiem, że jest to zima i klasyki śpią w gawrach i że ewentualnie trzeba ponieść koszt poradzenia sobie później z solą, przez co cena może być wyższa. Obiecuję autko szanować i w razie potrzeby pokryć wszystkie koszty związane z moimi błędami (możemy spisać umowę, wpłacić kaucję, żeby właściciel czuł się bezpiecznie). Z właścicielem możemy się spotkać osobiście w jakiś weekend (na co dzień mieszkam w Bydgoszczy) żeby rozwiać ewentualne wątpliwości.
Chętnie rozważę też współczesnego Mustanga, za odpowiednio niższą cenę.
Tutaj na forum jestem anonimem, jednak na forum Jaguara jestem dość aktywny, parę osób zna mnie osobiście, staram się do wszystkich podchodzić poważnie.
http://jaguarclubpoland.net/forum/index ... ile;u=3305" onclick="window.open(this.href);return false;
Będę wdzięczny za każdą propozycję i mam nadzieję, że się jakoś uda dogadać i nie będę musiał szukać jakiegoś wioskowego ślubowozu z szoferem w dresie.

Awatar użytkownika
piotruu
Młodszy Forumowicz
Model: 2003 New Edge
Silnik: V6 3.8
Kolor: Czarny
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Re: Mustang *-1970, 2005+ do ślubu - okolice Konina, styczeń

Post autor: piotruu » 2014-11-21, 08:33

Witaj
Jeżeli w tym okresie nie będzie takich zamieci śnieżnych jak w USA to mogę zaoferować swojego Stanga z 2003 roku. Mieszkam w Koninie więc tak daleko nie mam. Jednak jak większość użytkowników Mustangów mój też zimuje w garażu. W związku z tym nie posiadam opon zimowych, więc lepiej żeby zima zawitała do nas nieco później ;) poniżej link z galerią. Jak jesteś zainteresowany to proszę o kontakt. Sam prowadzisz, subtelna dekoracja w cenie chyba, że będziecie chcieli sobie go dowolnie przystroić to się wtedy dogadamy ;)

https://pl-pl.facebook.com/fordmustangdoslubu" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrawiam
Piotrek MELO

ghrh

Re: Mustang *-1970, 2005+ do ślubu - okolice Konina, styczeń

Post autor: ghrh » 2014-11-30, 23:25

piotruu pisze:Witaj
Jeżeli w tym okresie nie będzie takich zamieci śnieżnych jak w USA to mogę zaoferować swojego Stanga z 2003 roku. Mieszkam w Koninie więc tak daleko nie mam. Jednak jak większość użytkowników Mustangów mój też zimuje w garażu. W związku z tym nie posiadam opon zimowych, więc lepiej żeby zima zawitała do nas nieco później ;) poniżej link z galerią. Jak jesteś zainteresowany to proszę o kontakt. Sam prowadzisz, subtelna dekoracja w cenie chyba, że będziecie chcieli sobie go dowolnie przystroić to się wtedy dogadamy ;)

https://pl-pl.facebook.com/fordmustangdoslubu" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki za propozycję, jednak 2003 nie do końca trafia w mój gust. Dodam też, że nie uważam dekoracji ślubnych na takim samochodzie. Co innego jak bierzesz Octavię czy inną C5, wtedy trzeba się jakoś wyróżnić. Przy takich ślicznotkach to zupełnie zbędne. Jeżeli jeszcze jakiś czas nic nie znajdę to wtedy może się do Ciebie uśmiechnę, z każdym kolejnym zdjęciem w Twojej galerii nabieram smaku na 2003 :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”