Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Model: brak
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam Was miłośnicy stangów. Mam na imię Oskar, i zapewne jestem jednym z młodszych na tym forum (18 lat
. Mieszkam na Mazurach i wkrótce będę miał okazje obudować mustanga SN95. Liczę na pomoc 

- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Witaj, czym go chcesz obudować?OskarV8 pisze:Witam Was miłośnicy stangów. Mam na imię Oskar, i zapewne jestem jednym z młodszych na tym forum (18 lat. Mieszkam na Mazurach i wkrótce będę miał okazje obudować mustanga SN95. Liczę na pomoc

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
No jak to czym moimi gratkamistang232 pisze:Witaj, czym go chcesz obudować?OskarV8 pisze:Witam Was miłośnicy stangów. Mam na imię Oskar, i zapewne jestem jednym z młodszych na tym forum (18 lat. Mieszkam na Mazurach i wkrótce będę miał okazje obudować mustanga SN95. Liczę na pomoc

Mam masę części do przeszczepu

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
-
- Model: BOSS
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: CZARNY
Witam wszystkich mustango-maniaków mam na imię Mariusz, jestem w trakcie poszukiwań mustanga i mam nadzieje że forumowicze mi w tym trochę pomogą.
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imię Piotr, 44 l. Komorów/k wawy. Fan samochodów z silnikami benzynowymi i cylindrami ustawionymi w V - ten dźwięk i ten moment obrotowy!
Witam!
Mam na imię Piotr, 44 l. Komorów/k wawy. Fan samochodów z silnikami benzynowymi i cylindrami ustawionymi w V - ten dźwięk i ten moment obrotowy!
Witam!
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Czoł[gi]em wi-ejt i jeep! 

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- Szklana Pogoda
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Biała Perła
Siem!
Paweł- Warszawa. Niedawno kupiłem białego konika z 2005 roku 4.0 V6
Do tej pory moją miłością było latanie motocyklem, mam nadzieję że tak jak na jednośladach znajdę w okolicy ludzi z którymi można cieszyć się wspólną pasją? Od razu pytanie kiedy najbliższy zlot :-)
Pozdrawiam
Paweł- Warszawa. Niedawno kupiłem białego konika z 2005 roku 4.0 V6
Do tej pory moją miłością było latanie motocyklem, mam nadzieję że tak jak na jednośladach znajdę w okolicy ludzi z którymi można cieszyć się wspólną pasją? Od razu pytanie kiedy najbliższy zlot :-)
Pozdrawiam
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Hardtop 1966
- Kolor: Niebieski
Łukasz - Olsztyn.
Jeszcze bez mustanga, jednak czaje się od ponad roku i mam nadzieje ze to już ten moment by spełnić swoje marzenie.
Jeszcze bez mustanga, jednak czaje się od ponad roku i mam nadzieje ze to już ten moment by spełnić swoje marzenie.