tak to jest bez przygotowania do kamery kłapać
ja nagrałem na dekoderze i też niewiem jak to z tamtąd ściągnąć
jeżeli ktoś wrzuci filmik niech go zapoda na jakiś plik bo na youtube zaraz zablokują
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
daj znac jak juz zamiesciszsiara pisze:Ja na DREAMBOXIE ale pozniej zamieszcze w HDmoim zdnaiem blado wyszlismy przy poprzednich tematach ale osobiscie nie lubie sie wyrozniac
i bylo ok
a moze nagraj to komórką i wrzuc na YT ?? pls !!! nie widzialem !!Tjay pisze:nagralem na dekoderze n-tv tylko nie wiem jak zrzucic to na kompastang67 pisze:Nagrał ktoś może??
Pavulon_ pisze:a moze nagraj to komórką i wrzuc na YT ?? pls !!! nie widzialem !!Tjay pisze:nagralem na dekoderze n-tv tylko nie wiem jak zrzucic to na kompastang67 pisze:Nagrał ktoś może??
Muscle to pewnie było klasykachstang232 pisze:według tvn turbo było tylko kilka muscle carów a wszystkie auta z województwa łódzkiego
też mnie zabolało w uszy to zdaniestang232 pisze:według tvn turbo było tylko kilka muscle carów a wszystkie auta z województwa łódzkiego
A dokładnie ze Zgierza;P Pewnie chodziło o Spontana;)stang67 pisze:Muscle to pewnie było klasykachstang232 pisze:według tvn turbo było tylko kilka muscle carów a wszystkie auta z województwa łódzkiego