Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Przekaż że zapraszamy ich na I Ogólnopolski Zlot Mustangów w dniu 18 kwietnia 2009r. na dziedzińcu C.H. Manufaktura w Łodzi z okazji 45 lecia pojawienia się pierwszego modelu Mustanga 17 kwietnia 1964r. Weź namiar na kogoś komu możemy przesłać informacje w miarę ich pojawiania się. Możesz też zapytać czy pracuje u nich albo dla nich p. Świderski, bo ktoś taki powołując się na nich ze mną rozmawiał.Little Pony pisze:TopGear jest w linii prostej 5 metrów od miejsca w którym właśnie siedzęMogę się tam przejść, tylko co chcecie, żeby im przekazać?
Nie chodzi o to że nie bedzie miejsca na wyjazd, tylko żeby nie powstały przerwy miedzy samochodami. Wjedziemy w 40 aut, później kilknascie wyjedzie i beda dziury, a tak dalej elegancko bedzie szyk zachowany. Kolejnosc rocznikami wg mnie jest bez znaczenia.Radek pisze:Myślę że nie ma co parkować pod względem kolejności opuszczania spotkania. - 7metrów spokojnie pozwoli na wyjechanie każdemu w każdej chwili. Możemy się umówić że do np. 21 (zamknięcie MANU.?) nikt nie wyjeżdża.
Wiem, ze spadna na mnie gromy bo ani mnie nie bedzie ani nic nie robie ale moze ciekawym zabiegem byloby zostawic miejsca wolne tam gdzie brakuje rocznika? Nie wiem czy Dakota robi formatki dla wszystkich rocznikow czy tylko dla samochodow uczestnikow ale wtedy w takie miejsce mozna by wstawic informacje o brakujacym pojezdzie...chmielu pisze:Myślę że pomysł ustawiania rocznikami jest ok! Jeżeli ludziska mają się zapoznawać z historią mustanga to to jest najlepszy sposób, a miejsca będzie dosyć żeby wyjechać gdyby co. Szkoda że żadnego ls-a nie będzie.Luka w historii.
200 metrów pasa jestpluzz pisze:EDIT: Tylko sobie wlasnie uswiadomilem, ze jak tak zrobicie to bedzie stal jeden biedny Pavulon, ktos jeszcze (nie pamietam nicka) potem dlugo dlugo nic i reszta
Goopi pomysl