Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Obawiam się, że wszyscy się *w*stawiąMaślana pisze:Obawiam się że masz rację sprawdzając pogodę długoterminową...i obawiam się że wszyscy się nie wstawią na zlot przynajmniej nie Mustangami
kąpielówki na szelkach bież -zalew kilka kroków-nawet na 4-rakach dojdzieszadaslaw pisze:Obawiam się, że wszyscy się *w*stawiąMaślana pisze:Obawiam się że masz rację sprawdzając pogodę długoterminową...i obawiam się że wszyscy się nie wstawią na zlot przynajmniej nie Mustangami
PS.
BASEN - czy dobrze widzę, że w tym hotelu [ http://www.centrummolo.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ] nie ma basenów: ani odkrytych ani zamkniętych?
Nie wiem czy prasować mój strój kąpielowy Borata.
hej - powrocilem...Kuba pisze:Szanowni,
niestety od poniższych osób nie otrzymaliśmy żadnej wpłaty oraz odpowiedzi na maile i privy.
Jeśli ktoś zna tych forumowiczów to proszę o przekazanie informacji aby wpłacili na zlot do 5 kwietnia. Po 5 kwietnia ich rezerwacja niestety wygasa.
Foo
Adam73
Adam H
tu się zgodzę - przy takiej pogodzie szkodaMaślana pisze:Obawiam się że masz rację sprawdzając pogodę długoterminową...i obawiam się że wszyscy się nie wstawią na zlot przynajmniej nie Mustangami
A 4x4 ?muarah pisze:Bo jazda z przednim napędem jest zabroniona na naszych złotychadaslaw pisze:No właśnie tego najbardziej nie lubię na mustangowych zlotach: podczas imprez, kiedy sobie gdzieś idę, wielu nieostrożnych depcze mi po ... palcach u dłoniromanus1970 pisze: kąpielówki na szelkach bież -zalew kilka kroków-nawet na 4-rakach dojdziesz![]()
muszę ośkę napędową w matizie przełożyćmuarah pisze:Bo jazda z przednim napędem jest zabroniona na naszych złotychadaslaw pisze:No właśnie tego najbardziej nie lubię na mustangowych zlotach: podczas imprez, kiedy sobie gdzieś idę, wielu nieostrożnych depcze mi po ... palcach u dłoniromanus1970 pisze: kąpielówki na szelkach bież -zalew kilka kroków-nawet na 4-rakach dojdziesz![]()