nauka mechaniki
nauka mechaniki
Cześc, jestem nowy na forum więc mam pytanie. Otóż mam 16 lat za jakiś czas idę do zawodówki jako mechanik szukam kogoś z okolic Tucholi (woj. kuj.pom.) który mógł by mnie nauczyc mechaniki mustanga zawsze chciałem miec taki wóz a nie mam możliwości żeby popatrzec jak ktos naprawia samochody a tym bardziej sam trochę pogrzebac.Za odp. z góry dziękuję.
-
- Forumowicz
- Model: coupe 289 manual
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue
Re: nauka mechaniki
Witam kolege na forum ,jesli miał bym ci coś podpowiedzieć to powiem ci żebyś poszukał sobie praktyki w renomowanym warsztacie mechanicznym jeśli to możliwe,jestem z innego terenu polski wiec ci w poszukiwaniu nie pomogę ale wiem że gdzie w jakimkolwiek wiekszym warsztacie mają dużo roboty będziesz miał okazje spotkać się z budową silnika V6-V8 itd a jesli chodzi o Mustangi to możesz pomóc w naprawie silnika któremuś z kolegów z forum jeśli nadarzy się taka okazja.Jesteś jeszcze młody więc próbuj.powodzenia pozdrawiam
Zdunek Michał.
Re: nauka mechaniki
Mógłbym pomóc komu znam się trochę na technice raczej nowej ale mnie kręcą klasyki a po za tym nie znam tu nikogo jeśli ktoś jest z moich okolic i odbudowuje mustanga lub coś w tym stylu proszę żeby mnie w to zaangażował