Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witaj,
tu wiek nie ma znaczenia, bo i tak wszyscy zachowują się jakby mieli z 15 lat;)
Juz niebawem kalendarz imprez zostanie zaktualizowany. Jednak już teraz możesz się zapisać na największą naszą imprezę - Mustang Race 2013.
http://www.mustangrace.com.pl tutaj zapoznasz się ze szczegółami.
tak bylo w 2011 http://www.youtube.com/watch?v=piDFwbAhdEs
niebawem zobaczysz jak było niesamowicie w tym roku.
Bardzo fajnie, że się pojawiłeś i oczywiście do zobaczenia!!!!!
aha, a znasz Charles 'Chuck' Gorzenski? on też mieszka w Szwajcarii...
tu wiek nie ma znaczenia, bo i tak wszyscy zachowują się jakby mieli z 15 lat;)
Juz niebawem kalendarz imprez zostanie zaktualizowany. Jednak już teraz możesz się zapisać na największą naszą imprezę - Mustang Race 2013.
http://www.mustangrace.com.pl tutaj zapoznasz się ze szczegółami.
tak bylo w 2011 http://www.youtube.com/watch?v=piDFwbAhdEs
niebawem zobaczysz jak było niesamowicie w tym roku.
Bardzo fajnie, że się pojawiłeś i oczywiście do zobaczenia!!!!!
aha, a znasz Charles 'Chuck' Gorzenski? on też mieszka w Szwajcarii...
Ostatnio zmieniony 2012-12-19, 15:40 przez Bielek, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
Się manko :-) pozdrowienia z południa.
Zbyszek 39 lat. Na kupnie nowego modelu i prawdopodobnie będzie gt 5.0
Zbyszek 39 lat. Na kupnie nowego modelu i prawdopodobnie będzie gt 5.0
Bądźmy realistami. Żadajmy niemożliwego :-)
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Gdy masz już zdjęcia na kompie to najprościej chyba dodać je jako załącznik (Jak piszesz posta, jest pod polem tekstowym opcja "dodaj załącznik"waski pisze: Zdjęcia mojego nowego RUMAKA naturalnie zamieszczę na forum, ale muszę je najpierw zrobić i niestety nie wiem jak mam je tam umieścić, te funkcje są mi obce , czy możesz mi w tym pomóc.
Waski

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
- AdamSz
- Forumowicz
- Model: 2006 Deluxe Copue
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black
Witaj Waski, ewentualnie mozesz uzyc http://www.iv.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, wybierasz pliki z dysku wgrywasz na strone za darmo i kopjujesz tylko linki do nich 

Dreams Come True ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam,
Adam
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam,
Adam
-
witam witam, mam oto taki problem:
w sobotę wzięłam ślub, mój już małżonek chciał jechać do ślubu mustangiem GT, jednak w naszych okolicach (Żary, lubuskie) nikt takowego nie posiadał.
ślub ślubem, ale mężuś nadal brzęczy jak silnik od mustanga, że chce się przejechać i chce się przejechać. Tak sobie pomyślałam, że może ktoś z Was, forumowicze miłośnicy, byłby taki dobry i w pewnym sensie pomógł mi spełnić marzenie małżonka - obecnie mieszkamy we Wrocławiu, więc może jakiś Wrocławianin pomoże? oczywiście nie za darmo jakaś krótka przejażdżka z właścicielem byłaby super
z góry dzięki za pomoc
PS. oczywiście niestety własnego mustanga nie posiadamy, ale kto wie, może w przyszłości stanie przed domem na parkingu
w sobotę wzięłam ślub, mój już małżonek chciał jechać do ślubu mustangiem GT, jednak w naszych okolicach (Żary, lubuskie) nikt takowego nie posiadał.
ślub ślubem, ale mężuś nadal brzęczy jak silnik od mustanga, że chce się przejechać i chce się przejechać. Tak sobie pomyślałam, że może ktoś z Was, forumowicze miłośnicy, byłby taki dobry i w pewnym sensie pomógł mi spełnić marzenie małżonka - obecnie mieszkamy we Wrocławiu, więc może jakiś Wrocławianin pomoże? oczywiście nie za darmo jakaś krótka przejażdżka z właścicielem byłaby super
z góry dzięki za pomoc
PS. oczywiście niestety własnego mustanga nie posiadamy, ale kto wie, może w przyszłości stanie przed domem na parkingu

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
hej Paula, ja jestem z daleka, ale na południu koników jest sporo. Myślę, że możecie przy okazji zrobić sobie sesję ślubną w Mustangu już po ślubie - a kto tam będzie pamiętał potem a fotki będą super. 

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- marcinp
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 66 Coupe, 72 Mach1
- Kolor: Silver Blue, Bright Blue Metallic
Ja jestem z Wrocławia ale mój mustang 66 rocznik obecnie jest w remoncie, jak poczekacie do kwietna to chętnie pomogę.paula00728 pisze:witam witam, mam oto taki problem:
z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam,
marcinp
marcinp
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
plus dla Ciebie adaslawadaslaw pisze:OK, pomogłem waski'emu umieścić foty w internecie (imageshack.us) i podesłałem gotowy kod, który ma wkleić na forum, w wątku o jego koniu. Zobaczymy, czy się uda wkleićstang232 pisze:
http://imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; tu wrzucasz swoje fotki a na forum wklejasz tylko link))
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
- Model: Cabriolet
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: candy apple red
PKS to jest Kościan?!yoltz pisze:Witam wszystkich serdecznie,
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Mustanga w wersji IV,
Okolice trójmiasta
-
- Forumowicz
- Model: coupe 289 manual
- Kolor: Blue
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Siemanko no więc tak chyba się już witałem ,ale pojadę jeszcze raz mam na imię Michał ,mieszkam w Lubartowie koło Lublina ,mam 29lat od szczyla zawsze interesowałem się autami Amerykańskimi ale także polskimi ,spełniłem już swoje małe marzenie o posiadaniu Syreny itd aż do momentu kiedy znalazłem konia czyli Mustanga ,to jest moje wielkie marzenie o którym do wczoraj mogłem sobie tylko pomarzyć ,ze względu na bardzo skromny portfel ,wcześniej musiałem ugłaskać żonę bo nie specjalnie była nastawiona na moje pomysły i fanaberie ,ale to już za mną ,wiec miłość do Mustanga była silniejsza i dzisiaj nad ranem przytargałem Mustanga coupe 289 V8 manual 67r.Cieszę się jak dzieciak w sklepie z zabawkami ,jest w średnim stanie przytargałem go z okolic Gdańska,jest kupe roboty przy nim ale myślę że dam radę ,na wstępie po proszę o pomoc bo będę potrzebował części blacharskich i mile widziane będą podpowiedzi co i jak bo dopiero rozkręcam się w tym temacie,wiele rzeczy zrobie sobie sam bo jestem z zawodu lakiernikiem i daję sobie radę w blacharce ,a także w mechanice.
Zdunek Michał.
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
cześć michał83
blisko masz do arka900 on napewno pomoże ci jak bedziesz potrzebował jakichś cześci
blisko masz do arka900 on napewno pomoże ci jak bedziesz potrzebował jakichś cześci

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- cardini
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2017
- Kolor: Lightning blue
Witam wszystkich!!!
Witam wszystkich forumowiczów!
Mam na imię Piotr, mam 27 lat, jestem z Wrocławia, na co dzień prowadzę własną firmę. Szczęśliwym posiadaczem Mustanga jestem od listopada 2011. Mój "wybraniec" to koń z 2005 roku, 4.0 V6 w kolorze niebieskim z jasną skórą. 

- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich!!!
cardini pisze: z jasną skórą.

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8

1.1967 Mustang 289-4v V8
-
- Model: Mach I
- Kolor: Prawdopodobnie bedzie czarny
- Kontakt:
Witam, od dłuższego czasu przeglądam to forum, bardzo mi się tu spodobało więc się ujawniam. Mam 28 lat jestem z Głogowa i bardzo lubię stare autka.