Straszny malkontent jesteś. Zamiast się tylko pytać co, za ile, czemu tak drogo, zacznij działać żeby było taniej. MKP szuka sponsorów na MR2013 a jako, że będziemy przejeżdżać przez Twój region to zakręć się za lokalnym sponsorem. Twoja robota na pewno zostanie doceniona i nie mówię tego złośliwie. A teraz do rzeczy - wydajesz się być facetem znanym w lokalnym środowisku, wspominasz o znajomościach tu i tam. Czy jesteś w stanie ugadać jakiegoś sponsora? Moje pytanie traktuje poważnie.caniggia pisze:Ludzie w ciemno wpłacają a ten jeszcze polewkę robi. Brak konkretów, to trzeba było poczekać z ogłoszeniem. "trynd" może być taki, że wpłaci 50 osób, a ogłoszenie wyjdzie na 5k, bo np nie ma sponsorów...
Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Re: Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
A czy ja coś marudzę? Jakbym miał obiekcje, to bym nie wypłacał.
To tylko uwaga do sposobu Twojej wypowiedzi.
Sam zresztą deklarowałem chęć organizacji na opolszczyznie.
Rozmowy że sponsorem trwają.
To tylko uwaga do sposobu Twojej wypowiedzi.
Sam zresztą deklarowałem chęć organizacji na opolszczyznie.
Rozmowy że sponsorem trwają.
Ostatnio zmieniony 2012-11-07, 17:16 przez caniggia, łącznie zmieniany 1 raz.
- bart.knop
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Windveil Blue
jesuuuu a nawet jesli bedzie ta impreza kosztowala 500, 1000 czy 2000, czy nawet 3000pln na zaloge......
dobra duzo ale czy pracujac caly rok, czy zyjac pasja (w wolnych chwilach od pracy) nie mozna zaszalec?
daj buk (heheheh- od religii z dala) ze bedzie to 500pln od auta......
nie wiem ile to bedzie kosztowalo, ale wplacilem zaliczke, zapisalem sie MR2013 bo chce jechac i konie(c)!
dobra duzo ale czy pracujac caly rok, czy zyjac pasja (w wolnych chwilach od pracy) nie mozna zaszalec?
daj buk (heheheh- od religii z dala) ze bedzie to 500pln od auta......
nie wiem ile to bedzie kosztowalo, ale wplacilem zaliczke, zapisalem sie MR2013 bo chce jechac i konie(c)!

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
Pytanie mam strategiczne, czy z wieliczki impreza będzie jechać autostradą aż do zjazdu na nysę, czy zjazdem na strzelce i wtedy przez opole. Jeden sponsor z którym rozmawiam jest o zasięgu międzynarodowym, więc to dla niego znaczenia nie ma, ale jeżeli miałby być ktoś lokalny, to taka informacja byłaby przydatna.
-
- Model: IV generacja 95r
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czerwony z białymi pasami
dla mnie 1000 czy 500 zł więcej nie zaplanowane robi dużą różnice ponieważ nie pracuje a co więcej studiuję wiec dodatkowe koszta utrzymania( mieszkanie ,komunikacja,imprezybart.knop pisze:jesuuuu a nawet jesli będzie ta impreza kosztowała 500, 1000 czy 2000, czy nawet 3000pln na zaloge......
dobra duzo ale czy pracujac caly rok, czy żyjąc pasja (w wolnych chwilach od pracy) nie można zaszalec?

W miarę możliwości i chwili czasu podzwonię może jakiś sponsor się znajdzie

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Dla tych co byli choć raz na MR nie powinno mieć większego znaczenia jaka będzie kwota gdyż wiadomo że organizator robi to dla przyjemności a nie zarobku w naszym wspólnym interesie jest by było więcej sponsorów...
Co do sponsorów to nie wiem czy przeoczyłem coś ale miał być "prospekt" by można było zobrazować jakoś profesjonalnie potencjalnemu sponsorowi to co chcemy osiągnąć a co za tym idzie potencjalne możliwości reklamy dla nich... wiadomo że nasze stangi skupiają masę "gapiów" więc jak każda impreza tego typu daje to duże możliwości do reklamy.
Ja sam mam listę potencjalnych chętnych (sponsorów) choć martwi mnie zakończenie gdyż jest poza granicami RP i to w tej kwestii może być jeden z minusów.
Proszę o szczegółowe informacje na PW gdzie dokładnie będą postoje itd. by była możliwość przedstawienia tego sponsorowi a co za tym idzie by miał wizję np na postawienie "NAMIOTU" reklamowego, hostessy itd opcji mamy masę nie tylko naklejki na autach chyba że o czymś nie wiem.
Co do sponsorów to nie wiem czy przeoczyłem coś ale miał być "prospekt" by można było zobrazować jakoś profesjonalnie potencjalnemu sponsorowi to co chcemy osiągnąć a co za tym idzie potencjalne możliwości reklamy dla nich... wiadomo że nasze stangi skupiają masę "gapiów" więc jak każda impreza tego typu daje to duże możliwości do reklamy.
Ja sam mam listę potencjalnych chętnych (sponsorów) choć martwi mnie zakończenie gdyż jest poza granicami RP i to w tej kwestii może być jeden z minusów.
Proszę o szczegółowe informacje na PW gdzie dokładnie będą postoje itd. by była możliwość przedstawienia tego sponsorowi a co za tym idzie by miał wizję np na postawienie "NAMIOTU" reklamowego, hostessy itd opcji mamy masę nie tylko naklejki na autach chyba że o czymś nie wiem.
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Ktoś pisał o prezentacji niedawno to co w pierwszym poście za mało obrazowe/szczegółowe jest.
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Byłem na MR 2011. Ale dla niektórych (nie jestem w tej opinii odosobniony), z racji ich charakteru i rytmu pracy (lub życia) siedmiodniowy MR może okazać się zbyt długą impreząsiara pisze:Dla tych co byli choć raz na MR nie powinno mieć większego znaczenia jaka będzie kwota [..]

To jest, w moim przypadku, główny powód, że jeszcze nie podjąłem decyzji

- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
tutaj jest już ostateczna wersja informatora http://www.photon.vot.pl/mr2013/oferta/ ... rta___.pdf
zmieni się pewnie tylko w danych koordynator całego Mr, będzie nim Pavlito
co do konkretnych propozycji dla poszczególnych sponsorów to jesteśmy bardzo otwarci na roznego typu propozycje. od naklejek - ale tutaj dla "większych graczy" wystawka w mieście, logosy na plakatach, na stronie, mozliwosc wystawienia namiotu w danym miescie. To już jest bardzo indywidualna sprawa. kontaktuj się wtedy z Celibadem
zmieni się pewnie tylko w danych koordynator całego Mr, będzie nim Pavlito
co do konkretnych propozycji dla poszczególnych sponsorów to jesteśmy bardzo otwarci na roznego typu propozycje. od naklejek - ale tutaj dla "większych graczy" wystawka w mieście, logosy na plakatach, na stronie, mozliwosc wystawienia namiotu w danym miescie. To już jest bardzo indywidualna sprawa. kontaktuj się wtedy z Celibadem
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- bart.knop
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Windveil Blue
celi,
kase wyslalem, opis wyslalem, zdjecia wyslalem i nie mam zadnej informacji aby cos nie dotarlo - a na liscie mnie nie ma, wiec.............. co brakuje???
kase wyslalem, opis wyslalem, zdjecia wyslalem i nie mam zadnej informacji aby cos nie dotarlo - a na liscie mnie nie ma, wiec.............. co brakuje???
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
bart.knop pisze:celi,
bez spiny jesteś już wpisany , chwilowo mam braki w necie
viewtopic.php?f=106&t=5786&p=104255#p104255" onclick="window.open(this.href);return false;