oki mimo tego, że film jest jeszcze świeżyna to i tak pozwolę sobie na małe podsumowanie:
Przede wszystkim wielkie dzięki wszystkim klubowiczom, którzy byli zaangażowani jako aktorzy, pomoc techniczna na planie. Soilworkerowi za muzę, oraz osobom, które sprawiły, że premiera w Bank Club mogła się odbyć.
Dlatego wielkie wielkie dzięki dla Talenta. Pewnie sporo nerwów go to wszystko kosztowało, wyłożył własną kasę na plakaty, musiał przyjmować na klatę niezadowolenie menagera klubu z racji przedłużającej się imprezy.
Marcinowi za poprowadzenie imprezy
Pluzzowi za stworzenie stronki
Spontanowi i Magkri za tłumaczenia
wielkie wielkie dzięki
Wiem, że film nie spełnił dla bardzo wielu osób oczekiwań co do kolejnego hitu;)
że mogło być bardziej dynamicznie, bardziej rozbudowane itd itd.
sam teraz już też wiem jak mógłbym do niektórych kwestii podejść inaczej,
ale
jestem przekonany, że po raz kolejny Mustang Klub Polska zrobił coś niemożliwego.
1,5 dnia, bez wcześniejszych prób, bez doświadczenia aktorskiego zrobiliśmy coś czego to tej pory nikt nie zrobił.
nie wyobrażam sobie czegoś trudniejszego do realizacji
Po kilku latach i filmach MKP ludzie na całym świecie będą mogli powiedzieć o nas bardzo wiele. Tylko po tym jak obejrzą sobie nasze prace.
Myślę, że pokazaliśmy jak jesteśmy zgraną grupą i że mamy dystans do siebie:)
Nie wiem jak Wy, ale ten weekend zdjęciowy był dla mnie niesamowitym przeżyciem.
Jestem dumny, że należę do tak pokręconej grupy osób:)
Ostatnio zmieniony 2011-12-17, 00:11 przez
Bielek, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]