Bielek pisze:
oczywiście ja widzę niezadowolonych i tego się spodziewałem. Jeśli Wam się nie podoba to bez obaw piszcie. Ja krytyki nie odbieram jako ciosu.
Ja mimo wszystko wstrzymam sie od krytyki, najlatwiej jest krytykowac nie majac pojęcia najmjniejszego jak sie robi taki film
w bank clubie bylem mocno po %, ale jak lecialy 3filmiki po kolei to wygladalo to swietnie, mysle ze moznaby tez tak zmontowac i puscic po kolei na youtube, bo jak dzisiaj na trzezwo obejrzalem w pracy na kompie tylko MR2012 z dzwiekiem nie silnikow a trzaskanych drzwi i masek, to.. (i tu wlasnei wstrzymam sie od krytyki,nie bylem przy kreceniu i nie czuje klimatu, talk samo jak tysiace ludzi ktorzy ten filmik obejrza na youtube)-i tu wlasnei problem,wszyscy a bynajmiej wiekszosc z tych co byli "aktorami" bioracymi udzial w filmie ,czuja ten klimat i pewnie im sie podoba lub chociaz mysla ze jest ok, natomiast Ci co nie byli, czyli miazdzaca ilosc ludzi spoza klubu moga nie wiedziec o co chodzi a gorzej jelsi beda mieli taka mine jak Horse w 3.20minucie filmu..

slyszalem opinie zaraz po premierze wlasnei ludzi spoza klubu i nie bede ich przytaczal ze wzgledu ze nie chce wlasnie krytykowac i nie tylko dlatego ze szanuje i lubie Bielka, po prostu moze musze go jeszcze obejrzec kilka razy, wczoraj ogladalem MR2011 na 51", wiec moz ejak dzisiaj obejrze mr2012 to zmeinei zdanie, choc uważam ze polaczenei tych 3filmow razem jest lepsze,pod warunkiem ze 3ostatni filmik bylby skrocony..
kurcze,chyba jednak krytykuje, ale znacie mnei zawsze pisze co mysle, nawet jesli podpadam wiekszosci, niestety cukrowanie nei jest w moim stylu.. Samej imprezy po premierze nie pameitam, ale na pewno byla zajebista

natomiast neidziele byla koszmarna, dzisiaj tez jeszcze dochodze do siebie.. najgorzej to mieszac rodzaje trunkow,co tydz to sobei powtarzam i za kazdym razem ktos mnei namowi na kielicha czystej,ktora w naszych lokalach jest robiona z paliwa lotniczego lub z plynui do srpyskiwaczy..