Plany na MR 2012

Sprawy organizacyjne. Dział widoczny dla organizatorów.
Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Silnik: inny V8
Kontakt:

Re: Plany na MR 2012

Post autor: AluStar » 2011-10-27, 21:27

Jest to bardzo trafiony pomysl !!

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2011-10-27, 22:33

jak juz bedzie stronka, itp to zapodamy do nich komunikację

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Silnik: V8 4.6
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-11-05, 12:10

Napisałem na PW do Bielka, ale jeszcze tutaj wrzucę. Poszczególni organizatorzy - myślcie.

A duży ten Bank Club? Nie wiem czego się spodziewać, a tak sobie myślę, że na premierę musimy zaprosić przedstawicieli sponsorów MR, pismaków, kogoś z TV i przedstawicieli miast, przez które będzie jechał MR... To podniesie rangę i podbuduje sponsorów i osoby zaangażowane. Trzeba budować napięcie wokół imprezy. Może jakieś kino?
Wiem, że Rawicz może byc mało atrakcyjny, ale mamy tu nowoczesne kino (jedyna premiera "Bitwy Warszawskiej 3D" poza multikinami w Polsce) http://kinopromien.rawicz.pl/kinopromien/" onclick="window.open(this.href);return false; i mogę załatwić całe kino dla nas na wyłączność.
A jak nie, to potrzebowałbym filmik w takim formacie aby można go było puszczać w kinie przed seansami. Mam możliwości to załatwić, więc w Rawiczu promocja dla imprezy pójdzie wielką parą. Może zrobić tak też w innych miastach?
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-11-05, 14:27

Dezo pisze:Napisałem na PW do Bielka, ale jeszcze tutaj wrzucę. Poszczególni organizatorzy - myślcie.

A duży ten Bank Club? Nie wiem czego się spodziewać, a tak sobie myślę, że na premierę musimy zaprosić przedstawicieli sponsorów MR, pismaków, kogoś z TV i przedstawicieli miast, przez które będzie jechał MR... To podniesie rangę i podbuduje sponsorów i osoby zaangażowane. Trzeba budować napięcie wokół imprezy. Może jakieś kino?
Wiem, że Rawicz może byc mało atrakcyjny, ale mamy tu nowoczesne kino (jedyna premiera "Bitwy Warszawskiej 3D" poza multikinami w Polsce) http://kinopromien.rawicz.pl/kinopromien/" onclick="window.open(this.href);return false; i mogę załatwić całe kino dla nas na wyłączność.
A jak nie, to potrzebowałbym filmik w takim formacie aby można go było puszczać w kinie przed seansami. Mam możliwości to załatwić, więc w Rawiczu promocja dla imprezy pójdzie wielką parą. Może zrobić tak też w innych miastach?
Pozdrawiam

pozwolisz Dezo, że odpiszę tylko tutaj,
to najwększy klub jaki udało nam się załatwić, wg mnie jest spory. To zasługa Talentu. Zapytam się ile maksymalnie wchodzi osób, ale mało prawdopodobne by udało nam się go w całości zapełnić;)

Co do zapraszania mediów. Niestety w Polsce jest tak, że wszystkie co ważniejsze media są w wawie i trudno je namówić by pojawiły się gdzieś w Polsce. Dlaczego tak jest to mogę zrobić wywód, ale może innym razem.

Stąd mimo kuszącej propozycji zorganizowania pokazu w kinie w Rawiczu moim zdaniem Warszawa jest opcją bardziej optymalną.

Kolejna kwestia to sami klubowicze, w Warszawie (mimo moich korzeni wielkopolskich;) są najliczniejsi i w miarę w środku kraju, by wszyscy mieli w miare taką samą drogę.

Oczywiście dostraczę filmik. Jesli można puszczać przed innymi filmami w kinie to rewelacja. Może jednak przygotuję krótszą wersję by sprowokować ludzi do tego by wejść na naszą stronę, aby zobaczyć więcej.

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-11-05, 16:40

co do premiery to plany są następujące (zobaczymy jeszcze jak wyjdzie ostatecznie)

1. spotykamy się w restauracji (ktora należy do właścicieli hali gdzie był plan zdjęciowy) tam spokojne spotkanko, zamawiamy sobie cos do jedzenia, możemy już tam zaprosić patronów, merów i sponsorów

2. jedziemy do Bank Clubu gdzie jest
koncert Soilworkera czyli Rust

3. Prawdopodobnie w połowie koncertu odbędzie się premiera filmiku
to tez czas na podziekowanie za przybycie sponsorow mediów itd
potem dalsza część koncertu

4. po koncercie następuje normalna impreza klubowa, która odbywa się w tym klubie jak co weekend

Inne
z racji tego, że film był realizowany przez moją osobę moich znajomych operatorów kamer - wszyscy pracujemy w polsacie
halę załatwiła prezenterka z polsatu
soilworker miał swój udział w Must be the music

stąd spróbuje zagadać z moim szefostwem by weszli już w "promocję" premiery i samej imprezy. Wykorzystam to, że film został zrealizowany przez ich pracowników. zobaczymy jaka będzie reakcja. Jestem gotowy pójść do samej niny terientew jeśli uznam, że będzie szansa by zainteresować główny polsat. ale to zobaczymy, musze wyczuć czy są szanse, by ich zainteresować. Myślę, że polsat news to bez problemu ua mi się zagadać.

Myślę jeszcze nad konkursami z nagrodami dla osób, które pojawią sie na premierze jak i na imprezie klubowej. Może bp mógły rzucić dodatkowo jakieś 500-1000 w bonach paliwowych? byłyby losowane wśród wszystkich osób wypełniających jakieś kupony w trakcie całego wieczoru?

wyniki losowania byłyby ogłoszone na profilu na facebooku mkp przez co bydowalibyśmy spora bazę likerów co powinniśmy konsekwentnie robić

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2011-11-05, 16:54

myśle ze bony uda mi sie załatwić , prawdopodobnie przyjedzie też Hubert z górą BP

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-11-05, 17:22

celibad pisze:myśle ze bony uda mi sie załatwić , prawdopodobnie przyjedzie też Hubert z górą BP

superosko
w poniedziałek postaram się przygotowac txt do mediów, pogadam z Talentem nt szczegółow tego wieczoru. Wtedy też napiszę co i jak.

fajnie gdyby w mediach motoryzacyjnych pojawiła się zapowiedź tej imprezy. zobaczymy jaki będzie odzew. Baza mediów polskich i zagranicznych z kontaktami jest właśnie tworzona

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-11-07, 00:00

potraktujcie to na razie pogladowo.
Jak pogadam z Talentem jutro to przygotuje ostateczny txt.

Nie wysyłacie tego jeszcze nigdzie!!!

Poniżej dwie wersje, pierwsza dla mediow ogólnopolskich, motoryzacyjnych i warszawskich
drugi dla miast, przez które przejedziemy

Premiera polskiego filmu z Mustangami

Poprzedni film zrealizowany przez Mustang Klub Polska zobaczyło ponad 400 tys osób na całym świecie. Już 10 grudnia w internecie i w Warszawie premiera najnowszego dzieła tego prężnego klubu.

Film był realizowany przez dwa dni pod Warszawą. Na plan zdjęciowy zjechało się blisko 30 Mustangów z całego kraju. Najstarsze modele z lat 1965/66 jak i inne zabytkowe auta wraz z najnowszymi stanęły przed kamerami. Co z tego powstało? Będzie można zobaczyć 10 grudnia w internecie pod adresem mustangrace.com.pl/movie oraz w Warszawie w Bank Club. Na premierę może wejść każdy kto jest ciekawy najnowszego filmu. Poza samym pokazem odbędzie się koncert zespołu Rust znanego m.in. z Must be the Music. Wśród wszystkich gości będą losowane bony 1000 zł na paliwo na stacji BP. Dla dziewczyn przewidziano specjalną nagrodę: Ford Mustang z kierowcą do dyspozycji na jeden dzień!
Film jest zapowiedzią niecodziennej imprezy Mustang Race 2012. Zabytkowe i najnowsze Mustangi przejadą w sierpniu przez całą Polskę. Będzie można zobaczyć takie rarytasy jak modele z pierwszych lat produkcji, modele schelby, Chipa Foose czy Mustang GT 500 Super Snake, który ma prawie 800KM! Więcej informacji na stronie mustangrace.com.pl

Fordy Mustangi z filmu - na żywo w Pile

Poprzedni film zrealizowany przez Mustang Klub Polska zobaczyło ponad 400 tys osób na całym świecie. Już 10 grudnia w internecie i w Warszawie premiera najnowszego dzieła tego prężnego klubu, a w przyszłym roku będzie można je podziwiać na żywo w Pile
!

Film był realizowany przez dwa dni pod Warszawą. Na plan zdjęciowy zjechało się blisko 30 Mustangów z całego kraju. Najstarsze modele z lat 1965/66 jak i inne zabytkowe auta wraz z najnowszymi stanęły przed kamerami. Co z tego powstało? Będzie można zobaczyć 10 grudnia w internecie pod adresem mustangrace.com.pl/movie oraz w Warszawie w Bank Club. Poza samym pokazem odbędzie się koncert zespołu Rust znanego z Must be the Music. Wśród wszystkich gości będą losowane m.in. bony 1000 zł na paliwo na stacji bp. Dla dziewczyn przewidziano specjalną nagrodę: Ford Mustang z kierowcą do dyspozycji na jeden dzień!
Film jest zapowiedzią niecodziennej imprezy Mustang Race 2012. Zabytkowe i najnowsze Mustangi przejadą w sierpniu przez całą Polskę. Będzie można zobaczyć takie rarytasy jak modele z pierwszych lat produkcji, modele schelby, Chipa Foose czy Mustang GT 500 Super Snake, który ma prawie 800KM! Wszystkie te niesamowite i kultowe auta pojawią się w sierpniu w Pile. Miasto leży na trasie przejazdu tych kilkudziesięciu Mustangów. Więcej informacji na stronie mustangrace.com.pl

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-11-07, 07:57

Świetnie Bielek. Wszystko w porządku.
Jeżeli chodzi o tekst to dodałbym adres klubu i godzinę rozpoczęcia seansu..., a słowo "dziewczyn" zastapiłbym słowem "kobiet".
Pozdrawiam

Samotny Wilk

MIRMAL
Członek Honorowy MKP
Model: Fastback 1965
Kolor: grafitowy
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: MIRMAL » 2011-11-07, 10:22

My oczywiscie jako CFO deklarujemy nasz udział i pomoc w MR 2012.Postaramy sie ogarnac ta nieograniczoną liczbe uczestników .Planujemy zadysponowac duzo wieksze siły i środki niż w MR 2011

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-11-08, 07:48

Świetnie Mirek! Dzięki za deklarację. Bez Twojego zaplecza technicznego MR daleko nie zajedzie.

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-11-08, 22:57

spotkałem się dzisiaj z Talentem by pogadac o premierze.

Wydrukuje we własnym zakresie 100 plakatów, postara się by w wielu miejscach pojawiła sie informacja o imprezie. Postaramy się zebrac te wszystkie miejsca, media by było łatwiej przekonać BP by rzuciło bony na imprezę.

Z racji tego, że będa plakaty to musimy imprezę jakoś nazwać.

Mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko jeśli nazwiemy ją "MUSTANG RACE night" - dobrze by bylo grać cały czas na promocję Mustang race.

Talent przygotuje listę kilku hotelio by ułatwić ludziom sprawę noclegu.

Prawdopodobnie dla wszystkich uczestników tej imprezy - poza forumowiczami - wstęp będzie w kwocie 30 zł

Z tej kwoty, która się uzbiera chciałbym odzyskać 1500 netto, które wykładam na realizację stronki. Jeśli coś zostanie to oczywiście reszta na poczet Mustang Race.

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2011-11-11, 19:31

Coś cieniutko idą zapisy. 2 tygodnie i tylko 24 fury. To nie rokuje zbyt dobrze. Mam nadzieję, że się jednak mylę.
Na ostatnie dwa tygodnie zapisów proponowałbym uruchomić zegar na stronie mustanrace i mustangklubu odmierzający czas do zakończenia zapisów.

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-11-12, 07:52

Ludzie się nie zapisują bo nie czują presji czasu. Na stronie MR nie ma informacji, że zapisy trwają do 31.12.2011, a tak chyba miało być...? Nie ma też podanego orientacyjnego kosztu. Ludzie spoza forum, po prostu nie wiedzą ile to kosztuje i do kiedy trwają zapisy...
Delikatnie też przypominam się i proszę o wklejenie regulaminu.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2011-11-12, 09:10

Dezo, regulamin juz dawno jest na stronie! Delikatnie przypominam się o uważne przeglądanie ;)

moim zdaniem ludzie spoza forum tam wogole nie trafiają... moge sie mylic ale jak juz to są jednostki ... Na stronie jest info o wpisowym oraz ze info ze szczegolami przyjdzie na maila. Na razie nikt spoza forum się nie zapisał. Moze się to zmieni po filmie i tu upatruje dalszy rozwój listy uczestników. W mr2011 tez tak bylo ze na sam koniec był wysyp na listę rezerwową.

Za cicho chcielismy ruszyc z MR2012 i chyba czas na wątek o pogaduchach, wiem ze bedą jak zwykle negatywne opinie ale tego nie unikniemy, trzeba rozreklamowac impreze we wlasnym sosie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mustang Race 2012”