Projekt plakatu i inna grafika
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Re: Projekt plakatu i inna grafika
Hominis i Bielek - wezcie sie razem dogadajcie .... i moze niech Bielek wspólnie z Hominisem przygotują plakat , identyfikatory i wzór koszulki na MR , pozostanie tylko nasza akceptacja . Dezo , czy twoja zaprzyjazniona firma wykona dla Nas zaprojektowane koszulki ? i jeszcze jedno pytanie .... w zeszłym roku na MR były kurtki , czy idąc wzorem ubiegłego roku - tez przygotujemy cos podobnego ?
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
W tym roku Policom nie wyraził zainteresowania wystąpieniem w roli sponsora. Jeżeli będziemy robić koszulki, to trzeba będzie zrobić tam, gdzie taniej po prostu ponieważ za nie zapłacimy.
Kurtki to poważna pozycja kosztowa i bez sponsora nie damy rady ich zapewnić z budżetu. Tak jak wszyscy - musimy ciąć koszty...
Kurtki to poważna pozycja kosztowa i bez sponsora nie damy rady ich zapewnić z budżetu. Tak jak wszyscy - musimy ciąć koszty...
Samotny Wilk
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Kolor: srebrny
Ja pisałem że mogę pomóc przy robieniu książki drogowej jak w zeszłym roku ale teraz pytanie czy przy takim cieciu kosztów będzie to dalej ciągnięte czy po prostu porobić tylko plany miast gdzie co w nich będzie i do tego jakieś mapy odcinków miedzy postojami z ciekawymi punktami do odwiedzenia?? Nad zadaniami tez mogę troszkę posiedzieć ale pytanie: czy to ma być w podobnej formie jak w zeszłym roku czy coś innego??
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
Ja jestem cały czas do dyspozycji odnośnie projektów plakatu i inszych rzeczy, których opracowanie będzie wymagane. Wyżej w wątku są i propozycje plakatu i t-shirtów, kart klubowych ... zrobienie kubków, smyczy, breloczków to nie problem ... powiedzcie co, jakie wymiary, czy kolor czy monochrom i w krótkim czasie będą propozycje projektów 
Bieeeelek - ... jak ma się zdjęcie-główny motyw plakatu? ... do końcowej produkcji będzie mi niezbędny chociaż dobry jpeg
Wersja plakatu, która zyskała sobie najwięcej zwolenników to:
http://photon.vot.pl/mr2012/poster_final.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Bieeeelek - ... jak ma się zdjęcie-główny motyw plakatu? ... do końcowej produkcji będzie mi niezbędny chociaż dobry jpeg

Wersja plakatu, która zyskała sobie najwięcej zwolenników to:
http://photon.vot.pl/mr2012/poster_final.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
To może ja w imieniu swoim i Celibada.
Potrzebujemy plakat w formacie A4.
Z tym że musi byc info na nim gdzie to będzie i godzina rozpoczęcia.
Jak są te napisy Mustang Klub Polska to te które są czerwone zamienił bym na mustangklub.pl.
lub dal do góry tyko mustangklub.pl a na dole Mustang Klub Polska.
Z gadżetów potrzebny jest projekt na smycze,identyfikatory i koszulki. Najlepiej na już, niech będzie kolor. Bo musimy je wysłać do wyceny.
Podsumowując projekt plakatu: dla formatu A3 i A4.
Dół rozplanuj tak aby można było ewentualnie dołożyć jeszcze sponsora lub powiększyć loga obecnych (gdy nie będzie ich więcej)
Smycze: kolor
identyfikator: wielkość karty kredytowej lub 2x razy większy (jeśli umieszczamy na nim także loga sponsorów)
koszulki: projekt wersja czarna/ czerwona/ biała
Przykład o co mi chodzi w załączniku. Dałem na sztukę zaproponuj jak możesz coś ciekawszego- z tym że zachowajmy spójną kolorystykę, styl dla tych gadżetów.
Potrzebujemy plakat w formacie A4.
Z tym że musi byc info na nim gdzie to będzie i godzina rozpoczęcia.
Jak są te napisy Mustang Klub Polska to te które są czerwone zamienił bym na mustangklub.pl.
lub dal do góry tyko mustangklub.pl a na dole Mustang Klub Polska.
Z gadżetów potrzebny jest projekt na smycze,identyfikatory i koszulki. Najlepiej na już, niech będzie kolor. Bo musimy je wysłać do wyceny.
Podsumowując projekt plakatu: dla formatu A3 i A4.
Dół rozplanuj tak aby można było ewentualnie dołożyć jeszcze sponsora lub powiększyć loga obecnych (gdy nie będzie ich więcej)
Smycze: kolor
identyfikator: wielkość karty kredytowej lub 2x razy większy (jeśli umieszczamy na nim także loga sponsorów)
koszulki: projekt wersja czarna/ czerwona/ biała
Przykład o co mi chodzi w załączniku. Dałem na sztukę zaproponuj jak możesz coś ciekawszego- z tym że zachowajmy spójną kolorystykę, styl dla tych gadżetów.

- hominis
- Stowarzyszenie MKP
Dzwonił do mnie Alustar ws. t-shirtów ... poniżej propozycje t-shirtów. Wybrany (lub zmodyfikowany) pójdzie pod wycenę.
Generalnie co do rozkładu grafik na tkaninie - proponuję nie zadrukowywać rękawów (dodatkowe matryce = większy koszt).
Czy mógłbym od kogoś dostać info jacy sponsorzy wchodzą nam na projekty (plakat, t-shirt, etc.) - nie chcę popełnić w tej materii błędu.
Jeżeli wybierzemy t-shirt ze zdjęciem - przed "dokręceniem" projektu muszę mieć zdjęcie (główny temat) od Bielka ... ze zdjęcia wylecą numery - wstawię tam logo Mustanga (opcjonalnie)
Przód:

Plecy:

Zajmę się projektem ID - dzisiaj wieczorem coś już powinno być.
/kiedyś już pojawił się temat kart klubowych, ale to inna baja z tego co widzę/
Generalnie co do rozkładu grafik na tkaninie - proponuję nie zadrukowywać rękawów (dodatkowe matryce = większy koszt).
Czy mógłbym od kogoś dostać info jacy sponsorzy wchodzą nam na projekty (plakat, t-shirt, etc.) - nie chcę popełnić w tej materii błędu.
Jeżeli wybierzemy t-shirt ze zdjęciem - przed "dokręceniem" projektu muszę mieć zdjęcie (główny temat) od Bielka ... ze zdjęcia wylecą numery - wstawię tam logo Mustanga (opcjonalnie)
Przód:

Plecy:

Zajmę się projektem ID - dzisiaj wieczorem coś już powinno być.
/kiedyś już pojawił się temat kart klubowych, ale to inna baja z tego co widzę/
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
jeszcze jutro mam zapieprz a potem spokojniej, wtedy zajme się fotka i całą reszta:) obiecuję
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
Superro, to temat t-shirt'a mamy już bardziej do przodu.
Odnośnie ID na MR2012 - moja propozycja to identyfikator o wymiarach 100x120mm. Jeżeli to ma wisieć na smyczy, to karta kredytowa wydaje mi się za mała. Lepiej coś, co będzie widać, swobodnie wsadzimy tam sponsorów i np. rozpiskę co gdzie i o której + ew. dodatkowe "ficzery eventu" (jak ja kocham tę marketingową nowomowę
)
Propozycja projektu ID na MR 2012 poniżej
/od razu mówię, że sponsorów napchałem losowo na ten projekt ... nadal nie wiem kogo umieszczać w polu sponsorów... może mi ktoś powiedzieć kto będzie sponsorował MR2012?/
http://photon.vot.pl/mr2012/id_001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Odnośnie plakatów:
- będę wdzięczny za podesłanie dodatkowych info, które mają znaleźć się na plakacie (miejsca, daty, godziny, etc. dla każdego z waypointów MR2012);
- dorobienie formatu A4- bez problemu.
Co do gadżetów - smycze, etc. - efekty projektowe niebawem.

Odnośnie ID na MR2012 - moja propozycja to identyfikator o wymiarach 100x120mm. Jeżeli to ma wisieć na smyczy, to karta kredytowa wydaje mi się za mała. Lepiej coś, co będzie widać, swobodnie wsadzimy tam sponsorów i np. rozpiskę co gdzie i o której + ew. dodatkowe "ficzery eventu" (jak ja kocham tę marketingową nowomowę

Propozycja projektu ID na MR 2012 poniżej
/od razu mówię, że sponsorów napchałem losowo na ten projekt ... nadal nie wiem kogo umieszczać w polu sponsorów... może mi ktoś powiedzieć kto będzie sponsorował MR2012?/
http://photon.vot.pl/mr2012/id_001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Odnośnie plakatów:
- będę wdzięczny za podesłanie dodatkowych info, które mają znaleźć się na plakacie (miejsca, daty, godziny, etc. dla każdego z waypointów MR2012);
- dorobienie formatu A4- bez problemu.
Co do gadżetów - smycze, etc. - efekty projektowe niebawem.

- hominis
- Stowarzyszenie MKP
... rozumiem, że projekt ID po prostu płożył forum i decydentów
... co myślicie (głównie pytanie do władz
) o ID? ...
W temacie t-shirtów wygląda na to, że wybrano projekt finalny.
Odnośnie plakatów - jak tylko zostaną mi podane detale poszczególnych way-pointów MR2012, bez problemu przygotuję plakaty A4 ...
W kwestiach technicznych - jestem do dyspozycji 24/7

W temacie t-shirtów wygląda na to, że wybrano projekt finalny.
Odnośnie plakatów - jak tylko zostaną mi podane detale poszczególnych way-pointów MR2012, bez problemu przygotuję plakaty A4 ...
W kwestiach technicznych - jestem do dyspozycji 24/7