Lista osób na MR2012 - wpłaty

Sprawy organizacyjne. Dział widoczny dla organizatorów.
Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Re: Lista osób na MR2012 - wpłaty

Post autor: Kuba » 2012-02-01, 21:37

Pavulon_ pisze:ok, jeszcze przydałaby się data wpływu środków...
za chwilę będziemy musieli zatrudnić analityka do robienia tabelek.

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2012-02-02, 00:07

Kuba, po co ten sarkazm.. chcesz ogarniać listę uczestników ? no problem moge to scedowac.

W zeszłym roku było ograniczenie - liczba załóg, nikt tego nie kwestionował. Teraz ograniczenie to nieprzekraczalny termin i nagle już można to zlać ? Zasady były jasne dla wszystkich, jak ktoś mi powie że nie mógł wejsc przez 4 miesiące na forum lub stronę MR to sorry ale to jest lekko śmieszne. Zwłaszcza że termin przesuneliśmy o cały miesiąc! Nie trawie tego że ludzie nie szanują wzajemnej pracy, czyjegoś wysiłku i czasu "bo to mój kumpel to mi załatwi".

Jak chcecie to załatwić po swojemu, fine, ale ja zarządzanie listą uczestników ceduje na kogoś innego, wiąże się to jeszcze z tym że należy skontaktować się z następującymi osobami:
michaeltwardowski
maciej rogowiecki
scania
alski
i pewnie jeszcze do kogoś kogo nie pamiętam - z informacją że mogą sie zglaszac i wplacać kiedy chcą.
dziękuję

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Silnik: V8 4.6
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2012-02-02, 07:58

Spokojnie, temat uczstnictwa jest jasny. Tak, jak mówi Pavulon - porządek musi być. Kuba, Mustang Race to nie jest luźna Klubowa impreza - postaraj sie to zrozumieć. Balansujemy na granicy organizacyjnych i finansowych mozliwości - już o tym pisałem.
Świetnie, że podjąłeś się ogarniać organizacyjnie Piłę i może na tym skup sie najbardziej. Działamy według zakresu kompetencji.
Do tematu Uniejowa możesz podejść bardziej Klubowo, tam mamy pełną swobodę działania.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2012-02-02, 08:34

Dezo pisze:Balansujemy na granicy organizacyjnych i finansowych mozliwości -
Dezo , jeśli wiesz cos więcej na temat kasy na MR to prosze to napisać na forum , bo jezeli jest chociaż cień wątpliwości ze kasy z BP dostaniemy mniej niz początkowo załozyliśmy tj 1000 zł na auto , to biorąc pod uwage range MR trzeba odwołac MS a kase którą wydamy przesunąć na MR , teraz nastepna sprawa .... jaka jest granica organizacyjna MR ? masz problem Dezo zeby połozyć spać więcej niz 60 załóg ?

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Silnik: V8 4.6
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2012-02-02, 08:47

Jest "cień wątpliwości". Czekamy na efekt końcowy rozważań BP. I nie 1000 tylko 900 na załogę (taka była od początku propozycja BP na ten rok).
W związku ze zmianą personalną na stanowisku szefa marketingu oraz w związku z ogólnym kryzysowym "rozwolnieniem", BP wymaga od nas więcej konkretów. Stąd moje prośby o wskazanie patrona medialnego... niestety dotychczas go nie mamy. W związku z tym istnieje zagrożenie, że kwota jaką otrzymamy od BP, to będzie "jedynie" 30tys. zł, tak jak w ubiegłym roku.
Dlatego uważam, że balansujemy organizacyjnie i finansowo bo jedno wiąże się z drugim i proszę o wstrzemięźliwość przy zapisach. Rozszerzyć listę zawsze można. Chociaż co do ilości załóg, to w ubiegłym roku było ich 30, a wiem ile problemów organizacyjnych nastręczało ogarnięcie takiej liczby aut i ludzi. Dlatego podchodzę do tematu racjonalnie, bazując na doświadczeniu. Uważam, że obecne ok. 60 załóg to maksymalna liczba. Można przyjąć i 100 załóg, ale cały MR rozleci się pierwszego dnia - kim to ogarniesz, jak dotrzesz z informacją do każdego uczestnika, gdzie zapewnisz parkingi dla aut, miejsce w trakcie imprez i przede wszystkim - jak zepniesz czasowo przemieszczanie takiej masy aby wszystkie wydarzenia odbywały się w zakreślonych godzinach,itd. Patrzmy realnie.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2012-02-02, 10:03

celibad pisze:to biorąc pod uwage range MR trzeba odwołac MS a kase którą wydamy przesunąć na MR
nie ma możliwości żeby to zrobić, nasz partner który chce zrobić z nami MS nie wejdzie w tym zakresie (a już napewno nie finansowym) w MR

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Pavulon_ » 2012-02-06, 23:14

Celi, sprawdź proszę czy wpłynęła kasa od kolegów z Czech, mieli wysłać jednym przelewem w piątek, wiec dziś, max jutro powinno być.

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2012-02-07, 08:11

Tak , wpłyneła ... 2400 zł
Na koncie mamy 28367.88 zł

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mustang Race 2012”