Koral - 2009 KAWASAKI VN2000H :) :)
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
- speedster
- Forumowicz
- Model: 93' Mustang LX 5.0
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Titanium Frost
Re: Koral - 2009 KAWASAKI VN2000H :) :)
Ciekawe co piszesz,z tym ze ja nie mialem ma mysli klubow konkretnych,tylko ogolne moje obserwacje niezrzeszonych motocyklistow.Mniejsza o to, dzieki za ostrzezenie Rusek 

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Rocketa mam jzu w porcie w NJ
kilka zdjec tutaj https://www.facebook.com/media/set/?set ... 313&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
A vulcanem z racji dzisiejszej ładnej pogody zrobilem wypad z kolega nad zalew , kilka zdjec ponizej ,wiecej na FB

A vulcanem z racji dzisiejszej ładnej pogody zrobilem wypad z kolega nad zalew , kilka zdjec ponizej ,wiecej na FB

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
zalatwisz mi taka czapke ?Deftronic pisze:Wszystko super, maszyny, fotki, ale... Koral, brak Ci czapki jak u Brando w "Dzikim".![]()

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
kilka zdjec z szyba oraz filmik z otwarcia sezonu na Jasnej Gorze 
filmik : " onclick="window.open(this.href);return false;
[yt]www.youtube.com/watch?v=3A_-52wEvS8[/yt]

filmik : " onclick="window.open(this.href);return false;
[yt]www.youtube.com/watch?v=3A_-52wEvS8[/yt]
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
Rocket w koncu dotarl do PL 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Wam tez nie wstawiaja sie filmy z Youtube ?

" onclick="window.open(this.href);return false;
Wam tez nie wstawiaja sie filmy z Youtube ?

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
wlasnie wrociem z wczasow-wyprawy motocyklowej vulcanem do Chorwacji z postojem nad Balatonem i powrotem przez Bratyslawe
Mnostwo km (ok 4tys) po najpiekniejszych miejscach, najlepsze moje wakacje i najwieksza przygoda zycia,bo nigdy tyle km motocyklem nei zrobilem
Prawie codzienie robilismy sobie wypady motocyklowe ,Vulcan pieknie sie spisal, w sumie nei odczulem podrozy bo odrazu po powrocie poszedlem z chlopakami w pilke pograc wieczorem na Orlika co tylko swiadczy ze powrot z Bratyslawy z postojem w Ustroniu i Zywcu nie dal mi bardzo w kosc, wyprofilowane na ledzwie siedzenie corbina i oparcie oraz podesty sprawily ze koledzy na goldwingach dziwili sie ze nei widac po mnie zmeczenia,zwlaszcza ze ja 17lat nie jezdzilem a i wtedy tylko po PL .. Jazda po kretych gorskich ale idealnei rownych drogach Chorwacji dala mi mnostwo frajdy i adrenaliny,zwlaszcza spogladanie w dol gdy pochylalem sie w zakrecie nad przepascia
Niestety na nartach w metnych wodach Balatonu zgubilem kamerke na kask GoPro hero 3 Black, ktora wlasnei te gorskie zakrety miala uwiecznic(a moze tak mialobyc bo z kamerka duzo czesciej bym spogladal w bok,co jedak nei bylo za rozsadne i bezpieczne ) wiec mam malo filmikow i tylko kreconych telefonem przez pasazerki goldwingow (ja jechalem sam),no ale kilka mam i postaram sie w wolnej chwili cos zmontowac 
Cala podroz odbyla sie bez wiekszych neispodzianek,orpocz mojej zgubionej kamerki w jednym z goldwingow padl akumulator (a z 300km wczesniej przerwal mu sie kabelek przy przekazniku,w kilka minut to naprawilismy), vulcan pieknei dawal rade ,i nawet momentami na autostradzie lecialem 200km/h
takze wcale nie trzeba kupowac turystyka zeby wygodnei podrozowac
no i jakei zdziwienie moich kolegow gdy ludzie podchodzili robic sobei zdjecia nie przy ich ale przy moim vulcanie
Ok,koniec mojego pitolenia i kilka zdjec ponizej,filmik moze uda mi sie zmontowac w nast tyg

o TU zgubiem GoPro

Cala podroz odbyla sie bez wiekszych neispodzianek,orpocz mojej zgubionej kamerki w jednym z goldwingow padl akumulator (a z 300km wczesniej przerwal mu sie kabelek przy przekazniku,w kilka minut to naprawilismy), vulcan pieknei dawal rade ,i nawet momentami na autostradzie lecialem 200km/h

Ok,koniec mojego pitolenia i kilka zdjec ponizej,filmik moze uda mi sie zmontowac w nast tyg

o TU zgubiem GoPro

- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Heh wlasnie za 3 tygodnie robie taki sam trip, moze troche wiecej km bo z Mk wyruszam.Gdzie byles w cro?
Bo ja jade do Makarskiej ale powrot taki sam czyli stop nad Balatonem i Bratyslawie i na Zwardon.
Bo ja jade do Makarskiej ale powrot taki sam czyli stop nad Balatonem i Bratyslawie i na Zwardon.
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
ja bylem w Paklenicy-Starigrad , jest tam pieknei ale tez za spokojnie i trocvhe zalwoalem ze odwolalismy moja rezerwacje w Zadarze ,przepieknie tez jest na wyspie Pag,a i wieczorami jest co robic 
Nad Balatonem moze4 nie3 tak pieknie ale wieczortami tez b.rozrywkowo,tak samo Bratyslawa

Nad Balatonem moze4 nie3 tak pieknie ale wieczortami tez b.rozrywkowo,tak samo Bratyslawa

- speedster
- Forumowicz
- Model: 93' Mustang LX 5.0
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Titanium Frost
Polecam miejscowość Vodice,jest fajna plaża poprzedzona drzewkami pod ktorymi można się rozłożyć albo zawiesić hamak, fajne centrum gdzie można się pobawić i nie ma takich tłumów jk w makarskiej.Tam to wogóle tragedia,walka o miejsce na plaży.
W vodicach jest też możliwość wynajęcia małej motorówki za niewielkie pieniądze i można samodzielnie odwiedzić kilka pobliskich wysepek i lagun.100x fajniejsza wycieczka niż opłacony statek
W vodicach jest też możliwość wynajęcia małej motorówki za niewielkie pieniądze i można samodzielnie odwiedzić kilka pobliskich wysepek i lagun.100x fajniejsza wycieczka niż opłacony statek