tylko kto to w ryzach utrzymakaskader bart pisze:Jest gruboTeraz to 500+ będzie

trzymamy kciuki terminator the best

Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
tylko kto to w ryzach utrzymakaskader bart pisze:Jest gruboTeraz to 500+ będzie
Magic pisze:tylko kto to w ryzach utrzymakaskader bart pisze:Jest gruboTeraz to 500+ będzie
![]()
trzymamy kciuki terminator the best
Bardzo dobry kierunek, wrzucaj zdjęcia z przebiegu prac.jaco pisze:Cicho ostatnio było w temacie, ale to tak przed burzą.
W październiku po raz pierwszy wygrałem w Muscle Car Challenge i trochę apetyt urósł w miarę jedzenia. Ostatnio byłem na hamowni i wyniki były zgodne z fabryką (raptem 272RWHP), co mnie mocno rozczarowało, biorąc pod uwagę ilość modów. Najwyraźniej program, który robiłem zdalnie był znacznie gorszy niż myślałem - zadziałała siła samo-sugestii najwyraźniej.
Co pozostało (poza nowym programem oczywiście) - kupiłem eatona m112 i wiele innych potrzebnych gratów. Oczywiście, jak zawsze czegoś jeszcze brakuje..
Na chwilę obecną brakuje mi uszczelki supercharger to intake plenum, linki gazu i tempomatu do terminatora - może komuś zalega?
Przy okazji wejdzie kilka poprawek, jak separator oleju (te silniki mają z tym problem), czy nowa, większa chłodnica silnika. Do kompresora jest już duża.
W tym tygodniu może już się uda odmalować kilka elementów, to podzielę się zdjęciami.
Jest jakieś 90kg gratów do zamontowania. Nie mogę się doczekać chwili, w której sprawdzę ile kilo wyjmę z auta.