Jak chcesz foto mojego i więcej info pisz na PW.
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Po dogłębnym przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw stwierdziłem że nie będę sam żadnych rur dobierał czy żadnych innych części które nie są do tego przeznaczone bo ktoś jednak się nad tym namęczył by to zaprojektować i zrobić sensownie tak by jak najlepsze efekty dawało. Gdyby to było takie proste i efektowne każdy by to sam robił...Delfinnn pisze:No ale po co skoro samemu zrobisz taki sam albo i lepszy dajmy za te 250zł?
Jak chcesz foto mojego i więcej info pisz na PW.
No nie zgodzę się z Tobąpudel pisze: Po dogłębnym przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw stwierdziłem że nie będę sam żadnych rur dobierał czy żadnych innych części które nie są do tego przeznaczone bo ktoś jednak się nad tym namęczył by to zaprojektować i zrobić sensownie tak by jak najlepsze efekty dawało. Gdyby to było takie proste i efektowne każdy by to sam robił...
Zmienił się ciut dźwięk wydechu, jest bardziej rasowy - fajnie przepala na wyższych obrotach.pudel pisze:No nie powiem źle nie wygląda a zauważyłeś jakieś zmiany po założeniu w właściwościach jezdnych lub w głośności?
jak zamontujesz rurki zdaj relacje jak chodzą jaki dźwięk itp. ja na razie się spłukałem czekam do maja aż dostane kasę wakacyjną...Delfinnn pisze:pudel pisze: Co do Long Tubes. Zamówiłem właśnie identyczneZ tym, że jak już zamontuję te długie kolektory jadę żeby mi wyspawali z nierdzewki 3" kompletny układ wydechowy z ew. jakimś tłumikiem przelotowym i będzie wreszcie tak jak być powinno. Pozdrawiam