Ja swojego chciałem sprzedać, ale na szczęście zmądrzałem w porę i rozpoczynam pracè nad moim Mustangiem. Często będę tu zaglądał żeby być na bueżąco z tym, co się dzieje z Twoim smerfem

Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
A siemanko Grzesiek! Dobrze, że nie sprzedałeś, gdzie byśmy się spotkali jak ja tylko na zlotach AmCarów jestem? Ha? I dziękuję, ten "smerf" jak to go pieszczotliwie nazwałeś w najbliższym czasie żadnych zmian nie otrzyma, bo zima jest, ale planów za to jest dosyć sporo, więc cieszę się, że zechcesz tutaj zaglądać, na wiosnę będzie więcej aktualizacji, a jednocześnie mam nadzieje, że sam otworzysz wątek o swoim tak jak to zrobiłeś z CelicąH00N1G4N pisze:No! Wreszcie Cię znalazłem, Łukaszu! Siema, tu Grzesiek z ACM w Miliczu. Widzę, że prace posuwają się w zawrotnym tempie, gratulacje
Ja swojego chciałem sprzedać, ale na szczęście zmądrzałem w porę i rozpoczynam pracè nad moim Mustangiem. Często będę tu zaglądał żeby być na bueżąco z tym, co się dzieje z Twoim smerfem
To otwieraj wątek i pochwal się od razu jak wróci!H00N1G4N pisze:Niestety nie, bez kierownicy ciężko jest jeździć w śniegu (Oddana do renowacji).