Wkrótce dorzucę pewnie jakieś kolejne fotki z mojej "mustangowej" sesji, a że jestem fotografem, to pewnie będzie ich sporo

Pozdro i do zobaczenia na drodze!!!
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
cheetq pisze:Wincyj poliftówek, wincyj!
też mi się właśnie wydał znajomy ten GTek, fajny egzemplarz byłDezo pisze:Hej, o ile mnie oczy nie mylą to auto od Tomka z Rawicza. Osobiście asystowałem przy jego kupnie i odszczurzaniu. Tomek doprowadził je do porządku. Ładny egzemplarz z ciekawą historią. Fajnie, że trafił w dobre ręce.
Widzę, że zmieniłeś felgi z oryginałów na jakieś inne i wkleiłeś folię w boczne szybki.
Jakbyś chciał, to mam kilka zdjęć tego auta sprzed kilku lat. Podeślij email na PW to Ci wyślę.
Pozdrawiam
Rezor pisze:Pasy robią robotęTak swoją drogą: GT de LUX??
stang232 - założyłem do niego oponki 235/40/18 - na tym zdjęciu nie ma jeszcze dystansów, dlatego tak wygląda. W sumie i "dziewiętnastki" na luzaku by mi weszły, ale to też i kaska większa...stang232 pisze:też mi się właśnie wydał znajomy ten GTek, fajny egzemplarz byłDezo pisze:Hej, o ile mnie oczy nie mylą to auto od Tomka z Rawicza. Osobiście asystowałem przy jego kupnie i odszczurzaniu. Tomek doprowadził je do porządku. Ładny egzemplarz z ciekawą historią. Fajnie, że trafił w dobre ręce.
Widzę, że zmieniłeś felgi z oryginałów na jakieś inne i wkleiłeś folię w boczne szybki.
Jakbyś chciał, to mam kilka zdjęć tego auta sprzed kilku lat. Podeślij email na PW to Ci wyślę.
Pozdrawiam![]()
Masz za niski profil na tych oponach, czy tylko krzywo stał że wychodzi,że ma dziurę 10cm między nadkolem a oponom?