Przygoda zaczęła się z takim oto czarno- brunatnym Foxbody' m, tutaj zdjęcia ze zmienionym przednim zderzakiem, ponieważ oryginalny był niepokojąco miękki.
Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
To, że jest to wersja Ghia wywnioskowałem ze znaczków na boczkach drzwi, możliwe, że poprzedni właściciel je sobie zamontował (chociaż wyglądają jak oryginalne) lub poprzedni właściciel zrezygnował z materiałowego dachu. Jest to bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę to, że lakier nie był oryginalny... Co do silnika to 2.3 turbo nie rozważałem, natomiast zastanawiam się nad 5.0MONTWA pisze:...w ghia był materiałowy dach przyklejony na blaszany-zrezygnowałeś z tego? , nie myślałeś o 2.3 turbo?- ... może dał bym jakieś inne fele (ten krój kojarzy mi się z terenównką)...
Też mam taką nadzieję i już szczerze nie mogę się doczekaćPavulon_ pisze:mam nadzieje pojawisz się na jakimś spotkaniu !
Hi rick, I was surprised when I saw condition of my car toorick pisze:bardzo ładne. Ten samochód jest w dużo lepszym stanie niż moje. Świetna robota do tej pory. Nigdy nie widziałem nagłówki zupełnie jak te, czy są one domowym?