Witam
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem mustanga z roku 1966. Kupionego w Polsce od od Pana który sam chciał go remontować ale tego nie zrobił i tak stał u niego 5 lat.
Właśnie zaczynam go rozbierać w drobny mak. Wszystkie części są pakowane do woreczków podpisywane i pakowane do kartonów.
Mustang Shelby gt 500 2014 deep impact blue Mustang V6 1966 silver blue -in progres
Witam Piekny Mustang
Mam pytanie, bo tez jestem wlascicielem Mustanga z 66 HARDTOP i widze ze blacha przy radiu jest w kiepskim stanie ja mam podobny problem i nie wiem co z tym zrobic ?
masz moze jakis pomysl ?
Z ta blacha moze to nie byc dobry pomysl bo to jednak bedzie troche widac ze cos bylo ruszane a tym bardziej ze jest to element ktory caly czas sie widzi
Blacha deski jeśli nie jest powycinana pod inne radio to nie ruszać. Rdzawy nalot nic nie znaczy.
Adrian, u ciebie akurat to przecież jest w idealnym stanie z fabrycznym lakierem i jedynie pomalować można na nowo całość.
1966 Silver-Blue Coupe od nowości w PL
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
Heja.mam pytanie,to jest ten Mustang z Pruszcza Gdańskiego??Ten,który stał pod szopą kury po nim chodziły?właśccel wtedy ne chcał go sprzedać,an przykryć plandeką:(
Mimo tego wytrwałości życzę w projekcie.pzdr
Auto w końcu rozebrane
Dzisiaj zawiozłem je do piaskowania. Czekam na części z Pony Parts niestety już ponad miesiąc na skompletowania zamówienia, czekam na poszycia drzwi
Mustang Shelby gt 500 2014 deep impact blue Mustang V6 1966 silver blue -in progres