[on] '65 mustang fastback
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
[on] '65 mustang fastback
Witam serdecznie!
To jest nowy nabytek i proszę o wyrozumiałość
To jest nowy nabytek i proszę o wyrozumiałość
Ostatnio zmieniony 2011-01-09, 23:09 przez on, łącznie zmieniany 1 raz.
No i mamy decyzję. Wczoraj miałem ogledziny konia przez chłopaków ze Stajni Mustangów. Diagnoza: koń zdrowy jak byk, wymieniamy amorki, resorki, sprężynki, drążki stabilizatora, dla bezpieczeństwa układ kierowniczy od kolumny do zwrotnicy ( chociaż nie wymaga w zasadzie) wszystko na nowe ale oryginalne , żadnego tuningu. Zostawiam bębny w spokoju ( po dwóch kilometrach trochę się przetarły i uważam, że wcale nieżle hamują, nie bedzie żadnych wspomagań ( jak ma być oryginał to niech będzie), no i oczywiście takie pierdołki jak świece, filtry, płyny itd. Jeśli ameryka nie zrobi nas w głupa ( a podobno lubi ) to będę gotowy na 5 czerwca

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
szacun za decyzję !!!, nie mam nic przeciwko autom 'custom made' ale taki oryginał przerabiać to aż grzech..jurek pisze: wszystko na nowe ale oryginalne , żadnego tuningu. Zostawiam bębny w spokoju ( po dwóch kilometrach trochę się przetarły i uważam, że wcale nieżle hamują, nie bedzie żadnych wspomagań ( jak ma być oryginał to niech będzie)
bliżej masz na bemowo ale cały czas mam nadzieję że jednak będziesz w Olesniejurek pisze: to będę gotowy na 5 czerwca

Nie wiem czy się odważę jechać taki kawał drogi i to pierwszy raz
a tak wogóle to wielka szkoda dla koników polskich, że jest taka zbitka czasowa, na bemowie ma szansę być ze 40, u was w Olesnie pewnie drugie tyle, naprawdę wielka strata dla całego "ruchu na rzecz konia".
[ Dodano: 2009-05-10, 12:16 ]
byłbym zapomniał Paweł! dzięki serdeczne za sugestię o Stajni Mustangów. Zabrali się do tego z animuszem

[ Dodano: 2009-05-10, 12:16 ]
byłbym zapomniał Paweł! dzięki serdeczne za sugestię o Stajni Mustangów. Zabrali się do tego z animuszem

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
szkoda nie szkoda, taki lajfjurek pisze:Nie wiem czy się odważę jechać taki kawał drogi i to pierwszy raza tak wogóle to wielka szkoda dla koników polskich, że jest taka zbitka czasowa, na bemowie ma szansę być ze 40, u was w Olesnie pewnie drugie tyle, naprawdę wielka strata dla całego "ruchu na rzecz konia".

grunt żeby dobrze zrobili, w końcu się w tym specjalizują :-)jurek pisze: byłbym zapomniał Paweł! dzięki serdeczne za sugestię o Stajni Mustangów. Zabrali się do tego z animuszem
dzięki bardzo
no niestety nie jest całkiem oryginalny, ma wymienione dolne wachacze z przodu
żartowałem, sam mam nieco stracha, że to niemożliwe
[ Dodano: 2009-05-18, 19:44 ]
pocichutku rzeknę że dzisiaj został mój konik wpisany do rejestru zabytków, istnieje więc szansa na rejestrację przed zlotem
tylko ciiiiiiiiiiiii żeby nie zapeszyć 

[ Dodano: 2009-05-18, 19:44 ]
pocichutku rzeknę że dzisiaj został mój konik wpisany do rejestru zabytków, istnieje więc szansa na rejestrację przed zlotem