[/quote]
[/quote]Dobra, dobra - nie Twoje, tylko Twojej żony

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
 [/quote]
[/quote]
 W drodze powrotnej z Krzesin pojawiły się problemy z elektryką. A konkretnie że światłami mijania - zamiast świecić migały jak awaryjne. Czy ktoś z Was miał podobny problem, zanim oddam do elektryka chciałbym sam się temu przyjrzeć.
  W drodze powrotnej z Krzesin pojawiły się problemy z elektryką. A konkretnie że światłami mijania - zamiast świecić migały jak awaryjne. Czy ktoś z Was miał podobny problem, zanim oddam do elektryka chciałbym sam się temu przyjrzeć. Mam nowy chyba do 66, bo mi przysłali jeden, ale trochę się różnił i nie pasował, potem dokupiłem odpowiedni, a tamten mi został. Mogę poszukać bo chyba zdążył się już zgubić
 Mam nowy chyba do 66, bo mi przysłali jeden, ale trochę się różnił i nie pasował, potem dokupiłem odpowiedni, a tamten mi został. Mogę poszukać bo chyba zdążył się już zgubić 

.
 . 
   .
 .marcinp pisze:Dzięki koledzy. Będę szukał w tym kierunku. Stang67, jak mòj będzie uszkodzony to chętnie odkupię. Jak możesz poszukać.

pastowanie to jeszcze jakoś idzie, jak nakładam po pastowaniu wosk to zazwyczaj robi się powoli ciemnoyoozeq pisze:Nice:) hmmm mycie jak mycie ale pastowanie to dopiero zabawa:D

piekne zdjecie na tapete...marcinp pisze:Okazało się, że wyłącznik od Stang67 jest do rocznika 64. Czekam zatem na nowy ze sklepu - powinien przyjść w przyszłym tygodniu.
A tymczasem zabrałem się za porządne umycie mojego cuda. Jeszcze nigdy tak długo nie myłem samochodu
Nie mogłem się powstrzymać, żeby nie cyknąć kilku fotek.
O takiej zawsze marzyłem.
 ).
 ). Niestety zmęczenie materiału, w takim przypadku niektóre elementy lepiej kupić nowe (choć czasem boli, że nie ma na nich napisu FoMoCo) i cieszyć się przez następne lata bezawaryjną pracą. Z drugiej strony pytanie ile te nowe części wytrzymają?
  Niestety zmęczenie materiału, w takim przypadku niektóre elementy lepiej kupić nowe (choć czasem boli, że nie ma na nich napisu FoMoCo) i cieszyć się przez następne lata bezawaryjną pracą. Z drugiej strony pytanie ile te nowe części wytrzymają?