Droga długa no ale uwierz mi warto

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

To już jakiś trend zaczyna być - posiadanie więcej niż jednego klasyka.
 To już jakiś trend zaczyna być - posiadanie więcej niż jednego klasyka. stajnia się rozrasta
 stajnia się rozrasta  gratuluje i niecierpliwie czekam na efekty
 gratuluje i niecierpliwie czekam na efekty  

Tutaj nieskromnie będę liczył również na Waszą pomoc i porady
  Tutaj nieskromnie będę liczył również na Waszą pomoc i porady   Na pierwszy ogień pójdzie wywalenie wszystkiego i tu mam już pierwsze pytanie..., czy ktoś miał dobry system katalogowania części itd. Wiadomo że renowacja potrwa, więc powiedzmy że za rok lub dwa muszę mieć jakąś dobrą przypominaczkę gdzie co było
 Na pierwszy ogień pójdzie wywalenie wszystkiego i tu mam już pierwsze pytanie..., czy ktoś miał dobry system katalogowania części itd. Wiadomo że renowacja potrwa, więc powiedzmy że za rok lub dwa muszę mieć jakąś dobrą przypominaczkę gdzie co było   

No wiem, wiemmdziak pisze:jak by co moge przygarnac I6
 Tylko że chyba jeszcze nie jestem gotowy na takie rozstanie...
 Tylko że chyba jeszcze nie jestem gotowy na takie rozstanie... Już się zakochałem w moim Rustangu
 Już się zakochałem w moim Rustangu   

Jak się nazywa ten wzór felg???
 Jak się nazywa ten wzór felg??? 

Szczerze... nie mam pojęciastang67 pisze:Eee no fajnyJak się nazywa ten wzór felg???

Ale chętnie się dowiem
  Ale chętnie się dowiem  
to chyba Ansen sprint http://www.mustangsunlimited.com/itemdy ... y=EMUSTANG" onclick="window.open(this.href);return false;yoozeq pisze:Szczerze... nie mam pojęciastang67 pisze:Eee no fajnyJak się nazywa ten wzór felg???

Ale chętnie się dowiem

Powinno być bardzo ładnie z czerwonym wnętrzem.
 Powinno być bardzo ładnie z czerwonym wnętrzem. Muszę sobie w końcu kupić takie felgi bo już od dawna mi się podobają
 Muszę sobie w końcu kupić takie felgi bo już od dawna mi się podobają