anbr64 pisze: Będę wdzięczny za pomoc.
Dzwoń, zobaczymy co da się zrobić.
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
anbr64 pisze: Będę wdzięczny za pomoc.
Jak będę miał z pięć mustangów, to już nie będę miał ciśnienia przy kupnie kolejnego żeby sobie nim od razu pojeździćTomS pisze:Z minusów takiej opcji to chyba tylko to że nie można sobie od początku pojeździć
No tak. W zasadzie kupujesz tabliczkę znamionową. Tylko, że pomimo postów jeszcze 85% kupujących wierzy, że to pospawa Józek za stodołą za 10tys pln.Gobo pisze:Jak będę miał z pięć mustangów, to już nie będę miał ciśnienia przy kupnie kolejnego żeby sobie nim od razu pojeździćTomS pisze:Z minusów takiej opcji to chyba tylko to że nie można sobie od początku pojeździć![]()
Co do kupna "projektu" to faktycznie jest jakiś złoty środek, ale przesadzić w drugą stronę też się da:
http://www.ebay.com/itm/Ford-Mustang-fa ... 1587513569
Mnie wyszedł do dnia dzisiejszego 150anbr64 pisze:No tak. W zasadzie kupujesz tabliczkę znamionową. Tylko, że pomimo postów jeszcze 85% kupujących wierzy, że to pospawa Józek za stodołą za 10tys pln.Gobo pisze:Jak będę miał z pięć mustangów, to już nie będę miał ciśnienia przy kupnie kolejnego żeby sobie nim od razu pojeździćTomS pisze:Z minusów takiej opcji to chyba tylko to że nie można sobie od początku pojeździć![]()
Co do kupna "projektu" to faktycznie jest jakiś złoty środek, ale przesadzić w drugą stronę też się da:
Mocno pilnujemy aby nie ujawniać kosztów renowacji bo każdy liczy, że jego jest zrobiony najtaniej bo np ma urok osobisty. Mój kosztował z zakupem 175t pln I to jeszcze nie koniec. Na pewno podjadę pod 200 tysi pln. Tanio? Drogo? Wszystko wg gustu I tego co się chce od początku. Poprawki są drogie! Wojtek - sorry że ten wątek u ciebie. Jak sobie tego nie życzysz to wygaszę.
Smutna prawda
Ej no ej za stodołą nic nie spawamTylko, że pomimo postów jeszcze 85% kupujących wierzy, że to pospawa Józek za stodołą za 10tys pln.
ale ty nie jesteś Józek tylko yoozeq co bardzo dobitnie starałęś si eprzekazać pani w recepcji podczas zlotu w Toruniu artykułując zgłoski. Nie domagaj się więc ode mnie zadośćuczynienia na forum!!!yoozeq pisze:Ej no ej za stodołą nic nie spawamTylko, że pomimo postów jeszcze 85% kupujących wierzy, że to pospawa Józek za stodołą za 10tys pln.i nie za 10 k
![]()
![]()
anbr64 pisze:ale ty nie jesteś Józek tylko yoozeq co bardzo dobitnie starałęś si eprzekazać pani w recepcji podczas zlotu w Toruniu artykułując zgłoski. Nie domagaj się więc ode mnie zadośćuczynienia na forum!!!yoozeq pisze:Ej no ej za stodołą nic nie spawamTylko, że pomimo postów jeszcze 85% kupujących wierzy, że to pospawa Józek za stodołą za 10tys pln.i nie za 10 k
![]()
![]()
Gobo pisze:Jak będę miał z pięć mustangów, to już nie będę miał ciśnienia przy kupnie kolejnego żeby sobie nim od razu pojeździćTomS pisze:Z minusów takiej opcji to chyba tylko to że nie można sobie od początku pojeździć![]()