Przewertowałem cały wątek i też podrzucę kilka pomysłów.
Wiadoma rzecz, że paliwo wyjdzie najdrożej (Ci co mają gaz niech się cieszą

), jeśli uda się załatwić coś ze sponsoringiem ze strony koncernów paliwowych było by super. W końcu taka ilość Mustangów jadących przez Polskę na pewno wzbudzi wielkie zainteresowanie więc można podsunąć jakiemuś koncernowi wiele plusów z takiego sponsoringu, a nóż się uda. Jeśli nie no to trudno, będziemy musieli sobie jakoś poradzić.
Druga i niemniej ważna sprawa to noclegi + posiłki. Problem w tym, że sporo klubowiczów nie ma po prostu tyle pieniędzy, żeby spać w hotelach z posiłkami. Myślę, że więcej osób chętnych do całej imprezy znalazło by się gdybyśmy wszyscy nocowali w kempingach/polach namiotowych (plus jest taki, że przeważnie na polach namiotowych nie ma problemu z parkowaniem aut). I wtedy jedzenie mogłoby być w każdego własnym zakresie (np. zajeżdżalibyśmy raz na dzień do jakiegoś supermarketu, ew. Ci co wolą gustowniejsze jedzonko wybierali by się do jakiś restauracji etc.). Wiem, dla niektórych nie brzmi to dobrze, ale dla reszty to jedyna szansa na udział w imprezie.. Niestety
Co do trasy, tu pewnie będzie najwięcej sporów. Będzie trzeba zrobić kilka zdjęć tras i zrobić jedną porządną sondę, która trasa wygra tam pojedziemy. Proponowałbym bym nie omijać miast nadmorskich - tam przeważnie jest dużo atrakcji i jest sporo ludzi z całej Polski. W razie czego służę pomocą na terenie całego Kołobrzegu i okolic, z noclegiem nie będzie problemu a i atrakcje się jakieś znajdą
To chyba na razie na tyle ode mnie. Co prawda jeszcze sporo czasu mamy ale trzeba powoli się obudzić z projektem. Aha no i moim zdaniem najlepsza data to przełom kwietnia-maja? Nie jest to lato ale jest ładna pogoda no i drogi nie są zatłoczone to przede wszystkim.