MUSTANG RACE 2011 - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
hmm, to komplikuje tematkaes pisze: Nie można wziąć udziału w imprezie tylko na części trasy. Wszyscy zgłoszeni zjawiają się na starcie i wszyscy spotykamy się na mecie. Jeśli ktoś będzie chciał jechać z nami, jako gruppies - robi to na własną rękę.

dla mnie to ponad 1400 km

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Pavulon - jak coś też by była pewnie opcja lawety na odcinkach czy na trasach. Dla staruszka można być wyrozumiałym. Zobaczymy. Ja to widzę, że auto pokonuje wybrane kawałki na lawecie, a dzięki temu jesteście z nami cały czasPavulon_ pisze:hmm, to komplikuje tematkaes pisze: Nie można wziąć udziału w imprezie tylko na części trasy. Wszyscy zgłoszeni zjawiają się na starcie i wszyscy spotykamy się na mecie. Jeśli ktoś będzie chciał jechać z nami, jako gruppies - robi to na własną rękę.wcześniej była trochę inna rozmowa no ale rozumiem przesłanki...
dla mnie to ponad 1400 kmostatnio tyle (1600) zrobiłem w 2008 jak odbierałem stanga w UK

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Ja poprosze numer 666!AluStar pisze:Tak Jest osoby z doskoku nawet o tym niech narazie nie pisza i informuja.Panowie, skupcie się na sprawach ważnych. Udział w imprezie mozna zgłaszać wyłącznie z uwzględnieniem przejazdu całą trasą. Tylko wtedy impreza ma sens.
Start na starcie, meta na mecie. Żadnych boczków i wjazdów lub wyjazdów w połowie trasy. No chyba, że na własny rachunek (finansowy).
Uczestnicy będą mieli ten komfort, że paliwo, wyżywienie i zakwaterowanie zapewni sposor.
Musimy zebrać Żelazny skład !! 30 aut - tak ze powaznie traktowac zgloszenia..
Kazdy z uczestników będzie miał swoj dożywotni numer startowy..

.::
my other ride is your mom
::.

- GPE
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang Coupe 351 '67
- Silnik: inny V6
- Kolor: czarny
hejDezo pisze:Już 22 załogi zgłoszone do udziału w MustangRace 2011!!!
wysłałem swoje zgłoszenie na kontakt@mustangrace.pl 05.10.2010 i nic (dołączyłem fotki, opis, krótką relację z kręcenia pierwszych scen reklamówki w wawie itd..)

mam przesłać na inny adres?
--
zdrówko
GPE