filmik promocyjny
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Bielek, dzięki za ciekawe doświadczenie. Mam nadzieję, że filmik będzie fajny, tak jak reżyser 

Podobało mi się wszystko. Spotkanie ze starymi kolegami i koleżankami, poznanie nowych kolegów Ciechan na stacji bardzo smaczny!
 Ciechan na stacji bardzo smaczny!
Warto było wstać o 3.55 po trzech godzinach snu na jednoosobowym materacu dzielonym z Kaesem, który w środku nocy spuścił z niego powietrze, bo za głośno trzeszczał i jeszcze zabrał mi poduszkę, co skazało mnie na spanie z głową pod kaloryferem na zimnych kafelkach... 

Śmiesznie było już od soboty!
Nic więcej nie napiszę, bo jestem w pracy i właśnie wychodzę. Półprzytomna, nie wiem co się działo przez cały dzień. Do zoba następnym razem!

Podobało mi się wszystko. Spotkanie ze starymi kolegami i koleżankami, poznanie nowych kolegów
 Ciechan na stacji bardzo smaczny!
 Ciechan na stacji bardzo smaczny!Warto było wstać o 3.55 po trzech godzinach snu na jednoosobowym materacu dzielonym z Kaesem, który w środku nocy spuścił z niego powietrze, bo za głośno trzeszczał i jeszcze zabrał mi poduszkę, co skazało mnie na spanie z głową pod kaloryferem na zimnych kafelkach...

Śmiesznie było już od soboty!

Nic więcej nie napiszę, bo jestem w pracy i właśnie wychodzę. Półprzytomna, nie wiem co się działo przez cały dzień. Do zoba następnym razem!
YA RLY!
						- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Jest wtorek, właśnie pstrykałem to prawda ,zapodam cos na bank tylko dajcie mi jeszcze 24 h, dopiero dzisiaj wróciłem do chaty.Ginger pisze:Musicie się do Maxa uśmiechnąc, on coś pstrykał
Wielkie dzięki że mogłem choć chwilę poczuć się jak Steve McQUEEN.
Bielek z montażem się nie spiesz , pamiętaj liczy się jakość , pośpiech jest niewskazany.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
						As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Zrobiłem to dla was, zapraszam na foty 
http://picasaweb.google.pl/106141875002 ... directlink

http://picasaweb.google.pl/106141875002 ... directlink
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
						As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
no wiec tak ujecia zrobilismy do filmu a teraz moze jeszcze zrobimy jakis taki maly spocik z "uroczysta" premiera filmu z mustangami?? bylaby kolejna okazja do spotkania sie i zapewne do ostatniego spotkania sie w tym roku, juz nei chodzi mi o przyjazd mustangami nawet innymi samochodami niz klubowe. 
przy dobrym zbajerowaniu BIELKA moze i by zrobili jakis amatorska sklejke materialow z krecenia filmu takie sceny ktorych nie zobaczymy w filmiku
co wy o takim czyms myslicie??

przy dobrym zbajerowaniu BIELKA moze i by zrobili jakis amatorska sklejke materialow z krecenia filmu takie sceny ktorych nie zobaczymy w filmiku

co wy o takim czyms myslicie??
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Kolor: srebrny
Chodzi wlasnie o spotkabie weekendowe. W sobote prezentacja i potem jakies male drinkowanie i powrot w niedziele albo zrobic jedno dniowy pokaz. Znales lokal z projektorem i ekranem i dobrym naglosnieniem to nie problem bo w kazdym miescie siw znajdzie. W takim wloclawku jest lokal i jest mozliwosc udoatepnienia sprzetu wiec jal cos w wieksaych miastach tez sie znajdzie. 
Narazie czekamy na wstepne informacje od filmowcow. Potem dopiero bediziemy dogadywac sie

Narazie czekamy na wstepne informacje od filmowcow. Potem dopiero bediziemy dogadywac sie
- 

Soilworker
- Młodszy Forumowicz
- Model: Fiesta Mustang Kit
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: tomaho mówi, że nie jest szary metalik:-)
- Kontakt:
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Wróciłem do cywilizacji - spragniony internetu i newsów z planu. Zalogowałem się, żeby poszukać filmików - a tu nic! No ale poczekam cierpliwie na zajawkę zajawki 
Dzięki Panu Reżyserowi za chęci, pomysł, realizację i cierpliwość dla naturszczyków. Przekaż podziękowania dla reszty ekipy. Powodzenia w dalszej realizaji i post-produkcji.
Dzięki wszystkim, z którymi udało mi się zobaczyć i poznać. Fajny dzień choć nieźle męczący. Myślałem, że jeszcze tego samego dnia wrócę na północ ale nie starczyło mi mocy nocowałem w wawie u znajomych.
 nocowałem w wawie u znajomych.
Mam kilka zdjęć ale nie wiem czy sobie życzycie upubliczniania... jeśli nie ma z tym problemu jutro wrzucę.
Pozdrawiam

Dzięki Panu Reżyserowi za chęci, pomysł, realizację i cierpliwość dla naturszczyków. Przekaż podziękowania dla reszty ekipy. Powodzenia w dalszej realizaji i post-produkcji.
Dzięki wszystkim, z którymi udało mi się zobaczyć i poznać. Fajny dzień choć nieźle męczący. Myślałem, że jeszcze tego samego dnia wrócę na północ ale nie starczyło mi mocy
 nocowałem w wawie u znajomych.
 nocowałem w wawie u znajomych.Mam kilka zdjęć ale nie wiem czy sobie życzycie upubliczniania... jeśli nie ma z tym problemu jutro wrzucę.
Pozdrawiam
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
pluzz fotki bardzo klimatyczne, super
co do kina w Rawiczu. Na tak krótki filmik jaki ostatecznie powstanie to kina trochę szkoda... Dla mnie to czysta przyjemność zobaczyć swój materiał w kinie hehe... ale w zasadzie wejdziemy i wyjdziemy. Dłużej potrwa przygaszanie światła;)
jeśli już mamy się spotkać to obstawałbym za jakimś lokalem.
co do filmiku. Cierpliwości. Uprzedzałem uczciwie, że trochę to potrwa;)
w najbliższym czasie będziemy ustalać terminy dogrywania kilku scen.
Pavulon i inne ziomki z Poznania i okolic. Sprawa nie jest zamknięta. Potrzebowałbym trochę bardziej agresywnych ujęć. Spokojnie możemy kilka scen dograć w Poznaniu. Oczywiście jeśli znajdą się choćby 2,3 mustangi co poszaleją trochę na mieście;)
Zajawka zajawki - jak tylko Siwy wróci z Londynu to go będę męczyć

co do kina w Rawiczu. Na tak krótki filmik jaki ostatecznie powstanie to kina trochę szkoda... Dla mnie to czysta przyjemność zobaczyć swój materiał w kinie hehe... ale w zasadzie wejdziemy i wyjdziemy. Dłużej potrwa przygaszanie światła;)
jeśli już mamy się spotkać to obstawałbym za jakimś lokalem.
co do filmiku. Cierpliwości. Uprzedzałem uczciwie, że trochę to potrwa;)
w najbliższym czasie będziemy ustalać terminy dogrywania kilku scen.
Pavulon i inne ziomki z Poznania i okolic. Sprawa nie jest zamknięta. Potrzebowałbym trochę bardziej agresywnych ujęć. Spokojnie możemy kilka scen dograć w Poznaniu. Oczywiście jeśli znajdą się choćby 2,3 mustangi co poszaleją trochę na mieście;)
Zajawka zajawki - jak tylko Siwy wróci z Londynu to go będę męczyć

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)