W mailu prosila o:
- data kiedy przyjedziemy,
- godzina przyjazdu,
- co i jak to ma wygladac.
Jezeli chodzi o wystawienie aut to nei ma problemu jutro albo dzisiaj jeszcze mi przesle plac placu i bede myslal jak je rozmiescic...
I takie pytanie jakie media by byly poinformowane i co mozemy sciagnac do wloclawka na parade mustangow i tam jakas impreze czy cos?? ( Marta tak pocichu mi powiedziala ze jezeli uda sie nam sciaganc np TVN czy POLSAT i bedzie w tv pokazane konie a w tle galeria to moze duza kase i duzo wiecej nam zalatwic)
Jezeli chodzi o posilki to bysmy mieli lokal i wieczorem jakas kapele my sciagneli np Blusowa czy jakas Country zeby to pasowalo do konikow...
Nadal mysle co by mozna bylo zrobic na placu tam gdzie by staly konie??
Co do promocji to oni moga zoribc plakaty i wydrukowac, jakis krotki filmik na galerii tez moze byc wyswietlany tylko ciezko by bylo wtedy z logiem BP chyba ze naprawde ich zaskoczymy to wtedy wykupia spoty reklamowe ( monitory sa firmy zewnetrznej i dlatego takie perypetie).
Jezeli chodzi o BP to Marta powiedziala ze moga rozwiesic swoje np flagi czy reklamy BP na galerii ale to juz by musiala rozmawiac z kims od BP zeby potem nie bylo gryzienia sie ze cos nie pasuje czy jak.
Zastanawiam sie nad zrobieniem np na parkingu Hali sportowej ( dojsc duzy parking) jakiejs jazdy zrecznosciowej np z baczkiem, driftem czy slalomem na czas) tylko nie wiem do kogo udezyc w tej sprawie o zapewnienei idealnego mierzenia czasu (a nei tak na oko) i zabezpieczenia jako takiego. Nie chodzi mi tu o to zeby ludzie sie tu zbiegli tylko tak dla nas. Dopiero po przejechaniu tak jakby "odcinka specjalnego" bylby odpoczynek i przejazd kolumna pod galerie.
Ktos sie orientuje ile to moze kosztowac i czy jest wogule sens bo na to by bylo ciezko pozyskac dodatkowe fundusze.
Nadole mapka jak co jest rozmiesczone ( dlugosc przejazdu Hala - Wzorcownia ok 2km...)