Ustalenia dot. MustangRace 2011
Re: Ustalenia dot. MustangRace 2011
Graficy zrbcie plakat w formacie a3-a2 !! uzywajac logo ze strony . Musimy dawac do drukarni
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Ale jak do drukarni jak nic nie ma ustalone, nie ma wszystkich sponsorów (lokalnych) i jest dopiero luty?AluStar pisze:Graficy zrbcie plakat w formacie a3-a2 !! uzywajac logo ze strony . Musimy dawac do drukarni
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
O to samo chciałem zapytać...kaes pisze:Ale jak do drukarni jak nic nie ma ustalone, nie ma wszystkich sponsorów (lokalnych) i jest dopiero luty?AluStar pisze:Graficy zrbcie plakat w formacie a3-a2 !! uzywajac logo ze strony . Musimy dawac do drukarni
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
I ja teżandronik pisze:O to samo chciałem zapytać...kaes pisze:Ale jak do drukarni jak nic nie ma ustalone, nie ma wszystkich sponsorów (lokalnych) i jest dopiero luty?AluStar pisze:Graficy zrbcie plakat w formacie a3-a2 !! uzywajac logo ze strony . Musimy dawac do drukarni

Nie calkiem finalny produkt - proponowalbym ogolny zarys plakatu z miejscem na opis i sponsorow . A tak to niemamy nic .
- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Projekt moge przygotowac, ale z drukiem to chyba musimy poczekac na wiecej konkretow.AluStar pisze:Nie calkiem finalny produkt - proponowalbym ogolny zarys plakatu z miejscem na opis i sponsorow . A tak to niemamy nic .
Termin Druku moze byc indywidualny dla kazdego miasta . wiec lepiej mozna miec juz jakis projekt . Byloby dobrze ..pluzz pisze:Projekt moge przygotowac, ale z drukiem to chyba musimy poczekac na wiecej konkretow.AluStar pisze:Nie calkiem finalny produkt - proponowalbym ogolny zarys plakatu z miejscem na opis i sponsorow . A tak to niemamy nic .
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Sprawy organizacyjne MR 2011 nabierają tempa.
Tak sobie myślę, że czas już w zakładce kontakt na stronie MR wpisać konkretne osoby organizatorów z podaniem Imienia Nazwiska i telefonu. Sądzę, że to ułatwi i usprawni kontakt potencjalnych sponsorów, partnerów.
No i podać za co kto jest odpowiedzialny, dany odcinek trasy, sponsorzy, media etc.
Organizatorzy prosze przesyłać wyżej wymienione dane na email: kontakt@mustangrace.pl
Pozdrawiam
Tak sobie myślę, że czas już w zakładce kontakt na stronie MR wpisać konkretne osoby organizatorów z podaniem Imienia Nazwiska i telefonu. Sądzę, że to ułatwi i usprawni kontakt potencjalnych sponsorów, partnerów.
No i podać za co kto jest odpowiedzialny, dany odcinek trasy, sponsorzy, media etc.
Organizatorzy prosze przesyłać wyżej wymienione dane na email: kontakt@mustangrace.pl
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Jest propozycja odnośnie ciuchów dla uczestników MR 2011
W grupie firm, w której pracuję jest firma poligraficzna. Zapytałem Właściciela (prywatnie również mój kolega), czy nie chciałby uczestniczyć w sponsoringu MR w jakiś sposób. Odpowiedź jest pozytywna.
Propozycja jest następująca. Oglądając stronę MR zauważył, że w zakładce gadżety... tak naprawdę nie ma gadżetów (koszulki, kubki, smycze etc.). W wyniku rozmowy padła prozpyzcja, że Policom (tak nazywa się firma) zafunduje nam 60 koszulek i 60 kurtek z logotypem MR według podanego przez nas wzoru i jakości i rodzaju koszulek i kurtek oraz Notebooka Asus K52J jako nagrodę dla zwycięzscy.
W zamian przekażemy sponsorowi wyłączne prawo do produkcji i sprzedaży gadżetów z MR 2011. Czy na tym zarobią, czy nie to już ich sprawa.
Na stronie MR pojawi się baner sponsora i informacja, że tam można kupić gadżety, a w trakcie MR 2011 Policom będzie mógł sprzedawać gadżety na miejscu imprez.
Co o tym sądzicie? Jak na razie temat ubiorów nie był jeszcze rozwiązany. TEMAT PILNY.
Temat drugi, to proszę o uporządkowanie spraw z patronami medialnymi na stronie MR. geantelman ma nieaktywną stronę na przykład... Musimy wiedzieć konkretnie co ci partnerzy proponują (kasa, stałe relacje, a jeżeli tak to ile artykułów, kiedy, gdzie etc.) Partyzantka się kończy.
Pozdrawiam
W grupie firm, w której pracuję jest firma poligraficzna. Zapytałem Właściciela (prywatnie również mój kolega), czy nie chciałby uczestniczyć w sponsoringu MR w jakiś sposób. Odpowiedź jest pozytywna.
Propozycja jest następująca. Oglądając stronę MR zauważył, że w zakładce gadżety... tak naprawdę nie ma gadżetów (koszulki, kubki, smycze etc.). W wyniku rozmowy padła prozpyzcja, że Policom (tak nazywa się firma) zafunduje nam 60 koszulek i 60 kurtek z logotypem MR według podanego przez nas wzoru i jakości i rodzaju koszulek i kurtek oraz Notebooka Asus K52J jako nagrodę dla zwycięzscy.
W zamian przekażemy sponsorowi wyłączne prawo do produkcji i sprzedaży gadżetów z MR 2011. Czy na tym zarobią, czy nie to już ich sprawa.
Na stronie MR pojawi się baner sponsora i informacja, że tam można kupić gadżety, a w trakcie MR 2011 Policom będzie mógł sprzedawać gadżety na miejscu imprez.
Co o tym sądzicie? Jak na razie temat ubiorów nie był jeszcze rozwiązany. TEMAT PILNY.
Temat drugi, to proszę o uporządkowanie spraw z patronami medialnymi na stronie MR. geantelman ma nieaktywną stronę na przykład... Musimy wiedzieć konkretnie co ci partnerzy proponują (kasa, stałe relacje, a jeżeli tak to ile artykułów, kiedy, gdzie etc.) Partyzantka się kończy.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
Nie ma co sie w tej sprawie zastanawiac.
Firma oferuje super warunki wiec aby nie przeciagac w czasie, proponuje przyjac propozycje Dezo.
Jak najbardziej za...
Firma oferuje super warunki wiec aby nie przeciagac w czasie, proponuje przyjac propozycje Dezo.
Jak najbardziej za...
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Rozmawialiśmy na ten temat więc moje zdanie znasz, a tu dla jasności: jestem za.
CS6 Progress bar

- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Dobrze, dzięki. Do poniedziałku niech się wypowiedzą jeszcze inni. Jak nie będzie lepszych propozycji, to od poniedziałku ruszamy z tym tematem.
Samotny Wilk
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Z najnowszych informacji od Huberta:
Lista osob ktorzy beda z nami podrozowac bedzie znana w przyszlym tygodniu, w poniedzialek maja wewntrzne spotkanie w tej sprawie.
Wyjazd do Wloclawka (to miasto mu sugerowalem jako najpilniejsze, od ktorego powinien zaczac) planuje na przyszly tydzien, da znac niedlugo dokladnie kiedy.
Lista osob ktorzy beda z nami podrozowac bedzie znana w przyszlym tygodniu, w poniedzialek maja wewntrzne spotkanie w tej sprawie.
Wyjazd do Wloclawka (to miasto mu sugerowalem jako najpilniejsze, od ktorego powinien zaczac) planuje na przyszly tydzien, da znac niedlugo dokladnie kiedy.
CS6 Progress bar

- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Propozycja rzeczywiście ciekawa. Już na etapie tworzenia strony rozmawialiśmy z kaesem jak by tu zarobić na gadżetach. Dlatego też powstała ta sekcja.Rozumiem, że w obecnej formie prawnej klub nie ma możliwości sprzedaży gadżetów (non profit), więc chyba nie mamy innej możliowości...
Fajnie by jednak było wynegocjować coś "extra" - może, w zależności od tego ile tych gadżetów sprzedadzą, dać nam zniżki na przyszłość? Albo chociaż zapłacić za utrzymanie strony MR11? W tej chwili domenę wykupił kaes a za serwer płacę ja.
Przy niczym się nie upieram, rzucam pomysł pod rozwagę.
Acha, Dezo - daj swojemu koledze namiary na mnie w sprawie przygotowania grafiki. Będę chciał znać wytyczne co do formatu i inne nudne szczegóły. A może mogą też wydrukować plakaty?
Fajnie by jednak było wynegocjować coś "extra" - może, w zależności od tego ile tych gadżetów sprzedadzą, dać nam zniżki na przyszłość? Albo chociaż zapłacić za utrzymanie strony MR11? W tej chwili domenę wykupił kaes a za serwer płacę ja.
Przy niczym się nie upieram, rzucam pomysł pod rozwagę.
Acha, Dezo - daj swojemu koledze namiary na mnie w sprawie przygotowania grafiki. Będę chciał znać wytyczne co do formatu i inne nudne szczegóły. A może mogą też wydrukować plakaty?

-
- Forumowicz
- Kontakt:
Namiary wstepnie poszly na Dakote, bo poligraf się szybciej dogada z poligrafem, a dalej już będzie wspólnie.pluzz pisze: Acha, Dezo - daj swojemu koledze namiary na mnie w sprawie przygotowania grafiki. Będę chciał znać wytyczne co do formatu i inne nudne szczegóły. A może mogą też wydrukować plakaty?
CS6 Progress bar