Ustalenia dot. MustangRace 2011
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Re: Ustalenia dot. MustangRace 2011
no fakt poplątało mi się z dniami jeżeli trzeba to się zamieni
a wcześniej pisałem że na czwartek nocleg jest zamówiony i nikt mnie nie upomniał
plakat jest fajny
i zmieńcie logo na informatorach
a wcześniej pisałem że na czwartek nocleg jest zamówiony i nikt mnie nie upomniał
plakat jest fajny
i zmieńcie logo na informatorach
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Temat terminów należy spokojnie przeanalizować i coś postanowić. Na samym plakacje jest już sprzeczność. Również strona i film MR informuje o imprezie w dniach 30 czerwca - 03 lipca. Tego zmieniać nie można, tysiące ludzi już sobie to przyswoiły...
Samotny Wilk
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
NA FILMIE JEST 30.06-3.07
a plakaty jeszcze nie rozwieszone
chce wyprzedzić z informacją że się nie spieram jak zadecydujecie to pozmieniam terminy rezerwacji
do wczoraj byłem przekonany że to się zaczyna zjazdem uczestników w czwartek w sandomierzu i tak wszystko planowałem
a plakaty jeszcze nie rozwieszone
chce wyprzedzić z informacją że się nie spieram jak zadecydujecie to pozmieniam terminy rezerwacji
do wczoraj byłem przekonany że to się zaczyna zjazdem uczestników w czwartek w sandomierzu i tak wszystko planowałem
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
i data na filmie się zgadza. Podobnie jak na stronie i w informatorach. 30 czerwca jest oficjalny start wyscigu, z sandomierza. czy my sie spotkamy dzien wczesniej i czy bedzie jakas impreza to jest troche inna sprawa - oficjalny start jest 30 czerwca, ale też 30 czerwca tylko wieczorem jesteśmy w Bełchatowie. Ja jestem za opcja aby przesunac terminy w sandomierzu na wlasciwe, czyli o dzien wczesniej. z wloclawka do chojnic jest 350 km, droga taka sobie - jak Bedzin mowi bite 6 godzin jak nic. o Chojnice bym powalczyl, moze sie udac, najwyzej bedzie mniej hucznie niz w innych miastach. A jesli Chojnice mimo wszystko nie wypala to sie mete przesunie na sobote w Kolobrzegu, albo zeby data zostala taka sama to przyjazd do Kolobrzegu w sobote ale oficjalne zakonczenie wyscigu w niedziele (jesli sie tak da, Andronik powie). W Chojnicach jak pisałem jest namierzony pewien kontakt, jeśli się uda to nam pomoże Krystian, sprawa jest w toku od wczoraj za wcześnie moim zdaniem, żeby rezygnować.
Ale jak pisalem tez rafalowi i Dezo - ta decyzja powinna zostac podjeta przez Was - regionalnych organizatorow, wy wiecie co sie da zmienic co nie.
Ja tez niestety przegapilem terminy o ktorych pisal Rafał, że noclegi zarezerwowal na 30, umknęło mi to, daty były ustalone od pół roku i nie zwracałem uwagi na to zbytniej, myślałem, że pomyłki tu nie będzie.
Ale jak pisalem tez rafalowi i Dezo - ta decyzja powinna zostac podjeta przez Was - regionalnych organizatorow, wy wiecie co sie da zmienic co nie.
Ja tez niestety przegapilem terminy o ktorych pisal Rafał, że noclegi zarezerwowal na 30, umknęło mi to, daty były ustalone od pół roku i nie zwracałem uwagi na to zbytniej, myślałem, że pomyłki tu nie będzie.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Wydawało mi się, że panowałem nad datami ale już widzę jaki błąd popełniłem. Sandomierz i Bełchatów są tego samego dnia. Łatwa zmiana - wiadomo, że to wersja robocza.Dezo pisze:Na samym plakacje jest już sprzeczność.
Co do startu z Sandomierza, wiadmo, że jak mam 410km do Sanodmierza to nie wyjadę o 4:00 rano, żeby się na starcie pojawić na 10:00. Nocleg w Sandomierzu dla większości z nas się przyda - tak myśle. Ale to będzie z 29.06 na 30.06. Zgadza się?
Jakieś inne zastrzeżenia / wskazówki do plakatu? Może potrzeba napisać coś więcej? W sumie przydałby się adres strony tak teraz myślę

I jeszcze jedno pytanko mam organizacyjne. Robimy jakieś identyfikatory dla uczestników i gości (BP, VIPy, itp.)? Przy tak dużej liczbie osób dobrze wiedzieć kto jest "nasz" a kto "obcy".
- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Rozmawiałem z naszym człowiekiem w PoliCom. Na razie on sam musi się więcej dowiedzieć od szefa na czym dokładnie polega ich współpraca. Dzisiaj wysyłam Panu Maćkowi logo, żeby obejrzał i ewentualnie zasugerował jakieś zmiany czy coś.
Wysłałem mu szereg pytań, bo np. obejrzałem stronę ale nie znalazłem sklepu online, który by się zajął sprzedażą gadżetów. Poza tym poprosiłem o przykład tej kurtki co nam obiecali.
Poza tym, mam kilka pytań, na które musimy sobie odpowiedzieć:
+ jaki kolor przyjmujemy jako bazowy dla naszych kurtek i koszulek? Do wyboru mamy właściwie nieograniczoną paletę szarości
Od białego do czarnego. Ja osobiście skłaniam się do czarnego ale może już nam się znudził? Biały też nie wygląda najgorzej ale to taki niepraktyczny kolor...
+ jakie gadżety chcemy sprzedawać: koszulki, podkładki pod myszkę, kubki, smycze?
+ niedługo trzeba będzie poprosić o listę rozmiarów tych koszulek dla każdej z załóg.
Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy - napiszę.
Wysłałem mu szereg pytań, bo np. obejrzałem stronę ale nie znalazłem sklepu online, który by się zajął sprzedażą gadżetów. Poza tym poprosiłem o przykład tej kurtki co nam obiecali.
Poza tym, mam kilka pytań, na które musimy sobie odpowiedzieć:
+ jaki kolor przyjmujemy jako bazowy dla naszych kurtek i koszulek? Do wyboru mamy właściwie nieograniczoną paletę szarości

+ jakie gadżety chcemy sprzedawać: koszulki, podkładki pod myszkę, kubki, smycze?
+ niedługo trzeba będzie poprosić o listę rozmiarów tych koszulek dla każdej z załóg.
Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy - napiszę.
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
mi google map pokazuje najdłuższą drogą 196kmkaes pisze:z wloclawka do chojnic jest 350 km, droga taka sobie - jak Bedzin mowi bite 6 godzin jak nic

A i jeszcze mnie naszła taka myśl, że czerwiec/ lipiec to ciepłe miesiące i może zamiast kurtki drugą koszulkę, bo jedna szybko się ubrudzi i w Kołobrzegu będziemy pachnąć...
Wg mnie to rozwieszenie plakatów nie wcześniej niż 2 tyg. przed imprezą, druk pod koniec maja (bo może dojdą jacyś sponsorzy w ostatniej chwili)
uwagi do plakatu ( w ramach zespołu plakatowego

-
- Forumowicz
- Kontakt:
sorry pomyłka, Włocławek do Kołobrzega nie do Chojnic 

CS6 Progress bar

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Zeżarło mi posta...piszę raz jeszcze.
Rafał i wszyscy, jeżeli to nie jest wielki problem to proponuję przesunąć Sandomierz na 29 i po temacie. Takiej zmiany nikt nie zauważy, a lepsze to niż przekonstruować kilka dni.
Pluzz, w kwestii ciuchów prosiłem o zajęcie się tym tematem Dakotę, jeżeli chcesz Jej pomóc i "odciążyć" to proszę kontaktuj się bezpośrednio z Nią.
Pozdrawiam
Rafał i wszyscy, jeżeli to nie jest wielki problem to proponuję przesunąć Sandomierz na 29 i po temacie. Takiej zmiany nikt nie zauważy, a lepsze to niż przekonstruować kilka dni.
Pluzz, w kwestii ciuchów prosiłem o zajęcie się tym tematem Dakotę, jeżeli chcesz Jej pomóc i "odciążyć" to proszę kontaktuj się bezpośrednio z Nią.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- pluzz
- Forumowicz
- Kontakt:
Pod czujnym i konstruktywnym okiem stanga, dopracowałem projekt plakatu. Udało się wygospodarować więcej miejsca dla sponsorów oraz na opis imprezy w danym mieście. Na przykładzie Bełchatowa:
Jak już skrystalizują się plany co do poszczególnych miast - będę montował plakat. Jeśli w danym mieście pojawia się jakiś dodatkowy sponsor lub partner, albo chcecie wyróżnić urząd miasta - będę potrzebował logo. Najlepiej w wektorach czyli pliki *.eps *.ai *svg
Jak już skrystalizują się plany co do poszczególnych miast - będę montował plakat. Jeśli w danym mieście pojawia się jakiś dodatkowy sponsor lub partner, albo chcecie wyróżnić urząd miasta - będę potrzebował logo. Najlepiej w wektorach czyli pliki *.eps *.ai *svg
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
pluzz, nie ma lipy, naprawdę kawał dobrej roboty. 

Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
czy jakąś ochronę dla samochodów planujecie na noc i gdzie będą stały
myślałem że jakby zareklamował firmę ochroniarską na plakatach i powiesił ich baner w miejscu postoju to by taką ochronę zapewnili
myślałem że jakby zareklamował firmę ochroniarską na plakatach i powiesił ich baner w miejscu postoju to by taką ochronę zapewnili
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
W Kołobrzegu będzie to pewnie w zależności od miejsca gdzie w końcu wyladujemy, albo ustronny parking, albo garaż podziemny - oba przy hotelu.
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek
-
- Forumowicz
- Kontakt:
odpowiedz od zespołu:
Witam
Wstępna cena jaką mogę zaproponować za Dave Bo GRP (saxofon+flet+dwóch DJ) za około godzinny występ to 2000,00 zł netto + koszty transportu, nocleg i wyżywienie.
Możemy również występować w różnych konfiguracjach- zależnie od tego czego potrzebujecie (wtedy cena też się zmienia).
Czy takie warunki są do przyjęcia przez Was?
Pozdrawiam
Moim zdaniem: hahaha. Te około 4tysięcy bym wolał inaczej wydać.
Witam
Wstępna cena jaką mogę zaproponować za Dave Bo GRP (saxofon+flet+dwóch DJ) za około godzinny występ to 2000,00 zł netto + koszty transportu, nocleg i wyżywienie.
Możemy również występować w różnych konfiguracjach- zależnie od tego czego potrzebujecie (wtedy cena też się zmienia).
Czy takie warunki są do przyjęcia przez Was?
Pozdrawiam
Moim zdaniem: hahaha. Te około 4tysięcy bym wolał inaczej wydać.
CS6 Progress bar

-
- Forumowicz
- Kontakt:
W przyszłym tygodniu będę miał kolejne spotkanie z Hubertem, po jego wizycie w większości miast, będzie więcej konkretów. Podobnie dowiem sie szczegółów na temat naklejek startowych na samochody.
CS6 Progress bar