Ustalenia dot. MustangRace 2011

Sprawy organizjacyjne Mustang Race 2011. Widoczny tylko dla organizatorów.
Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2010-10-21, 20:42

Gratulacje.
macie powody by nawet już teraz otworzyć szampana;) każdy sukces trzeba świętować;)
szacunek.

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Silnik: V8 4.6
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2010-10-22, 06:51

Bielek, Ty się nie podlizuj, tylko film montuj. Pierwsze jego zadanie, czyli zachęcenie sponsorów do sfinansowania imprezy, jak widzisz już nie zostanie wykonane.
Może chociaż zdążymy z promocją dla społeczeństwa. :)

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2010-10-22, 10:49

Dezo jakiś Ty uparty;) już na samym początku mówiłem ze to potrwa i ze nie jest to filmik dla sponsorów. Oni mogli ewentualnie zobaczyć zajawke zajawki. Dla nich na bank najważniejsza była oferta i wiarygodność reprezentantów a nie jakieś filmiki.

Posaliscie o mediach. Jeśli zdecydujecie się na polsat(przy czym ja oczywiście się nie upieram) to dajcie znać. Pogadam z kim trzeba nad patronatem polsat News i polsat play.

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2010-10-22, 12:01

Bielek, trochę uparty jestem. Ale to nie jest zła cecha :D . Pomaga w osiąganiu celów.

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
bedzin
Forumowicz
Model: Mustang GT 2000
Kolor: srebrny

Post autor: bedzin » 2010-10-25, 12:08

Ludziska a moze by tak zaprojektowac jakis papier nasz klubowy na ktoreym bysmy wysylali pisma do Urzedow czy jakis zarzadcow. Co o tym myslicie?? Zawesze inaczej na to zerkna. A wlasnie kaes BP nie bedzie mialo bic przeciwko temu ze film bielka bedzie lecial na ekranach galerii we wlocku??

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2010-10-25, 12:31

bedzin pisze:Ludziska a moze by tak zaprojektowac jakis papier nasz klubowy na ktoreym bysmy wysylali pisma do Urzedow czy jakis zarzadcow. Co o tym myslicie?? Zawesze inaczej na to zerkna. A wlasnie kaes BP nie bedzie mialo bic przeciwko temu ze film bielka bedzie lecial na ekranach galerii we wlocku??
Dakota przygotowuje taki zestawik, z pismami, papierem itd. A filmik - watpie zeby mialo cos przeciwko, zwlaszcza jak na koniec sie doda ich logo :)

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2010-10-26, 10:35

Rozmawiałem z "naszym" człowiekiem w BP :)

Mówi, że robią rozeznanie co do stacji w miastach przez nas wymienionych, jak tam jest z miejscem na auta, na jakis event.

Dali sobie na to ok 2 tygodni. Po tym czasie będą wiedzieć co i jak. Jeśli któraś stacja nie bardzo będzie pasować do naszych potrzeb, to trzeba będzie pójść dalej i szukać alternatywnych miejsc, będzie większa dowolność. Jeśli my mamy jakieś propozycje własne, prosze mi wysyłać dokładniejsze namiary i informacje, będę je im przekazywał.
Co do rozmów z miastami, odnośnie promocji, pomocy z noclegiem i wyżywieniem - można próbować rozeznać sytuację, będziemy wiedzieć coś więcej jakie są możliwości.

CS6 Progress bar

Obrazek

Awatar użytkownika
Dakota
Młodszy Forumowicz
Model: 1996
Silnik: inny V8
Kolor: zielony plamisty

Post autor: Dakota » 2010-10-26, 14:33

Wrzucam Ustalenia do wglądu i przedyskutowania. To nie jest regulamin. Regulamin powstanie w późniejszym czasie w miarę ustalania wszystkich szczegółów ze wszystkim (najogólniej mówiąc :P).
Ustalenia (w moim rozumieniu) są przeznaczone do wiadomości załóg zgłoszonych na stronie, do określenia czym jest MR i jakie mamy wymagania na wstępie jako Organizatorzy.
Te ustalenia powinny wisieć na stronie w dziale "O imprezie".

Ustalenia:
1. Organizatorem Mustang Race 2011 są działacze Mustang Klub Polska w składzie: Krzysztof „kaes” Słomka, Artur „Dezo” Huliński, Tomasz „pluzz” Zdankowski, Tomasz „andronik” Czyżewski, Rafał „Alustar” Wrochna, Karolina „Dakota” Słomka-Polonis oraz inni.

2. W Mustang Race 2011 może wziąć udział każdy posiadacz samochodu marki Ford Mustang, który zgłosił uczestnictwo przez stronę internetową pod adresem http://www.mustangrace.pl, uzyskał numer startowy i wniósł wszystkie opłaty związane z uczestnictem w imprezie. Udział w imprezie jest dobrowolny.

3. W Mustang Race przewiduje się start 30 Załóg składających się z minimum 1 osoby w postaci Kierowcy. Maksymalna ilość osób składająca się na Załogę to 2 w postaci Kierowca + Pilot. Skład Załogi zgłoszony zostaje na starcie i na czas trwania imprezy pozostaje niezmieniony. Dopuszczone są Osoby Towarzyszące, jako pasażerowie samochodu, jednak nie liczą się jako Załoga.

4. Zwycięzcą zostaje Załoga, która zaliczy wszystkie checkpointy na trasie i zda wszystkie testy oraz sprawdziany uzyskując największą ilość punktów. Zasady dotyczące checkpointów, testów i sprawdzianów oraz przyznawania punktów będą ujęte w Regulaminie Uczestnictwa w Mustang Race 2011. W czasie trwania rajdu wszystkie Załogi są zobowiązane do przestrzegania prawa (zwłaszcza prawa o ruchu drogowym) panującego na terenie RP.

5. Na starcie Mustang Race 2011 Załoga jest zobowiązana do okazania następujących dokumentów:
- aktualnego prawa jazdy
- aktualnego dowodu rejestracyjnego wraz z aktualnym przeglądem technicznym samochodu biorącego udział w imprezie
- aktualnego ubezpieczenia samochodu biorącego udział w imprezie
- dokumentu poświadczającego uprawnienia do używania samochodu biorącego udział w imprezie.
Brak jakiegokolwiek z wymienionych dokumentów może opóźnić start Załogi do czasu uzupełnienia braków lub wykluczenia z imprezy.

6. Samochody biorące udział w Mustang Race 2011 zostaną oznaczone numerami startowymi oraz barwnymi naklejkami zgodnie z wytycznymi Organizatora.

7. Uczestnicy Mustang Race 2011 zobowiązują się pisemnie do przestrzegania Regulaminu Uczestnictwa w Mustang Race 2011.

#1 poprawiłam błąd w nazwisku, niezamierzony, sory Dezo
Ostatnio zmieniony 2010-10-26, 19:20 przez Dakota, łącznie zmieniany 1 raz.

YA RLY!

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2010-10-26, 17:38

Kaes, ciśnij tego "naszego" człowieka do działania. Stacje to sobie zawsze mogą posprawdzać. Niech ustali wzory naklejek, koszulek, gadżetów...

Samotny Wilk

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2010-10-30, 17:27

bedzin pisze:kaes i jak gadales cos z ludzmi BP na temat wloclawka?? jak to widza??
podesłałem info, czekam na odpowiedź. skontaktuje się z nimi we wtorek, niech chociaż na cmentarzu maja trochę spokoju od nas :P

CS6 Progress bar

Obrazek

Awatar użytkownika
Dakota
Młodszy Forumowicz
Model: 1996
Silnik: inny V8
Kolor: zielony plamisty

Post autor: Dakota » 2010-11-03, 18:20

Czy jutro wszystkim pasuje, żeby zrobić aktualizację informacji na stronie www i na forum?

Mam na myśli:
- wrzucenie ostatecznej mapy z trasą
- powiadomienie o Ustaleniach
- powiadomienie o wpłacaniu zaliczki - tu trzeba wpisać wysokość zaliczki, termin, nr konta. Proszę o ustalenie tego do jutra lub do końca tygodnia.
- zamieszczenie informacji o sposobie wpisania się na listę rezerwową

Ustalmy czas Update'u na jutro 4 XI 2010 godz. 18 dobra?

Jutro wyślę wszystkim te nieszczęsne Informatory. Wpadłam na jeszcze jeden pomysł i jedna ważna rzecz mi się uświadomiła, którą wypada dopisać eh. Jutro otrzymacie na 100%...

YA RLY!

kaes
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: kaes » 2010-11-03, 18:57

pasuje, ze stroną na pewno.
Co do zaliczek, z moich rozmów z innymi wynika, że każdy się zgadza, że zaliczki można już pobierać żeby ludzie poważnie podchodzili do całej sprawy. Pytanie ile i gdzie? Moge ja u siebie to wrzucić na moje drugie nie używane konto, nikt tego tam nie tknie. A ile? Mi się wydaje, że może być za wcześnie na duże sumy, ja myślałem tak o 100 zł powiedzmy, ale większośc z Was uważa, że powinno być więcej. 100? 200?

CS6 Progress bar

Obrazek

Awatar użytkownika
bedzin
Forumowicz

Post autor: bedzin » 2010-11-03, 19:12

ja jetsem za a wlasnie kaes nadal nic nie dostalem....

andronik
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2005
Kolor: Black Metal
Kontakt:

Post autor: andronik » 2010-11-03, 19:23

Myśle, że 100 jako potwierdzenie rejestracji na razie wystarczy.

Pozdrawiam,
Tomek

[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]

Awatar użytkownika
bedzin
Forumowicz

Post autor: bedzin » 2010-11-05, 00:17

tak dzisiaj sobie myslalem o ostatnim mens dayu i przypomnialo mi sie ze przeciez byl u nas Salet i Milowicz. A moze P. Milowicza zaprosic do MR?? jakby nie mial czasu na caly wyscig to moze do jakiegos miasta czy np na zakonczenie trasy?? Co o tym sadzicie i czy jest sens za to sie brac??

Zablokowany

Wróć do „Mustang Race 2011”