musisz też się liczyć z tym że to nie jest samochód dla niedzielnego drivera do kościoła, mając taką stadninę pod maską aż żal dupę ściska aby raz dziennie nie usłyszeć ryku silnika
Mustang V6 3.7 - opinie i pomoc dla osoby początkującej ;)
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- Sunny
- Forumowicz
- Model: 99' V6
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czarny
Re: Mustang V6 3.7 - opinie i pomoc dla osoby początkującej
jak chcesz "ekonomicznego" stanga to celuj w najnowszy model, ale są opinie że to już nie to samo 
musisz też się liczyć z tym że to nie jest samochód dla niedzielnego drivera do kościoła, mając taką stadninę pod maską aż żal dupę ściska aby raz dziennie nie usłyszeć ryku silnika
dokładnie o to chodzi. Codziennie dość daleko jeżdżę do pracy. Część osób mi już radziło żebym kupil sobie mustanga i jakiegoś małopalącego do pracy. Ale dla mnie byłoby poronionym pomysłem kupić samochód moich marzen i jeździć nim w niedziele do kościoła i supermarketu. Dlatego ta "ekonomia" 3.7 do mnie przemawia. A najnowszy to jaki. 2012 czy 13 ? Bo na to to chyba mni e nie stać. I tak źona mnie z domu będzie chciała wyrzucić 
A może ktos ma namiary do kogoś kto sprowadza z USA i nie zdziera przy okazji. Z góry dzieki
-
Kuba
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Ci co sprowadzają auta na handel robią to dla kasy, a Ci co sprowadzają auta z miłości, ściągają auta dla siebie. Złe forum do szukania filantropów.Sho pisze:A może ktos ma namiary do kogoś kto sprowadza z USA i nie zdziera przy okazji. Z góry dzieki
normalnym jest że za taka pomoc bierze sie kase. Jest jednak różnica w tym żeby zapłacic odpowiednio za pomoc, a zedrzeć z kogoś ile się da
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
ja mam marze od 3500pln netto wiec mysle ze uczciwie,wiem ze biora i po 20tysi i nie narzekaja na brak klientow..Sho pisze:normalnym jest że za taka pomoc bierze sie kase. Jest jednak różnica w tym żeby zapłacic odpowiednio za pomoc, a zedrzeć z kogoś ile się da
u nas na forum czy to ja czy Muarah czy Yoda sprowadzaja mustangi glownei z pasji do nich, mysle ze oni tez biora niewielka marze,ale to jzu ich pytaj, Arek900 tez chyba zaczal sciagac ostatnio bo kilka porad i kontaktow mu udzielilem.
Takze kazdy tu sluzy pomoca ,nikt nikomu nie zaluje i nie wydziera klientow, nie zdziera tez, wiec mysle ze dobrze ze pytasz tutaj na forum ,od tego w koncu jest..
ok w takkim razie moje pytanie. Mustang rocznik 2011 wyposażenie premium. Jaka jest realna cena na teraz na jaką muszę się nastawwić przy kupnie takiej fury?
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
Na początek to się zorientuj w PL, pojeździj, pooglądaj, bo czasem się trafi wcale nie drożej niż z US, a jednak widzisz co kupujesz. Ściąganie ma 2 strony medalu.
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Caniggia dobrze mówi, ja ściągełem zawsze na zasadzie jeden dla siebie, drugi do sprzedania a i tak tylo dlatego, że chodziło mi o najnowsze dopiero pojawiające się modele. Jeśłi 2011+ to jest ich juz sporo, jeśli nie znajdziesz nic ciekawego to zgłoś się do mnie lub Korala, Arka900 czy Yody, każdy z nas Ci pomoże i nie zedrze jak firmy ogłaszające się na Allegro. Powodzenia!
muarah
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Ja już ze Stanów nie ściągam , nie opłaca się. Teraz ponoć Francja jest atrakcyjna , takiego 2011 lekko draszniętego można kupić za połowe tego co w Stanach tylko ciężko z bezpośrednim dojsciem.
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
YoDa pisze:Ja już ze Stanów nie ściągam , nie opłaca się.
- Jake
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT '11
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Hmm, a skąd taka różnica? przecież ten "francuski" wcześniej przez kogoś został sprowadzony z USA...YoDa pisze:Ja już ze Stanów nie ściągam , nie opłaca się. Teraz ponoć Francja jest atrakcyjna , takiego 2011 lekko draszniętego można kupić za połowe tego co w Stanach tylko ciężko z bezpośrednim dojsciem.
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
mam prośbę żeby ktoś się mógł wypowiedzieć za ile mógłby ściągnąć z USA do Polski Mustanga w wersji premium , czarny model 2013. proszę o podanie przybliżonej ceny w złotówkach ze wszyskimi opłatami. pozdrawiam i czekam na odpowiedź