Mam tylko problem z wpłatami - nie widze ich

Właściwie widzę tylko jedną - dzięki Rybek!
Nie jest to może super pilne bo 2 tys. zaliczki mogę założyć ale prośba o to, żebyście pamiętali o wpłatach!!!
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Rafał, ale ja będę Oplem moim na 90%, nie wiem jak wyjdzie z kupnem Konika, ale wolę sprawić niespodziankę niż później przepraszać za powiedziane słowoAluStar pisze:T Y L K O MUSTANGI - bo potem jak w Kielcach byly nieporozumienia .
Rafał, ja [czymkolwiek bym przyjechał] chcę tylko skorzystać z rad instruktorów, nie mam zamiaru brać udziału w jeździe na czas, także czy przyjadę oplem czy [mam nadzieję do tego czasu] mustangiem to i tak nie będę brał udziału w czasówce. świetnie zdaje sobie z tego sprawę, że to inna liga, z resztą sam widziałeś mój samochód i raczej tak czy siak nie wywalczyłbym dużoAluStar pisze:Nie wiem jak inni - ale juz byla jazda w Kielcach - i mieli racje klubowicze ze pucharki zebrali goscie - albo robimy Track Day dla mustangów - albo robimy zlot EVO Subaru itd.. ( ale to mozna robic bez ogolnego zrzeszenia i zapisac sie ogolnie do http://www.rspw.pl/rozeta.php" onclick="window.open(this.href);return false; )
Tam jest ogolnie ..
Moze niech inni sie wypowiedzą, aby nie bylo potem nieporozumien.
Tylko nie mówcie ze ja mam opla, vw , fiata itd.. - bo ostatnio cinque zapindalalo po Kielcach tak ze
Czytam na liście porsche 911, bmw,subaru. Także myślałem, że lista nie jest ograniczona tylko na mustangi...AluStar pisze:T Y L K O MUSTANGI - bo potem jak w Kielcach byly nieporozumienia .
dr.killer pisze:Zrobiło się zamieszanie bo ostatnie osoby dopisały się do starej listy więc oto aktualna lista na 13.08:
1. Muarah
2. sławekw
3. pudel
4. alustar
5. Hans
6. Stang232
7. RAFAŁ
8. Radek (Subaru)
9. Stachu_xjr
10. Horse
11. Olaf
12. Rybek - wpłata 300zł
13. Kuba
14. Tomaldo
15. Patryk (Porsche 911)
16. GPE
17. Maciej
18. Jania (Mazda MX-5)
19. Pavlito
20. Michcio700 (GT08 lub Jaguar XJS)
Koniec
Lista rezerwowa:
1. dr.Killer
jak pisałem że nie na 100% wiec na chwile obecna nie będę zajmował miejsca, a Stachu_xjr będzie dzielnie bronił honoru mustangów, ja szykuje się na przyszły sezon może w końcu się uda bez problemów konkretnym driftem sezon zacząć.