Rajdowa Szkoła Piotra Wróblewskiego
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Re: Rajdowa Szkoła Piotra Wróblewskiego
A moze kolega przyjechac subaru i zaplacic na miejscu.
Pucharki piekne 0 chyba tylko dla mustangowcow z klubuy no nie ..
Pucharki piekne 0 chyba tylko dla mustangowcow z klubuy no nie ..
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
Zależy kto będzie mierzył czasAluStar pisze:Pucharki piekne 0 chyba tylko dla mustangowcow z klubuy no nie ..

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Na razie potwierdzam kto z zapisanych a nie oplaconych przyjedzie bo juz dość długa jest lista. Do piątku sie wyjaśni wiec niech kolega jeszcze chwile poczeka.
muarah
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Ponieważ wszystko wskazuje na to, że jak zwykle z wawy będzie jechało kilka autek w sobotę rano, proponuję wspólny przejazd. Np. zbiórka o 7:30 w sobotę na stacji PKN Orlen Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 104/114 (ostatnia stacja przed skrętem na trasę lubelską w Zakręcie). Stamtąd jest ok. 98 km na tor Ułęż (▼51.618203, 22.085001):
1. Pavlito
2. Jania
1. Pavlito
2. Jania
- sobanek
- Forumowicz
1. Pavlitopavlito pisze:Ponieważ wszystko wskazuje na to, że jak zwykle z wawy będzie jechało kilka autek w sobotę rano, proponuję wspólny przejazd. Np. zbiórka o 7:30 w sobotę na stacji PKN Orlen Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 104/114 (ostatnia stacja przed skrętem na trasę lubelską w Zakręcie). Stamtąd jest ok. 98 km na tor Ułęż (▼51.618203, 22.085001):
2. Jania
3. Sobanek
4. Exlux
do Ułęża przyjedzie Radio Lublin, przyszykujcie się na wywiady
zaprosili mnie jutro na nagranie, także będzie zapowiedź imprezy i relacja po

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- sobanek
- Forumowicz
Właśnie się dowiedziałem, że na 16 będę musiał wrócić do Warszawy

Będę więc krócej (do 14). Przepraszam.
Z tego miejsca chciałbym serdecznie pozdrowić moją teściową
. Niech mamusia uważa wychodząc w sobotę na powitanie, mogę mieć słabe hamulce po zabawie na torze i nie wyhamować 

Będę więc krócej (do 14). Przepraszam.
Z tego miejsca chciałbym serdecznie pozdrowić moją teściową

Ponieważ wszystko wskazuje na to, że jak zwykle z wawy będzie jechało kilka autek w sobotę rano, proponuję wspólny przejazd. Np. zbiórka o 7:30 w sobotę na stacji PKN Orlen Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 104/114 (ostatnia stacja przed skrętem na trasę lubelską w Zakręcie). Stamtąd jest ok. 98 km na tor Ułęż (▼51.618203, 22.085001):
1. Pavlito
2. Jania
3. Sobanek
4. Exlux
5. Adam_Ch (na krzywy ryj
)
1. Pavlito
2. Jania
3. Sobanek
4. Exlux
5. Adam_Ch (na krzywy ryj

Pozdrawiam,
Adam

Adam

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
Adam_Ch pisze:Ponieważ wszystko wskazuje na to, że jak zwykle z wawy będzie jechało kilka autek w sobotę rano, proponuję wspólny przejazd. Np. zbiórka o 7:30 w sobotę na stacji PKN Orlen Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 104/114 (ostatnia stacja przed skrętem na trasę lubelską w Zakręcie). Stamtąd jest ok. 98 km na tor Ułęż (▼51.618203, 22.085001):
1. Pavlito
2. Jania
3. Sobanek
4. Exlux
5. Adam_Ch (na krzywy ryj)
p.s. przydałby się składany stoliczek, więc jeśli ktoś ma, to może zmieści w kufrze?
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
W temacie stolika to już załatwiłem od gościa ktory nam robi catering na torze. Mam też namiet ogrodowy 3x3m na wypadek gdyby padało.
Przypominam też moje namiary w razie gdyby ktoś miał jakieś problemy, pytania itd:
Wiesław Zawada
tel. 602206098
Przypominam też moje namiary w razie gdyby ktoś miał jakieś problemy, pytania itd:
Wiesław Zawada
tel. 602206098
muarah
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Może załatwicie jakiegoś sponsora opon ze sprzętem by od razu zmieniał oponki, bo wychodzi na to że musze wziąć zimówki na powrót do domu bo drugiego kompletu felg nie załatwię.
A jeszcze spytam czy w czasie przejazdów jeździ się z instruktorem nonstop czy jak kto chce, bo jak bym miał osobę towarzyszącą to jest drobny problem...
A jeszcze spytam czy w czasie przejazdów jeździ się z instruktorem nonstop czy jak kto chce, bo jak bym miał osobę towarzyszącą to jest drobny problem...

- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
powiem wam tak spotkajmy sie 7:30 na cylichowskiej 12A tj. u mnie bo o 7:50 jestem umowiony z rybkiem w sobiekursku.pavlito pisze:6. HorseAdam_Ch pisze:Ponieważ wszystko wskazuje na to, że jak zwykle z wawy będzie jechało kilka autek w sobotę rano, proponuję wspólny przejazd. Np. zbiórka o 7:30 w sobotę na stacji PKN Orlen Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 104/114 (ostatnia stacja przed skrętem na trasę lubelską w Zakręcie). Stamtąd jest ok. 98 km na tor Ułęż (▼51.618203, 22.085001):
1. Pavlito
2. Jania
3. Sobanek
4. Exlux
5. Adam_Ch (na krzywy ryj)
p.s. przydałby się składany stoliczek, więc jeśli ktoś ma, to może zmieści w kufrze?
nie ma sensu jechac przez kolbiel od strony zakretu dlatego ze tam na rondzie beda korki a jadac od strony G. kalwarii znamy dobry objazd wiec problem sie rozwiazuje a odleglosc ta sama
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
1. Trochę za późno - z Sobiekurska jest 90 km, a raczej gnać nie będziemy, trzeba się będzie dotankować przed torem i niektórzy mają w planie zmianę kół. W Sobiekursku powinniśmy być przynajmniej 15-20 min. wcześniej.
2. Nie jestem pewien, czy ok. 8 rano w sobotę w Kołbieli będzie korek, raczej wątpię. Z drugiej strony rzeczywiście, jechać przez Zakręt, czy wzdłuż Wisły, to jedna droga (choć na wylocie w Wawra jest kupa miejscowości).
3. 7:30 na Cylichowskiej 12A = leniuszek
Horse, może lepiej spotkamy się na Shellu zaraz za rondem na Wale Miedzeszyńskim, bo jak Sobanek i Exlux zaczną szukać Twojej chawiry, to dojedziemy tydzień później na Ułęż na zlot Miata Klub Polska lub Porshe Klub Polska
Zostanie 109 km z Shella.
Proponuję więc 7:20 na Shell zaraz za rondem na Wale Miedzeszyńskim ul. Wał Miedzeszyński 217 (52.170902N 21.155199E) - pod warunkiem, że inni przeczytają o zmianie planów
2. Nie jestem pewien, czy ok. 8 rano w sobotę w Kołbieli będzie korek, raczej wątpię. Z drugiej strony rzeczywiście, jechać przez Zakręt, czy wzdłuż Wisły, to jedna droga (choć na wylocie w Wawra jest kupa miejscowości).

Horse, może lepiej spotkamy się na Shellu zaraz za rondem na Wale Miedzeszyńskim, bo jak Sobanek i Exlux zaczną szukać Twojej chawiry, to dojedziemy tydzień później na Ułęż na zlot Miata Klub Polska lub Porshe Klub Polska

Proponuję więc 7:20 na Shell zaraz za rondem na Wale Miedzeszyńskim ul. Wał Miedzeszyński 217 (52.170902N 21.155199E) - pod warunkiem, że inni przeczytają o zmianie planów

Zorientuje sie z wymiana - podobno jest tam dobry zaklad. Mozna zadzwonic i sie dowiedziec.dr.killer pisze:Może załatwicie jakiegoś sponsora opon ze sprzętem by od razu zmieniał oponki, bo wychodzi na to że musze wziąć zimówki na powrót do domu bo drugiego kompletu felg nie załatwię.
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
pavlito pisze:1. Trochę za późno - z Sobiekurska jest 90 km, a raczej gnać nie będziemy, trzeba się będzie dotankować przed torem i niektórzy mają w planie zmianę kół. W Sobiekursku powinniśmy być przynajmniej 15-20 min. wcześniej.
Mi pasuje
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D