Prezentacja klubu na Targach Lublin 2-3 kwietnia

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2011-02-03, 14:12

mrjackson, czekam na wiadomość, z przyjemnością się tym zajmę :D

Mówisz o tym banerze??

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Silnik: V8 4.6
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-02-03, 14:22

mrjackson, pozyskujemy środki na finansowanie MR 2011, a nie na promocję MR 2011.
Jeżeli chodzi o udział klubowiczów w targach w Lublinie, to w gę wchodzi jedynie finansowanie przez samych zainteresowanych. Szczytna idea, ale kasy na to nie ma... nie wszystko na raz.
Pozdrawiam

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
mrjackson
Forumowicz
Model: GT 05 +Kompressor
Kolor: Tungsten grey + Carbon
Kontakt:

Post autor: mrjackson » 2011-02-03, 14:34

sławekw pisze:ówisz o tym banerze??
- tak to miałem na myśli.
Dezo pisze:mrjackson, pozyskujemy środki na finansowanie MR 2011, a nie na promocję MR 2011.
Jeżeli chodzi o udział klubowiczów w targach w Lublinie, to w gę wchodzi jedynie finansowanie przez samych zainteresowanych. Szczytna idea, ale kasy na to nie ma... nie wszystko na raz.
Pozdrawiam
Dezo, źle mnie zrozumiałeś. Ja zażartowałem tylko, żebyś wycisnął więcej od sponsorów właśnie na finansowanie MR 2011. Nie chodziło mi o żadne finansowanie targów.

Miałem na myśli, że jeżeli my jako Klub staramy się i będziemy promować np. MR 2011, to tym więcej korzyści dla Sponsora. Jeżeli dobrze pojmuję jakikolwiek biznes tego sponsora, że nam daje kasę na MR 2011 to tylko dlatego, że ma w tym reklamę. Im więcej my zrobimy promocji, tym większa korzyść dla sponsora. No, ale ja nie jestem wtajemniczony, więc jak na razie zajmujemy się promocją MKP, a Ty nam daj znać, czy chcemy promować tam też MR 2011.

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2011-02-03, 14:40

Hej , Jackson ja mam ten baner u siebie ....

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-02-03, 14:40

Jasne, jednak nie chodzi o to czy my chcemy, tylko czy możemy reklamować MR2011 jak nam się podoba i kiedy nam się podoba. Sponsor generalny ma swoją koncepcję promocji imprezy właśnie dlatego, że ją sponsoruje. Wszystkie więc ruchy w tym zakresie należy z nim uzgadniać. Takie są ustalenia i musimy się tego trzymać. Zasygnalizuję temat i dam Ci znać.
A wyciskać więcej już się nie da. Na tym poziomie wszystko mamy już ustalone.

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
mrjackson
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: mrjackson » 2011-02-03, 14:44

Hej , Jackson ja mam ten baner u siebie ....

celibad, jak już wyklaruje nam się bardziej wizja na temat tych targów, to podeślę do Ciebie kuriera, żeby dotarło to do mnie, a później Ci odeślę.

Dezo, Spoko, czekam na informację od Ciebie.

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2011-02-03, 14:45

celibad, napisz mi wymiary tego baneru.
Dezo, przejąłem organizację od mrjackson, to lepiej jak mi napiszesz albo ogólnie w wątku...

Obrazek

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2011-02-03, 15:24

1. mrjackson
2. slawekw [bez auta... jeszcze nie kupione :/ ]
3. GPE

Obrazek

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2011-02-03, 16:22

sławekw pisze: Dezo, przejąłem organizację od mrjackson, to lepiej jak mi napiszesz albo ogólnie w wątku...
Jutro wieczorem mam spotkanie z przedstawicielem sponsora - poruszę też ten temat, więc w poniedzialek napisze co i jak.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2011-02-03, 16:43

kaes pisze:
sławekw pisze: Dezo, przejąłem organizację od mrjackson, to lepiej jak mi napiszesz albo ogólnie w wątku...
Jutro wieczorem mam spotkanie z przedstawicielem sponsora - poruszę też ten temat, więc w poniedzialek napisze co i jak.
Właśnie rozmawiałem z organizatorem, jutro na 15 umówiliśmy się na spotkanie.

PROŚBA WPISUJCIE SIĘ MNIEJ WIĘCEJ KTO MOŻE PRZYJECHAĆ ŻEBYM WIEDZIAŁ ILE MOŻE BYĆ OSÓB:
1. mrjackson
2. slawekw [bez auta... jeszcze nie kupione :/ ]
3. GPE

Obrazek

Awatar użytkownika
Scania
Młodszy Forumowicz
Model: GT 2008
Kolor: UA black

Post autor: Scania » 2011-02-03, 17:28

Właśnie rozmawiałem z organizatorem, jutro na 15 umówiliśmy się na spotkanie.

PROŚBA WPISUJCIE SIĘ MNIEJ WIĘCEJ KTO MOŻE PRZYJECHAĆ ŻEBYM WIEDZIAŁ ILE MOŻE BYĆ OSÓB:
1. mrjackson
2. slawekw [bez auta... jeszcze nie kupione ]
3. GPE
4. Scania

Jak potrzeba jakiś dodatkowy baner to dajcie tylko znać jaki wymiar i czy taki sam jak ten ze zlotu czy inny (może z reklamą MustangRace??), a ja go załatwię. Oczywiście w "prezencie" dla klubu :]

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2011-02-03, 17:33

Scania pisze:Właśnie rozmawiałem z organizatorem, jutro na 15 umówiliśmy się na spotkanie.

1. mrjackson
2. slawekw [bez auta... jeszcze nie kupione ]
3. GPE
4. Scania

Jak potrzeba jakiś dodatkowy baner to dajcie tylko znać jaki wymiar i czy taki sam jak ten ze zlotu czy inny (może z reklamą MustangRace??), a ja go załatwię. Oczywiście w "prezencie" dla klubu :]
Słuchajcie, z reklama MustangRace nie ma partyzantki. Jesteśmy zależni w jakimś stopniu od sponsora, nie możemy robić takich akcji na własną rękę. Jak pomysły są odnośnie MR to proszę zgłaszać Dezo lub mi - ale bez takiej konsultacji samodzielne akcje są nie wskazane.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
mrjackson
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: mrjackson » 2011-02-03, 19:32

Scania pisze: Jak potrzeba jakiś dodatkowy baner to dajcie tylko znać jaki wymiar i czy taki sam jak ten ze zlotu czy inny (może z reklamą MustangRace??), a ja go załatwię. Oczywiście w "prezencie" dla klubu :]
Zajebiście!!! Poczekamy Scania na info od Deza i będziemy wiedzieli co drukować i jak..

Awatar użytkownika
Scania
Młodszy Forumowicz
Model: GT 2008
Kolor: UA black

Post autor: Scania » 2011-02-04, 01:10

Spok. Dajcie tylko znać, a baner albo banery sie załtwi. No problem.

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2011-02-04, 16:50

Sprawa wygląda następująco:

Jest dwie możliwości ulokowania stoiska: hala i dwór. Będziemy mieć [jeżeli oczywiście się zdecydujemy] prawdopodobnie stanowisko na nowej hali, ale w takim wypadku trzeba ustawić się już w piątek. Samochody, banery czy co tam będziemy mieli możemy zostawić na hali, nikt nam tego nie będzie ruszał a będzie to pilnowane przez ochronę. Zaproponowali, abyśmy we własnym zakresie zorganizowali jakąś wykładzinę dla lepszej prezentacji stanowiska. Nie jest to obowiązkowe, ale zalecają. Nawierzchnia wygląda całkiem przyzwoicie, także jak postanowicie…..

Wszystkie banery, reklamy itp. Jeżeli sami wszystko ustawimy nie będziemy musieli za to płacić. Jest możliwość wynająć statywy, projektory multimedialne, reklamy na telebimach, postawienie boksów itp. ale to odpłatnie ponieważ zajmuje się tym zewnętrzna firma.

Cennik:
1. Reklama na świetlnej tablicy informacyjnej (do 50 znaków ze spacjami) - 5 zł / 1 emisja (1 emisja = max 30s)
2. Umieszczenie na terenach targowych własnych plansz reklamowych - 40zł / 1m2 planszy (jeżeli chodzi o powieszenie czegoś na ścianie hali czy uwieszenie do dźwigarów dachu. Zajmuje się tym zewnętrzna firma)
3. Ustawienie własnego balonu reklamowego na terenach targowych - 250zł / 1 balon
4. Reklama na dwóch tablicach projektorowych 40" - 500zł / wszystkie dni targowe (120 emisji/dzień; 1 emisja = maksymalnie 15 s)
5. Wynajem projektora - 200zł / dzień targowy
6. Wynajem ekranu projekcyjnego 180x200 cm - 50zł / dzień targowy
7. Wynajem telewizora LCD 42" - 400 zł / wszystkie dni targowe (cena zawiera montaż telewizora na stoisku)
8. Wynajem odtwarzacza DVD - 150 zł / dzień targowy
9. Reklama na telebimie 4x3 m - 500zł / wszystkie dni targowe (120 emisji/dzień; 1 emisja = maksymalnie 15 s)

Jeżeli coś jeszcze wyjdzie dodatkowego mamy się dogadywać. Mam kontakt z koordynatorem, także mogę zapewnić wszelki przepływ informacji jak również przekażę wszelkie informacje od niego. Ostateczny czas zgłoszenia lub rezygnacji naszego stanowiska ustaliliśmy na koniec lutego, ale wolałby wiedzieć coś wcześniej, żeby wszystko ładnie dograć i znaleźć nam najbardziej atrakcyjne miejsce. Z rozmowy wynikało, że bardzo im zależy na tym, abyśmy się pojawili. Większość firm będzie z Lublina i okolic z tego co widziałem, także szukają kogoś z poza naszych okolic.

W tym czasie odbywają się dwie imprezy jednocześnie:
- AUTOSALON 2011 – prezentacja samochodów
- Tuning i Car Audio BASS&TUNING SHOW 2011 – sprzęt grający, tuning mechaniczny i optyczny itp.

Jeżeli chodzi o zdjęcia dostanę je wraz z jakimś projektem w najbliższym czasie, w tej chwili są jeszcze na hali dekoracje studniówkowe, także nic nie robiłem. Przed halą jest duży parking a za nią jeden z większych parków w Lublinie.....

to chyb byłoby na razie na tyle.....

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „2011”