Mówisz o tym banerze??
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- tak to miałem na myśli.sławekw pisze:ówisz o tym banerze??
Dezo, źle mnie zrozumiałeś. Ja zażartowałem tylko, żebyś wycisnął więcej od sponsorów właśnie na finansowanie MR 2011. Nie chodziło mi o żadne finansowanie targów.Dezo pisze:mrjackson, pozyskujemy środki na finansowanie MR 2011, a nie na promocję MR 2011.
Jeżeli chodzi o udział klubowiczów w targach w Lublinie, to w gę wchodzi jedynie finansowanie przez samych zainteresowanych. Szczytna idea, ale kasy na to nie ma... nie wszystko na raz.
Pozdrawiam
Jutro wieczorem mam spotkanie z przedstawicielem sponsora - poruszę też ten temat, więc w poniedzialek napisze co i jak.sławekw pisze: Dezo, przejąłem organizację od mrjackson, to lepiej jak mi napiszesz albo ogólnie w wątku...
Właśnie rozmawiałem z organizatorem, jutro na 15 umówiliśmy się na spotkanie.kaes pisze:Jutro wieczorem mam spotkanie z przedstawicielem sponsora - poruszę też ten temat, więc w poniedzialek napisze co i jak.sławekw pisze: Dezo, przejąłem organizację od mrjackson, to lepiej jak mi napiszesz albo ogólnie w wątku...
Słuchajcie, z reklama MustangRace nie ma partyzantki. Jesteśmy zależni w jakimś stopniu od sponsora, nie możemy robić takich akcji na własną rękę. Jak pomysły są odnośnie MR to proszę zgłaszać Dezo lub mi - ale bez takiej konsultacji samodzielne akcje są nie wskazane.Scania pisze:Właśnie rozmawiałem z organizatorem, jutro na 15 umówiliśmy się na spotkanie.
PROŚBA WPISUJCIE SIĘ MNIEJ WIĘCEJ KTO MOŻE PRZYJECHAĆ ŻEBYM WIEDZIAŁ ILE MOŻE BYĆ OSÓB:
1. mrjackson
2. slawekw [bez auta... jeszcze nie kupione ]
3. GPE
4. Scania
Jak potrzeba jakiś dodatkowy baner to dajcie tylko znać jaki wymiar i czy taki sam jak ten ze zlotu czy inny (może z reklamą MustangRace??), a ja go załatwię. Oczywiście w "prezencie" dla klubu