Hehe, tylko czekałem kiedy poszczególne imprezy zaczną być odwoływane. W tym roku nastąpił taki ich wysyp, że nie było możliwe aby na wszystkich były komplety. Po prostu pierwsze padają imprezy bez pewnego zaplecza uczestników. Pozostaną te klubowe, te z kasą od sponsorów i te z wieloletnimi tradycjami.
 Rynek jest bezlitosny... a czas dobrej koniunktury motoryzacyjnej też się skończył. Ludzie pieniędzy nie mają żeby jeździć na każdy zlot, rajd, wyscig, spotkanie etc...
 Pozdrawiam

Ride'n'Roll 2011 Wrocław 7-8.05
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Re: Ride'n'Roll 2011 Wrocław 7-8.05
to jak?  nie ma ride'n'roll ?

w przyszłości: 4.0 v6 lub Gt 2005  Vista Blue 
Pozdrawiam Robert
						Pozdrawiam Robert
- 

rico_wr
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ford Mustang GT 96
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: rio red
Ja się wybieram ale chyba dopiero w sobotę. I raczej nie koniem a Pacyficą ( z różnych względów)

V8 na tył i już!
						- 

cadillac66
- Model: w planie
witam.przejedźcie się koledzy na zlot na węgry komarom.największa  impreza po szwecji.ostatniego roku byłem i było około 1000 aut amerykańskich oczywiście różnej maści.

- Kylo1789
- Forumowicz
- Model: GT Premium 2006
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver with black stripes
ja byłem, ale nie brałem udziału...byłem jedynie na krótkim pokazie w Lubaniu. taki 2 godzinny piknik, muzyka, pokaz, zawody najgłośniejszego wydechu i takie tam. Cała impreza była w Kościelniku w siedzibie Alchemia Adventure. Naliczyłem ok. 13 samochodów (4 corvette, suburban, avalanche, ram 1500, monte carlo, camaro...dalej nie pamiętam)  ogółem bieda trochę...choć uczestnicy pewnie bawili się całkiem całkiem
 ogółem bieda trochę...choć uczestnicy pewnie bawili się całkiem całkiem

ogółem bieda trochę...choć uczestnicy pewnie bawili się całkiem całkiem
 ogółem bieda trochę...choć uczestnicy pewnie bawili się całkiem całkiem- 

Pony
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1966 Coupe 289
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czerwony
Pojechałem cywilnym autem, bo koń nieskończony. Dymałem 350 km napalony, że będzie fajnie, w końcu impreza dość mocno nagłośniona. Ale to co zobaczyłem to totalna nędza. Posiedziałem parę godzin na rynku w lubaniu i pojechałem do domu. Frekwencja słabiutka.