Oficjalna PREZENTACJA filmu Bielka na Mustang Race 2011 SPOT
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Co ty wygadujesz on jest mega big great super wy...... w kosmos
bedzin, odegrałeś tam znaczącą postać

bedzin, odegrałeś tam znaczącą postać

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Niestety z tego względu, że pokaz nie mógł odbyć sie za darmo czego i ja bardzo żałuję, musiałem zapłacić za wynajem sali z własnej kieszeni. Całkowity koszt to 1230 PLN.
Mam prośbę, żeby wpisali się ludzie na liste, którzy byli tylko w kinie wtedy podzielimy to przez ilość osób i wyjdzie kwota na osobę.
1. Horse
Mam prośbę, żeby wpisali się ludzie na liste, którzy byli tylko w kinie wtedy podzielimy to przez ilość osób i wyjdzie kwota na osobę.
1. Horse
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
filmik rewelacja
w kinie to musiala byc bomba dla oczu i uszu
ja laptopa podlaczylem pod kino domowe i jestem megazachwycony
teraz to juz musialem wylaczyc bo Ania Olka usypia ale ogladalem w kółko od godziny 
ze ARTUR GT nie mogl sie wstrzymac tych 3 dni z kupnem ode mnie konika ,tak to mialby swoj skromny udzial w tym pieknym przedsiewzieciu , ale i tak bez niego jest tyle pieknych konikow ze az wdech czlowiek wstrzymuje zeby nie uszedl zaden dzwiek i kadr z tego filmu
Bielek, szacun dla Ciebie

ze ARTUR GT nie mogl sie wstrzymac tych 3 dni z kupnem ode mnie konika ,tak to mialby swoj skromny udzial w tym pieknym przedsiewzieciu , ale i tak bez niego jest tyle pieknych konikow ze az wdech czlowiek wstrzymuje zeby nie uszedl zaden dzwiek i kadr z tego filmu

Bielek, szacun dla Ciebie