cargo
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
dzisiaj była niezła jazda 2 godz. free,
myknąłem:
Alfę 3.0 (2 długości, jakoś się skubany dobrze trzymał)
Golfa 1,8 l Turbo (nawet 2 razy bo nie mógł się nadziwić, że go na 3 długości wziąłem : ))
Audi S4 (2 długości)
BMW 530 ? (3 długości)
Jaguar 240 KM (4 długości)
Hondę Type R z maską carbonową i cholera wie czym jeszcze : )), 2 długości
no i niestety mnie mykneło BMW 3 ale z silnikiem od M-ki 3,7l? (w standardzie było 340 KM, teraz + mapy + wydech zrobiony to spoko 370, 3 długości : (
[ Dodano: 2009-05-01, 01:20 ]
ale jestem łoś - zapomniałem że wygrałem sprint z Chargerem STR 420KM !! (gość ma problemy z ślizganiem się przy starcie, raz było równo (może minimalnie lepszy byłem, a raz odszedłem na 1 długość)
myknąłem:
Golfa 1,8 l Turbo (nawet 2 razy bo nie mógł się nadziwić, że go na 3 długości wziąłem : ))
Audi S4 (2 długości)
BMW 530 ? (3 długości)
no i niestety mnie mykneło BMW 3 ale z silnikiem od M-ki 3,7l? (w standardzie było 340 KM, teraz + mapy + wydech zrobiony to spoko 370, 3 długości : (
ale jestem łoś - zapomniałem że wygrałem sprint z Chargerem STR 420KM !! (gość ma problemy z ślizganiem się przy starcie, raz było równo (może minimalnie lepszy byłem, a raz odszedłem na 1 długość)
Moc to nie wszystko liczy się przyczepność co z tego ze masz 700KM pod maską jak ruszyć i dodać gazu się nie daOlaf pisze:dzisiaj była niezła jazda 2 godz. free,
myknąłem:
Audi S4 (2 długości)
BMW 530 ? (3 długości)

To Cargo to jakiś legalny tor w wawie czy to ta droga dojazdowa 2 pasmowa na urząd celny na lotnisku? Jak droga to Policja tam nie stoi?
Dzisiaj czy jutro macie na bemowie 1 rundę oficjalnych krajowych wyścigów na ćwiartkę - ktoś startuje z wawy?
Ma tam być mój znajomy z nowo zrobionym Chargerem 71 z 700KM silniczkiem

My mykamy zaraz z Madaskiem do Kamienia Śl. objeżdżać Chevrolety na ćwiartkę

Szkoda że nikt ze Śląska się jeszcze nie zapisał 80 - F-Body i dwa koniki heh

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
Hmm na zlocie w Kamieniu pojawił się Mustang GT doładowany Paxtonem 500KM jak twierdził właściciel. 4 razy jechaliśmy na ćwiartkę nie mógł mnie dogonić.Olaf pisze:tak, to ta droga dojazdowa a raczej wyjazdowa. Prosta, super. No psują zabawę.
Na Bemowie nie słyszałem żeby był ktoś od nas ale cholera wie.
Moc to raz, przyczepnośc to dwa, a waga to 3 : ) Jak Charger waży 1920 kg no to mu ciężko.... co oni tam mu cholera wrzucili że to draństwo tyle waży?
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
dobre! : )
Szczególnie przy kupowaniu aut od komisowców możemy czesto się dowiedzieć ile to one nie maja modyfikacji, programów, wiecej mocy etc. a czesto w rzeczywistości jest to kilka nalepek, dodatkowe listwy za 80zł oraz plastikowa nakładka na silnik ...
,,,
jeszcze trochę i będziemy mieć sytuację jak z BMW że co piąta sztuka ma nalepke "M"

Szczególnie przy kupowaniu aut od komisowców możemy czesto się dowiedzieć ile to one nie maja modyfikacji, programów, wiecej mocy etc. a czesto w rzeczywistości jest to kilka nalepek, dodatkowe listwy za 80zł oraz plastikowa nakładka na silnik ...

jeszcze trochę i będziemy mieć sytuację jak z BMW że co piąta sztuka ma nalepke "M"

Nie no Paxton był ale kolega miał założone na tył opony 305 a z przodu też jakieś szerokie 265 i chyba to go tak spowalniało. Nie ma sensu przesadzać z laćkami to są straszne opory toczenia.Olaf pisze:dobre! : )
Szczególnie przy kupowaniu aut od komisowców możemy czesto się dowiedzieć ile to one nie maja modyfikacji, programów, wiecej mocy etc. a czesto w rzeczywistości jest to kilka nalepek, dodatkowe listwy za 80zł oraz plastikowa nakładka na silnik ...,,,
jeszcze trochę i będziemy mieć sytuację jak z BMW że co piąta sztuka ma nalepke "M"![]()
![]()
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
woo ......... na bank nie ma tyle ................ miło że dałeś radęRedHornet pisze:Hmm na zlocie w Kamieniu pojawił się Mustang GT doładowany Paxtonem 500KM jak twierdził właściciel. 4 razy jechaliśmy na ćwiartkę nie mógł mnie dogonić.

dość łatwo to wyliczyć ....... ale co chcesz wiedzieć ?Olaf pisze:no tak, ale czy ktoś ma jakieś wyliczenia odnośnie rozmiaru (felg) opon szerokości to raz, a dwa wysokości (a raczej ilosci cm które pokonuje auto na jednym obrocie koła) = to by było ciekawe...
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6