oj, to się 'kopnąłem' - pomylił mi się Lamina z Xerofanem (ten naprawde dobrze jeżdził mimo, że stare V6), przepraszam.
Doping fajny był, dziękujemy!
Bart- zawody bardzo sprawne jak na tak wielką liczbę startujących (94), na miejscu organizatorów bym poprawił jedynie:
a) dużo krótsze przerwy pomiędzy kolejnymi seriami jazd (było z 10 minut, a trzeba już po 1 min. robić kolejną serię, bo ludzie i tak 'cały dzień tam stoją' i na całym dniu możnaby oszczedzić z godzinę)
b) system powiadamiania o wynikach b. powolny - wyniki pojawiały się po 30 minutach a tak naprawdę ''metodą łopatologiczną" (już nie pisze nawet, że odczyt z mety powinien bezprzewodowo być zaciągany do kompa w 1 sekundę : ) to facet na mecie przy odczycie czasu podaje przez walkie-talkie lub komórkę np. "nr 27 czas 2:40,37" i drugi facet który tkwił przy kompie to wprowadza w ciągu 5 sekund.
[od razu mówię , że koszty tel. kom. są prawie żadne, bo teraz za 19zł można mieć nielimitowane rozmowy]
c) dla mnie jako amatora to by się przydał jeszcze 3-ci przejazd 'zapoznawczy',
d) bym jednak stosował zasadę że bierzemy wyniki z 5 z 6 jazd a nie (jak teraz) 6 z 6-ciu, bo jeden błąd to się nawet najlepszemu kierowcy potrafi zdarzyć (vide Muarach), ja mogłem pojechać szybciej ale bałem się , ze jak zrobię 'hołka' to mnie ktoś minie (i tak raz ściąłem slupek co dało 5 sek. karnych i z 4. sek. straconego rozbiegu co spowodowało, że jednej 'wydmuszki' nie minąłem w klasyfikacji łącznej)
Tor był świetnie ustawiony (żeby wykorzystać jak największą część lotniska), catering był spoko.
Zawody fajne. Jak widać całą grupę Porszaków za nami to też miło

Właśnie tu jest trochę trudno się ścigac bo nas wrzucona do klasy "full contact" i z prawie nowymi Evo 9 to tak trochę trudno się ścigać, ale takie początki...
Reasumując: jak Muarah z Wróblem robił zawody na Ułężu to były one świetne (tylko trochęleserowali kierowcy rajdowi), bo było ok. 20 Mustangów z którymi można się porównywać, ale jak ludzie się teraz nie mogą zorganizować na taki event no to zawody NCAC są ciekawą alternatywą.