eigh0eene pisze:Szczerze powiedziawszy zachęciliście mnie panowie na to wydarzenieco prawda nie wiem czy się wyrobię z robocizną, ale bankowo tam się zjawię

eigh0eene pisze:Szczerze powiedziawszy zachęciliście mnie panowie na to wydarzenieco prawda nie wiem czy się wyrobię z robocizną, ale bankowo tam się zjawię
Harmonogram czasowy Motointegrator Classicauto track day “Ułeż” 2016Track Day Ułęż ważne informacje:
1. Pod linkiem http://classicautocup.pl/imprezy/td-u" onclick="window.open(this.href);return false;łęż/ znajdziecie obecną listę zgłoszeń
2. Możecie zapisać się również na sam trening, który w tym roku występuje w rozszerzonej formie, a także kończy się nieobowiązkowym slalomem równoległym o dodatkowy puchar Ca Cup.
3. Powoli zapełnia się również lista noclegowa ośrodka w Jabłonowcu, więc jeśli chcecie uczestniczyć w imprezie w sobotę, prosimy o informację
Dziękikaskader bart pisze:Cześć.
No więc tak:
Ad 1 . Większość z nas jeździ na zwykłym OC i liczy się z tym że w razie czego będzie sie tłumaczyć ubezpieczycielowi. Ja osobiście nie mam fozeznania w OC do sportu. Wiem że Aviva ma coś takiego. Podzwin i popytaj ubezpieczycieli.
Ad 2. Każdy kask powinien mieć hom E lub FIA w formie naklejki lub metki. Takie są wymogi dopuszczenia do sprzedaży.
Możesz kupić zwykły otwarty kask motocyklowy ( bez szczenki ) lub samochodowy otwarty. Samochdowe dostaniesz w sklepach z sprzętem rajdowym. Np. Interrally , rallyland itp. Warto taki kask przymierzyć ( to samo z motocyklowym ). Nie moze być za luźny ani za ciasny. Ma siedzieć na glowie i sie nis ruszać. Koszt od 250 do 1000 pln. Ja mam sparco za ok 350 i jest ok.
pozdr
mrjackson pisze:Panowie, informuję że zapisałem się i wpłaciłem kasę na TD Ułęż , plus treningDo zobaczenia
Dzwoń do Tomasza Warzyńskiego. Może cos sue znajdzie. Tylko sobota czy z noclegiem i niedzielą?lamina pisze:Nie wie ktos czy jest jakas szansa dopisanua sie na sobote?
Ja w sobota przyjade, moze jakies miejsce sie zwolni.... Zobaczymy.kaskader bart pisze:Hej.
Napisał do mnie organizator ( Tomasz Ważyński ) z prośbą zeby osoby które jeszcze nie zdeklarowały się co do płatności ( na miejscu lub przelew ) zrobiły to jak najszybciej.
Pozdr