Pawellos,
no dobra skoro mojego automata się boisz (a zawsze myślałem że kierowcy manuali są lepsi

to bądź MĘŻCZYZNĄ i sprostaj wyzwaniu na wyścig, który Tobie rzuciła dziewczyna (Agata, która też ma manuala, i też cabrio, więc szanse superwyrównane).
To jak Pawelos, pościgasz się w niedzielę z dziewczyną czy tchórzysz????
A odnośnie Toru Kielce to jest 1 pytanko: czy wyścig jest na prawdziwym torze (zamknięta droga) czy na wewnętrznym torze elipsy (tzw. tor dla gokardów) ???
Bo jeżeli na torze dla gokardów to nie ma sensu - jest tam 700m? i z 10 ? zakrętów ... ja już tam 2 razy byłem i ''się znudziło''...
Cena super. Ale auta zacne się zapisały... nawet GT500 z 700KM jest - kto to do licha?
AluStar,
ja 25.04. - Bemowo na pewno będę! Raczej jako widz, bo zupełnie nie widzę sensu się ścigać standardowym autem z autami VTG, Promotora, Kreatora Mocy, AGT etc. No chyba żeby było kilka Mustangów GT to spoko można się ścignąć. Jakbyś był to (dzwoń albo info na PW) ekstra bo w drodze powrotnej wpadamy na Cargo!
Koral,
masz rację, trzeba pojechac na złom zważyć. Ja wyczytałem że automat 2005 waży 1599kg. Ale trzeba samemu zważyć, nawet nie patrzę co wypisują w dowodzie (ja mam wpisane 1833kg, ale oni to biorą z sufitu (jakakolwiek strona www, np 1741kg podaje). No kur..., czeski film, przecież to podstawowa sprawa!!
Acha, ja auto Mirmala (v6 z Vortechem) brałem o 1 długość 2 razy. Tomek (nabywca) świadkiem.