i tutaj moja propozycja dla tych którzy nie maja sie czym ścigac a chcieliby wziac udział w tej imprezie czy to jako kibice czy np obsługa technicza badz foto :Kolejna runda SSS Gecko Cup 1/4 mili już 21-22 sierpnia (weekend)! Tym razem zapraszamy na lotnisko w Zegrzu Pomorskim koło Koszalina.
Rejestracja zawodników potrwa do południa (godz. 12:00) piątku 20 sierpnia - serdecznie zapraszamy do zgłaszania się na zawody, tym bardziej, że nowością będą pierwsze zawody typu bracket racing (w sobotę 21 sierpnia)!
Impreza jest dwudniowa, więc tym razem do Waszej dyspozycji będą dwie części eliminacji - sobotnia i niedzielna, będzie zatem sporo czasu na przetestowanie swoich możliwości i dostrojenie auta. Poza tym przygotujemy dla Was moc atrakcji! W sobotni wieczór odbędzie się impreza na lotnisku - po zmroku swoją moc pokaże Jet Car (Predator z Donaldem Pottierem za kierownicą), a DJe ze sceny rozkręcą imprezę, która potrwa do północy. Dodatkowo na scenie zatańczą gorące dziewczyny, które podtrzymają ogień po przejazdach auta z napędem odrzutowymPonadto pokazy stuntu motocyklowego (stunter13), wybory miss (w tym mokrego podkoszulka), auta zlotu i wiele innych atrakcji. Dla chętnych zawodników - bezpłatne pole namiotowe na lotnisku z soboty na niedzielę (w pobliżu atrakcyjne jezioro z wieloma plażami!).
Tej rundy po prostu nie można ominąć!
Po szczegóły zapraszamy na:
http://www.sss.org.pl/event.php?view=220810
mogę zabrac jednego czy dwoch klubowiczów ze sobą, wyjazd najlepiej na kilka dni ze wzgledu na lokalizacje(morze, Mielno, imprezy ),impreza jest w weekend, mozna juz jechac w czwartek czy piatek..
Propozycja wynika z tego ze mimo ze sam chetnie wybralbym sie z Ania nad morze jeszcze na kilka dni,to jednak finanse mi na to nie pozwalaja, wiec przydałby sie ktos na zrzute na paliwo..
ja sam musialbym na ta impreze zakupic opony toyo r888 lub micheliny pilot sport, bo SSS czepia sie moich M/T (jak ktos zglosi sprzeciw),wiec juz sie robia koszty, dodatkowo chce wywalic ostatnie tlumiki, bo po pozbyciu sie H-pipe auto troszke slabiej sie zbiera-no i moze wybralbym sie na strojenie na hamownie,najtaniej wyszloby do lodzi,drozej wroclaw..
Imprezy tego typu sa super, jednak uczestnictwo w nich wymaga zasobnego portfela, dlatego jesliby ktos z Was chcial sie wybrac na nie i przy okazji wypoczac nad morzem to moja propozycja wydaje sie dobrym pomyslem..

propozycje na priw,ewentualnie tutaj