To twoja zabawka?
Za takie auto dam się pokroić i posolić

Moderatorzy: Pavulon_, Magic, Pavulon_, Magic
AMEN !!! Ciężko mieć wpływ na klub nie będąc w nim ... zapisujcie się i tylePrzemek pisze: Nie ma problemu składajcie papiery ( to 5 min pisania) wpisowe 200 i składka roczna 100. Jesteście na walnym i wszyscy mają takie samo prawo głosu.
Na ostatnim walnym mnie nie było i choć nie wszystko mi się podoba to mogę mieć pretęsje tylko do siebie bo przecież mogłem w tej sprawie zabrać głos ( ale mnie nie było)
Składki roczne to 1/3 jednego zbiornika paliwaDrogo
![]()
Wielu tych co piszą ( niezadowoleni) także nie było na zebraniu a tak niewiele trzeba by móc zabrać głos
![]()
Dla Klubu będzie lepiej gdy będzie w nim więcej członków
To bardzo dobry pomysłharry pisze:Zrobiłbym następująco-jest 12 miesięcy i z tego co się nie mylę 6 generacji Mustanga.
Podzielić po dwa miesiące na każdą generacje i będzie bardziej uproszczone i chyba wszyscy zadowoleni.
Do razważenia.
dlaczego bez reklam fotografow?? podczas zgłaszania fotek do konkursu nie było takie obostrzenia!!Magic pisze:proszę bardzo chcecie mogę wziąć to na siebie proszę wysłać mi na maila mustangklubpl@gmail.com wszystkie fotki które brały udział w konkursie w oryginalnej jakości przyjmijmy min 4MP x 2448 x 1632 bez reklam fotografów czekam do 30.10.2016 jeśli będzie na tyle spełniających kryteria zdjęcia robię ankietę, jeśli fotek nie będzie nie moja wina jak sami olejecie temat
czyli wszystkie fotki Lukasza sa niezgodne z tym zalozeniem - bo jego podpis to adres strony cuore.plMagic pisze:kalendarz to nie bilbord reklamowy, a podpis fotografa to w rogu mały napis fot. imię nazwiskoa nie np. adres strony internetowej bo to już reklama.
Jak zauważyłaś dotychczasowy konkurs został unieważniony więc zasady się zmieniły
że są nie znaczy że będą w drukumdziak pisze:czyli wszystkie fotki Lukasza sa niezgodne z tym zalozeniem - bo jego podpis to adres strony cuore.plMagic pisze:kalendarz to nie bilbord reklamowy, a podpis fotografa to w rogu mały napis fot. imię nazwiskoa nie np. adres strony internetowej bo to już reklama.
Jak zauważyłaś dotychczasowy konkurs został unieważniony więc zasady się zmieniły