Lista osób którzy są chętni na kalendarz na 2011 z mustangam
Moderatorzy: Pavulon_, Magic, Pavulon_, Magic
- tomec
- Forumowicz
- Model: Shelby GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: performance white
- Kontakt:
to zeby jeszcze zamieszac troche, to jakby w razie jeszcze wprowadzano zmiany do zamowienia, to ja bym dolozyl +1 kalenadzarz do mojego 

Ostatnio zmieniony 2011-01-20, 16:38 przez tomec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
no żałuj bo Twoje autko jako jedne z piekniejszych w klubie bedzie na 200%muarah pisze:no nie, przegapiłem!!!!
&*^%$##$%^&&*()(+)+*)(*&T^R%$#$, sacreble!

moim zdaniem taki kalendarz powinien składać sie głównie z klasyków, sa najpiekniejsze

oczywiście to moje zdanie i ja taki kalendarz chcialbym miec,dlatego nei zamowilem ani jednej sztuki kalendarza bo nie wiem jak bedzie wygladal..
proponuje w razie jakby brakowało dobrej jakosci zdjec zastapic je wlasnie klasykami z MKP a jesli ich by zabraklo to tu http://www.allfordmustangs.com/photopos ... p/cat/3230 jest całe mnostwo zdjec pieknych klasyków zlat 1965-1978

- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
nie martwcie sie moi drodzy;) daje do druku nieco wieksza ilosc niz zawiera lista chetnych;) jest to moj gest dla przyszlych zainteresowanych i nowych czlonkow klubu 
aktualnie jestem na nartach/spa ale w przyszlym tygodniu skladam zamowienie i po okolo 10 dniach wysylam kalendarze;) we wtorek opublikuje koszta i mozliwosci zaplaty
pozdrowionka ze Swieradowa Zdroj ;]
ps: szkoda ze rumakiem nie dalismy rady tu dojechac ;p

aktualnie jestem na nartach/spa ale w przyszlym tygodniu skladam zamowienie i po okolo 10 dniach wysylam kalendarze;) we wtorek opublikuje koszta i mozliwosci zaplaty

pozdrowionka ze Swieradowa Zdroj ;]
ps: szkoda ze rumakiem nie dalismy rady tu dojechac ;p

w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
za malej rozdzielczosciRAFAŁ pisze: a co ty kiler wyrzuciłeś zdjęcie korala bo co ? przecież to jego samochód

a tak to teraz Muarah niech sobie pluje w brode ze przegapil liste

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Jestem pozytywnie poruszony także tym, że dr.killer dorzucił zdjecie mojego samochodu poza konkursem.
W ogóle przepraszam, że tak mizernie uczestniczyłem z moimi fotkami. Mam dużo ładnych zdjęć ale prawie wszystkie były zrobione przez jakichś fotografów, więc nie spełniają regulaminu;( Może w przyszłości będzie lepiej..
W ogóle przepraszam, że tak mizernie uczestniczyłem z moimi fotkami. Mam dużo ładnych zdjęć ale prawie wszystkie były zrobione przez jakichś fotografów, więc nie spełniają regulaminu;( Może w przyszłości będzie lepiej..
muarah
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
jedna firma sie na nas wypiela, tak jakby im nie zalezało. Jest jeszcze druga w rezerwie, wiec w imieniu tomaho prosze o jeszcze chwile cierpliwosci.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
z nowosci:
tak jak andronik juz wspomnial jedna sie firma sie wypiela ale...
projekt jest juz robiony przez lepsza firme w poznaniu, do srody maja przedstawic kilka projektow, pozniej decyzja i max 3 dni na wykonanie.
Koszt projektu 150zł netto jednorazowo
Wstepny i pewnie koncowy koszt 1szt kalendarza to 22,47zł netto. FORMAT A3 !
Zlecilem chlopakom rowniez przygotowanie oferty na rozne inne ciekawe materialy klubowe.
Bede na pewno szykowal prezenciki na najblizszy III OZM
Zebysmy sie rozpoznawali 
Jak tylko potwierdza mi ta cene, wstawie projekty do Waszej akceptacji i namiary na przelewy
t.
tak jak andronik juz wspomnial jedna sie firma sie wypiela ale...
projekt jest juz robiony przez lepsza firme w poznaniu, do srody maja przedstawic kilka projektow, pozniej decyzja i max 3 dni na wykonanie.
Koszt projektu 150zł netto jednorazowo
Wstepny i pewnie koncowy koszt 1szt kalendarza to 22,47zł netto. FORMAT A3 !
Zlecilem chlopakom rowniez przygotowanie oferty na rozne inne ciekawe materialy klubowe.
Bede na pewno szykowal prezenciki na najblizszy III OZM

Jak tylko potwierdza mi ta cene, wstawie projekty do Waszej akceptacji i namiary na przelewy

t.

w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
tomaho miał zrobic ich ciut więcej wiec pewnie nie będzie problemu :0muarah pisze:Skoro zamówienie jeszcze nie poszło to może się jednak załapię na choć 1 sztukę elitarnego kalendarza?
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek