Ankieta Kalendarz Mustang Klub Polska 2017
Moderatorzy: Pavulon_, Magic, Pavulon_, Magic
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
Re: Ankieta Kalendarz Mustang Klub Polska 2017
+1speedster pisze: Tutaj miała być zabawa , zdjęcia forumowiczów i może w końcu historycznie udałoby się przemycić do kalendarza jakiegoś foxa?![]()
Takie były reguły i na te zdjęcia chciałem głosować.
...a kalendarz z mustangami obcykanymi przez jakiegoś fotografa to kupię sobie na ebayu lub w X innych miejscach
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
No to teraz co bo zamieszaliscie? Pobite gary juz na ten rok czy bedzie nowa ankieta po staremu czy jak? 

- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
ogarnijcie się bo zaraz mamy XI, poprzedni przyszedł dwa dni przed Świętami. W zeszłym roku miałam jeden dla siebie, kiedy mam już mustanga i pozarażałam ludzi swoją pasją potrzebuje ich znacznie więcej 

- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Jak dla mnie kalendarz już jest zrobiony, widzę że trochę osób brało udział w ankiecie wiec im się podoba. Oficjalnie nie dostałem od zarządu jednoznacznie informacji o robieniu kalendarza ze starych fotek dałem czas na taką informację do 16.10.2016, wiec jest jak jest ja tam przez tyle lat prowadzę ten konkurs i ani razu nie kupowałem kalendarza wiec mi to lotto.

- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Kolor: Race Red
Jak dla mnie słabo, słabe jest też zachowanie osób z "góry", które mają w d... to co ludzie o tym myślą.
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
To po ki kooj sie pytac forumowiczow o cos to dawno zostale wybrane sposrod wybranych od "swoich" wybranych?
Najllepiej trzeba bylo od razu napisac, ze od teraz sa TYLKO takie foty TYLKO od naszego fotografa i a komu sie nie podoba to drzwi sa tam...bylo by prosciej.
Ja tam nie wiem bo sumie juz mnie to nie interesuje ale to tak jakbym w wyborach na prezydenta mial tylko na karcie do wyboru nazwisko Kaczynski...

Najllepiej trzeba bylo od razu napisac, ze od teraz sa TYLKO takie foty TYLKO od naszego fotografa i a komu sie nie podoba to drzwi sa tam...bylo by prosciej.
Ja tam nie wiem bo sumie juz mnie to nie interesuje ale to tak jakbym w wyborach na prezydenta mial tylko na karcie do wyboru nazwisko Kaczynski...
Uważam się za "same doły" i uważam że zdjęcia są OK (z tych prezentowanych), kupię z 5 szt :-)
A tak OGÓLNIE więcej luuzzzuuuu! Mniej spiskowych teorii dziejów
PEACE 
A tak OGÓLNIE więcej luuzzzuuuu! Mniej spiskowych teorii dziejów

- BaPit
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Słabo? Moim zdaniem wyraziłeś to w jedyny parlamentarny sposób, bo inaczej należałoby użyć jedynie wulgaryzmówdeeboy pisze:Jak dla mnie słabo, słabe jest też zachowanie osób z "góry", które mają w d... to co ludzie o tym myślą.

W tym roku na to zbyt późno, ale mam nadzieję, że w przyszłym uda się zmontować coś przyzwoitego i użytkownicy zabiorą się za to na poważnie. Teraz łatwo krytykować, bo "dzieło" wyszło mizernie i niewiele da się z tym zrobić, ale warto pomyśleć nad poprawą tego w przyszłości (tym bardziej, że krytykować jest łatwo, a zrobić samemu coś fajnego już trudniej). Cieszę się jedynie, że do kalendarza trafią ze 2-3 średnie zdjęcia, a na tych gorszych przynajmniej auta są fajne

Pozdrawiam,
Bartek
Oczywiście jestem za poprawą i większym wyborem, sam podeślę jakieś "DOBRE" zdjęcie, ale na chwilę obecną mamy co mamy i pomóżmy "wycisnąć" wszystkie soki!
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: żółty
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
- Kontakt:
I Mustang Classic bryluje i chwała!!!!
I to była z mojej strony ironia,bo te zdjęcia do kalendarza to totalna KICHA.
Od ponad 25 lat zajmuje się drukiem offsetowym,między innymi kalendarzami-klapa!!
Temat kalendarza widzę,że wzbudza wielkie zainteresowanie klubowiczów,forumowiczów.
Myślę,że na najbliższym walnym zgromadzeniu MKP powinien być to temat priorytet.
Od ponad 25 lat zajmuje się drukiem offsetowym,między innymi kalendarzami-klapa!!
Temat kalendarza widzę,że wzbudza wielkie zainteresowanie klubowiczów,forumowiczów.
Myślę,że na najbliższym walnym zgromadzeniu MKP powinien być to temat priorytet.
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
'Jest jak jest', 'jest ok', 'mamy co mamy' - bo niby nie ma lepszych zdjęć do wyboru
przemyślcie Panowie swoje słowa..ułatwię 
B0kiem sorki zamiast cytować twojego posta edytowałem go

B0kiem sorki zamiast cytować twojego posta edytowałem go

- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Harry nie gniewaj się że w Twoją stronę to piszę ale tyczy się to wszystkich forumowiczów. Nie ma problemu składajcie papiery ( to 5 min pisania) wpisowe 200 i składka roczna 100. Jesteście na walnym i wszyscy mają takie samo prawo głosu.harry pisze:I Mustang Classic bryluje i chwała!!!!
Na ostatnim walnym mnie nie było i choć nie wszystko mi się podoba to mogę mieć pretęsje tylko do siebie bo przecież mogłem w tej sprawie zabrać głos ( ale mnie nie było

Składki roczne to 1/3 jednego zbiornika paliwa

Wielu tych co piszą ( niezadowoleni

Dla Klubu będzie lepiej gdy będzie w nim więcej członków

Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
jasna sprawa, ale w viewtopic.php?f=59&t=11430" onclick="window.open(this.href);return false; biorą udział wszyscy zalogowani. I nie wiem ile można gadać o tym samym. Konkrety, bo czas leciPrzemek pisze: Wielu tych co piszą ( niezadowoleni) także nie było na zebraniu a tak niewiele trzeba by móc zabrać głos
![]()
Dla Klubu będzie lepiej gdy będzie w nim więcej członków