II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Witam
w piątek 16 kwietnia bawimy sie na torze (szkolenie + wyścigi na 1/4 mili)
sobota/niedziela bawimy się wszyscy dalej, poza torem
tu są szczegóły:
tor:
viewtopic.php?t=1688
zlot:
viewtopic.php?t=1650
viewtopic.php?t=1599
nie ma dużo czytania więc spokojnie możesz przeczytać całość
w piątek 16 kwietnia bawimy sie na torze (szkolenie + wyścigi na 1/4 mili)
sobota/niedziela bawimy się wszyscy dalej, poza torem

tu są szczegóły:
tor:
viewtopic.php?t=1688
zlot:
viewtopic.php?t=1650
viewtopic.php?t=1599
nie ma dużo czytania więc spokojnie możesz przeczytać całość

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cougar 99
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Alu,jeżeli myslisz o automatycznej to tylko CAR Royal,na rondzie rataje ,a jak ręczna to stary browar-Zresztą podpowiem na miejscuDajcie jakas zaufana Myjke: po torze beda brudne ..
Adres:.....

[size=192][color=red][b]Zawsze ustawiaj czas wygaśnięcia postów nie wnoszących nic do tematu!!![/b][/color][/size]
Liczymy na reczną myjke - wez wczesniej sie zorientuj - bo nas wielu ( moze dwie w okolicy...)Mario78 pisze:Alu,jeżeli myslisz o automatycznej to tylko CAR Royal,na rondzie rataje ,a jak ręczna to stary browar-Zresztą podpowiem na miejscuDajcie jakas zaufana Myjke: po torze beda brudne ..
Adres:.....
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
Moi Drodzy,
wiem, nasz Dzien Toru bedziemy spedzac aktywnie i wyczerpująco i proponuje odnowe biologiczna wieczorem w znajomej mi knajpce przy rynku o nazwie Van Gogh...artystycznie heh ale tak milo i klimatycznie i moge zarezerwowac tyle miejsc ile chcecie;) Przy okazji bedziemy obchodzic urodzinki chlopaka włascicielki
tu małe info i opinie: http://poznan.dlastudenta.pl/lokale/?ac ... al&id=4051
Przypiałem ten temat tutaj ponieważ dotyczy imprezy piątkowej. W razie "w" moderatorki niech przesuna
t.
wiem, nasz Dzien Toru bedziemy spedzac aktywnie i wyczerpująco i proponuje odnowe biologiczna wieczorem w znajomej mi knajpce przy rynku o nazwie Van Gogh...artystycznie heh ale tak milo i klimatycznie i moge zarezerwowac tyle miejsc ile chcecie;) Przy okazji bedziemy obchodzic urodzinki chlopaka włascicielki

tu małe info i opinie: http://poznan.dlastudenta.pl/lokale/?ac ... al&id=4051
Przypiałem ten temat tutaj ponieważ dotyczy imprezy piątkowej. W razie "w" moderatorki niech przesuna
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

t.
w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Dzieki za zaproszenie, ale zgaduje że w piatętek większość będzie wstawała dość wcześnie rano, żeby zdążyć dojechać na tor, do tego cały dzień śmigania w zakrętach a na koniec 1/4 mili, więc pewnie wieczorem już nikomu nie bedzie się już chciało jeździć i skończymy w hotelowym hollu przy naszych ulubionych napojach relaksujących.tomaho pisze:Moi Drodzy,
tu małe info i opinie: http://poznan.dlastudenta...w_lokal&id=4051

Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Dobra, a teraz pytanie natury organizacyjno-technicznej apropo piątkowego toru..
Co z paliwem?
Chodzi o to czy będziemy mogli wyjeżdżać dotankować się czy mamy się pozalewać pod korek, brać jeszcze do bagażnika karnister/karnistry?
No i może by się ustaliło coś też co do ilości paliwa na 1/4 bo jak ktoś będzie miał rezerwę to będzie dużo lepsze czasy wykręcał niż ten z połową czy pełnym bakiem
Co z paliwem?
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
No i może by się ustaliło coś też co do ilości paliwa na 1/4 bo jak ktoś będzie miał rezerwę to będzie dużo lepsze czasy wykręcał niż ten z połową czy pełnym bakiem

You can never have too much power, just not enough traction.
Wazna uwaga - wiadomo ze każdy bedzie mial ile bedzie mial - ja osobiscie postaram sie wycyrklowac na 1/4 baku na tor i banke 5 litrowa ze soba jak by cos ??Darenty pisze:Dobra, a teraz pytanie natury organizacyjno-technicznej apropo piątkowego toru..
Co z paliwem?Chodzi o to czy będziemy mogli wyjeżdżać dotankować się czy mamy się pozalewać pod korek, brać jeszcze do bagażnika karnister/karnistry?
Po paliwo mozna bedzie wyskoczyc napewno..
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
wow aż tak?
ja po prostu zakładałem, że pod poznaniem zatankuje na max żeby starczyło na cały dzień 
ale w sumie ja wyścigi te traktuje całkowicie rekreacyjnie bez ciśnienia na wynik
dostosuje sie do decyzji bardziej doświadczonych, ścigałem się tylko na bemowie, pod Tesco i w Tymbarku 

ale w sumie ja wyścigi te traktuje całkowicie rekreacyjnie bez ciśnienia na wynik

CS6 Progress bar

Krzys a poco go az tak obciazac - wiadomo ze bedziemy sie bawic - ale poco na pelnym baku . Wlasnie tam moge sprawdzic zupelnie bez obciachu i cisnienia jak konik gania. Poco go zalewac ( 1l=0,8kg / 60 l = 48 kg ) .
A myslisz ze jak staniesz na kreske to powiesz sobie - jade na pol gazu bo to tylko zabawa
Wcisniesz pedal do dechy ze az konika z kopyt wyrwie .
Pamiętacie Kepno - tez miało byc dla zabawy - a opon nie bylo.
A myslisz ze jak staniesz na kreske to powiesz sobie - jade na pol gazu bo to tylko zabawa

Pamiętacie Kepno - tez miało byc dla zabawy - a opon nie bylo.

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Fiesta Mustang Kit
- Kolor: tomaho mówi, że nie jest szary metalik:-)
- Kontakt: